QUOTE(Juodai @ 2016 04 29, 08:32)
Apie granito stalviršį čia mes kalbėjom . Pirminiam plane pas mane jis turėjo būti baltas, bet kai pradėjom ieškoti, pasirodo granito balto nelabai ir yra. Kažkodėl buvau užsiciklinus, kad man reikia granito ir psio. Dabar ko gero rinkčiaus kvarcą... Grynai dėl spalvinių sprendimų.
[
[
O man kaip tik granito spalvos atrodo gražios Neteplus, juo labiau... Aš tik galvoju, kad brangus tikriausiai nežmoniškai?
Iš pradžių dar galvojau - su kapinėm asociacijos. Mat, man patiktų koks tamsiai pilkas, o iš tokio mano aa mamos paminklas Be to, pirmas regėtas mano granitinis stalviršis buvo užsakytas kapinių paminklų kontoroj, nes kas su granitu dirba, pas tą žmonės ir užsakinėjo
Kita vertus, dabar kur gyvenu, yra pilkas stalviršis - tokio pat pilko granito imitacija, ir 15 metų su tokia gyvenu, ir labai gerai Tai jau tipo imitacija tai labai gerai ir su niekuo nesiasocijuoja
Dar kita vertus, virtuvė ir turi su kapinėm asocijuotis, juk galų gale, joje vyksta kruvini dalykai. Kepami vištų lavonai, apdėti bulvyčių lavoniukais, taškosi tomatai, o juk jie beveik kaip kraujas, šaldiklis kaip morgas, o 3/4 maisto produktų yra nesveiki ir varo į kapus.
Tai žo... Gal visai tas granitas gerai?
O kiek jis, zaraza, kainuoja?
Ir kiek kainuoja alternatyvos?