QUOTE(sbo @ 2016 04 25, 08:08)
Gudri lapė ta mano R, o tai turbūt reiškia sumani ir supratinga Kažkurią dieną daviau gert arbatos, o ji su ja žaist pradėjo, prilaistė visur, tai pabariau pabariau, ji žiūrėjo žiūrėjo, o tada priėjo ir taip švelniai mane pabučiavo, kol aš valiau grindis ir burbėjau Jeeetus, nu gi ištirpau visa iškart, puoliau apsikbint, myluot bučiuot, tai ji tada jau išsinėrė iš mano rankų, pirštą į viršų iškėlė ir jau reikliai liepė jai duoti tą ir aną Va taip va, manipuliatorė gudruolė
Ir prieš kelias dienas praėjo pagaliau bandyt sakyt žodį "noriu", taip meiliai jai gaunasi, klausiu ko nors, ar nori, ar eisi ir pan. Tai linksi galvytę ir švelniai švelniai kaip kačiukas, atsargiai taip sako "niuo"
Dainuoti irgi pradėjo palankius darželį. Ypač "du gaideliai", nuolatos db namie skamba. Nelabai žodžių suprasi, bet išrišau, kad čia du gaideliai. Šunų vardus irgi juokingai sako: Feli - siali, Liza - yja, Toris - koka, normaliausiai gaunasi Čika - cika Žodžiu, fainai jaučiu bus, kai jau daugiau ir daugiau kalbės, labai laukiu! Nors kartais ir db čiauška non stop, rodos galėtų ir tyliau, tv nesigirdi
Ir prieš kelias dienas praėjo pagaliau bandyt sakyt žodį "noriu", taip meiliai jai gaunasi, klausiu ko nors, ar nori, ar eisi ir pan. Tai linksi galvytę ir švelniai švelniai kaip kačiukas, atsargiai taip sako "niuo"
Dainuoti irgi pradėjo palankius darželį. Ypač "du gaideliai", nuolatos db namie skamba. Nelabai žodžių suprasi, bet išrišau, kad čia du gaideliai. Šunų vardus irgi juokingai sako: Feli - siali, Liza - yja, Toris - koka, normaliausiai gaunasi Čika - cika Žodžiu, fainai jaučiu bus, kai jau daugiau ir daugiau kalbės, labai laukiu! Nors kartais ir db čiauška non stop, rodos galėtų ir tyliau, tv nesigirdi
kai prakalbės pilnai, tai tik spėk užsirašinėti Nuostabus tas jų čiauškėjimas, naivios, o kartais ir labai įžvalgios mintys, visokie juokingi naujadarai ir minčių perliukai.
nors tokie sesių dialogai tai kartais į neviltį varo:
D(idžioji): prašau man duoti! (prašo kažko. Čia gražesnis variantas. Dažniau būna Duooook!!!! Ir aaaaš noooooriu!!!)
M(mažoji): ne, neduosiu, čia mano!
D : Tu negera, kad man neduodi!
M: Mama, sesė sako kad aš negera...
A(š): Gera tu , bet gali su sesyte pasidalinti!
(M): Mama sakė aš gera!
(D): Negera, melagė melavo per tiltą važiavo!
(M) : Mama, sesė sakė melagė važiavo...
ir taip iki begalybės
(dialogas neatspindi visų emocijų, mimikų ir decibelų )
beje vakar toptelėjo į galvą, kad iš visų postų SM išeitų visai neprastas dienoraštis -tai pasėdėjau ir susikopijavau visus savo įrašus . Padariau išvadą kad daug pliurpiu Kaip gaila, kad senų temų nėra... Manau kad bus kažkada įdomu paskaityti pačiai ar vaikams.