QUOTE(sbo @ 2016 04 18, 18:54)
MuseZuze, jau nutarėm su vyru, kad nebepasiduosim dėl soskės, nes tiek atkentėta, būtų kvaila dabar grįžti atgal. Šiandien kol užmigo pietų miego, 1,5 val.rėkė, verkė, klykavo. Jetus jetus, kiek reik kantrybės, ir iš kur aš jos semiuosi
Su puodu pas mus reikalai visai suprastėjo. Nebenori nei sėst ant puodo, nei tuo labiau daryt. Labai labai dėl to nusiminiau
Na ką, buvom šnd pas gydytojus vėl, nes įtarėm R vėjaraupius, ačiū dievui nepasitvirtino. Tai db laukiam, kol ne taip smarkiai matysis bėrimas ir bandys vaikas grįžt į darželį.
Su puodu pas mus reikalai visai suprastėjo. Nebenori nei sėst ant puodo, nei tuo labiau daryt. Labai labai dėl to nusiminiau
Na ką, buvom šnd pas gydytojus vėl, nes įtarėm R vėjaraupius, ačiū dievui nepasitvirtino. Tai db laukiam, kol ne taip smarkiai matysis bėrimas ir bandys vaikas grįžt į darželį.
Nepergyvenk, su puodu ir pas mus tas pats, kažkaip nejuda reikalai. O kai manes neklauso, tai ir man nekyla rankos sian reikalui. Kazkodel laukiu vasaros ir naiviai tikiuosi, kad tada bus paprasciau atprasti.
Del berimu, tai gaila, jog neissiaiskinot priezasties. Na, bet jei po truputi praeidineja, gal praeis..
Su soske, tai mums irgi buvo sudetinga, bet palyginus kazkaip galvojau, kad bus dar sunkiau. Labai norejosi grazinti vaikui ta soske, kai jis taip graziai jos prase ir sake, jog daugiau nebemetys, saugos. Bet kaip dabar dziauiuosi, kad visgi atsisakem jos. Mano D dar kai toks is ugio didelis, tai atrodo zymiai vyresnis nei yra is tiesiu, tai jau net vizualiai negraziai ta soske atrode, nekalbant apie kitus dalykus (kai lauke spjaudydavo ir atgal prasydavo, kai nakti iskrisdavo ir po n kartu paduodi reikedavo)