QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 20, 10:50)
labas rytas,
Kad turėtume kur plepėti sukūriau temą

o vakar koks mytoys išpardavimas buvo, tai geriau būčiau nemačiusi
nespėjau - bebaigiant krauti krepšį pakėlė kainas... Bet žinokit galima sakyti už dyką dalino. Buvo -84% nuolaidos, ir dar turėjau -25% kodą. Ecco batai, columbios pūkiniai kombiai ir pan po 5-7 eur

Nežinau, jei neatšauks užsakymų, tai tos laimingosios kurioms pavyko apsipirkt turbūt apsipatenkinę bus iki begalybės

O aš pirmą kartą gyvenime ėmiau suprasti, kodėl būna tos masinės psichozės išpardavimų metu - žinokit toks azartas buvo pagavęs

, nors iš pradžių tai nepatikėjau kad čia tokios kainos, galvojau gal kokia klaida, puslapis streikuoja (o jis ir striginėjo ištisai), tai dar ir nesiskubinau. Na, bet nieko nepadarysi, bus tų šmutkių
Lenkijoje tenka karts nuo karto apsipirkti, tolokai visgi mums, reikia jau rimtiems pirkiniams išsiruošti, man asmeniškai dėl maisto ten trenktis, grūstis tose eilėse - galvoju kad neverta. Galų gale prisiperki daug ko nereikia, be ko apsieitum, ir ne kažin ką sutaupai.
O kad nereikėtų važiuoti, tai dabar yra adreso nuoma ir vežėjas iš Lenkijos -
http://eshopwedrop.lt/apie-projekta/ , analogiškai kaip PirkAnglijoje.Lt. Dar neišmėginau, bet manau tikrai bus geras variantas pirkti lenkų parduotuvėse neišeinant iš namų.
Sveikos, o kaip suprasti "adreso nuoma"?
Aš visai norėčiau turėti galimybę apsipirkti lenkų pardėse online, ypač kas liečia mano verslą

Nu nieko sau kokios mytoys nuolaidos buvo, tikrai gaila, reiktų ir man vaikams ko nors.
Jo, geras ir su tais Suvalkais. Jei reik kažko daug, rimto, manau galima drąsiai važiuoti. Vien dėl maisto aš irgi nevažiuočiau. Nebent šiaip, pramogai kartu
Na ką, mes jau lyg išbrendam iš ligų, aš pasveikau, Rusnė sveika, Austėja dar viena koja ligų pusėje - viduriuoja, bet pilvuko jau nespazmuoja, pagers vaistukų, susitvarkys viskas. Bet tokio baisaus ligų tarpsnio nepamenu. Dar vakar kaip pradėjo skaudėt visus raumenis, ir naktį maudė nežmoniškai, vietos rast negalėjau, tik ryte sumąsčiau, kad galima gi Nimesil išgert, išgėrus taip palengvėjo, kodėl anksčiau nesusipratau

Čia tas raumenų skausmas gal bacilos pasekmė pagijus
MuseZuze, koks fainas staliukas, superinis tėtis pas vaiką
Mes irgi šnd išėjom visi į kiemą sniego pakast, besmegenį sulipdyt, su rogėm pasivažnėjom, mažoji pamiegojo saldžiai vežime