QUOTE(Ducky @ 2016 03 21, 14:40)
ačiū už mintis tik dar viena problemytė, kad po langu priešais įėjimą radijatorius o pro langą vaizdas į mišką dėl to ir stalas dabar prie lango. Valgyt šeimoj darau tik aš tai viskas pagal mane. Įdėsiu foto kai tik nusipirkom, tai truputį pasikeitė bendras vaizdas. Dabar vietoje to senučiuko šaldytuvo - 2 m gremėzdas tai vien dėl to noriu jį kelti į kitą pusę, nes užstoja šviesą . žodžiu beviltiška virtuvė kiek žiūrėjau į tame rajone parduodamus panašius butus , tai visi be gartraukio ir visi palei vieną pusę. Ventiliatoriaus anga ties stalo viduriu kažkur
yra ir negilių kaitlenčių, pavyzdžiui tokia .Tokiu atveju pakaktų gylio, liktų didesnis praėjimas ir susidėliotų mano akimis šauni virtuvė
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2016 03 21, 13:54)
Rodžiau.
Mes rūšiuojame, bet tam nebūtina brangi sistema. Atskiros trys šiukšlinės (mums tiek užtenka) tam puikiai tarnauja. Spintelė apie 65 cm pločio, bet tos šiukšlinės tilptų ir į 60 cm. Kas buvo neramu - stalčiaus po plautuve sutrumpintas, nes palei sieną eina vamzdžiai, tai teko pavargti, kol optimalų variantą susidėliojau.
Pas mus du stalčiai - man nepatinka aukštas fasadas priekyje - trukdo prieiti prie stalčiaus iš priekio. Jei ką tiesiog įmesti, tai ok, be kokias bulves skusti nepatogu.
Mes rūšiuojame, bet tam nebūtina brangi sistema. Atskiros trys šiukšlinės (mums tiek užtenka) tam puikiai tarnauja. Spintelė apie 65 cm pločio, bet tos šiukšlinės tilptų ir į 60 cm. Kas buvo neramu - stalčiaus po plautuve sutrumpintas, nes palei sieną eina vamzdžiai, tai teko pavargti, kol optimalų variantą susidėliojau.
Pas mus du stalčiai - man nepatinka aukštas fasadas priekyje - trukdo prieiti prie stalčiaus iš priekio. Jei ką tiesiog įmesti, tai ok, be kokias bulves skusti nepatogu.
Ačiū už pavyzduką Kažkaip smegeninė užsiciklino, kad jei jau stalčius, tai turi būti ir rėmai ir tt, o pakanka tiesiog stalčiaus ir šiukšlinių Pas mane gausis 90 cm pločio spintelė po kriaukle, tai tilps ir šiukšlės, ir bulvių kibiras