Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 30

QUOTE(Juodai @ 2016 04 29, 08:32)
Apie granito stalviršį čia mes kalbėjom  smile.gif . Pirminiam plane pas mane jis turėjo būti baltas, bet kai pradėjom ieškoti, pasirodo granito balto nelabai ir yra. Kažkodėl buvau užsiciklinus, kad man reikia granito ir psio. Dabar ko gero rinkčiaus kvarcą... Grynai dėl spalvinių sprendimų.
[

O man kaip tik granito spalvos atrodo gražios biggrin.gif Neteplus, juo labiau... Aš tik galvoju, kad brangus tikriausiai nežmoniškai?

Iš pradžių dar galvojau - su kapinėm asociacijos. Mat, man patiktų koks tamsiai pilkas, o iš tokio mano aa mamos paminklas biggrin.gif Be to, pirmas regėtas mano granitinis stalviršis buvo užsakytas kapinių paminklų kontoroj, nes kas su granitu dirba, pas tą žmonės ir užsakinėjo biggrin.gif

Kita vertus, dabar kur gyvenu, yra pilkas stalviršis - tokio pat pilko granito imitacija, ir 15 metų su tokia gyvenu, ir labai gerai biggrin.gif Tai jau tipo imitacija tai labai gerai ir su niekuo nesiasocijuoja biggrin.gif

Dar kita vertus, virtuvė ir turi su kapinėm asocijuotis, juk galų gale, joje vyksta kruvini dalykai. Kepami vištų lavonai, apdėti bulvyčių lavoniukais, taškosi tomatai, o juk jie beveik kaip kraujas, šaldiklis kaip morgas, o 3/4 maisto produktų yra nesveiki ir varo į kapus.

Tai žo... Gal visai tas granitas gerai? biggrin.gif
O kiek jis, zaraza, kainuoja? biggrin.gif
Ir kiek kainuoja alternatyvos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 04 29, 15:26)
O man kaip tik granito spalvos atrodo gražios biggrin.gif Neteplus, juo labiau... Aš tik galvoju, kad brangus tikriausiai nežmoniškai?

Iš pradžių dar galvojau - su kapinėm asociacijos. Mat, man patiktų koks tamsiai pilkas, o iš tokio mano aa mamos paminklas biggrin.gif Be to, pirmas regėtas mano granitinis stalviršis buvo užsakytas kapinių paminklų kontoroj, nes kas su granitu dirba, pas tą žmonės ir užsakinėjo biggrin.gif

Kita vertus, dabar kur gyvenu, yra pilkas stalviršis - tokio pat pilko granito imitacija, ir 15 metų su tokia gyvenu, ir labai gerai biggrin.gif Tai jau tipo imitacija tai labai gerai ir su niekuo nesiasocijuoja biggrin.gif

Dar kita vertus, virtuvė ir turi su kapinėm asocijuotis, juk galų gale, joje vyksta kruvini dalykai. Kepami vištų lavonai, apdėti bulvyčių lavoniukais, taškosi tomatai, o juk jie beveik kaip kraujas, šaldiklis kaip morgas, o 3/4 maisto produktų yra nesveiki ir varo į kapus.

Tai žo... Gal visai tas granitas gerai? biggrin.gif
O kiek jis, zaraza, kainuoja? biggrin.gif
Ir kiek kainuoja alternatyvos? biggrin.gif

biggrin.gif oi gerai Jūs čia thumbup.gif Mano stalviršis didelis pakankamai ir hpl kainuotu tik 200 Eurų pigiau ax.gif Aišku nuolaida didelę gavau, nes akmenorius šeimos draugas. Jau buvau suabejojusi dėl granito, kad kaina didelė, kad man tik tamsus granitas patinka, o mieliau rinkčiausi šviesų hpl, bet... rinksiuosi granitą manau, na nebent jau baisiai išbrangtų iki rudens arba jau siaubingai nepatiktų gabalas gyvai. Kita savaitę planuoju į gamyklą nuvažiuoti ir apžiūrėti kitų rūšių didelius gabalus g.gif
Atsakyti
Moterys, reikia jusu patarimo smile.gif del halogininiu lempuciu virtuveje smile.gif jeigu pvz apatines spinteles 60cm gylio, virsutines - 40cm gylio, kokiam atstume nuo sienos turi buti lemputes? ir koki tarpa tarp ju daretes?
Atsakyti
Sveikos, profesionalės,
ateinu ir aš prašyti Jūsų pagalbos. Susidėliojau kelis variantus mažos virtuvės, keliu jų planus. Apie viršutines spinteles kol kas negalvojau, bet tikrai jos bus iki lubų. Kuris atrodytų racionaliausias? O gal dar kokį variantą galėtumėt pasiūlyti?
Sienų griauti negalima, rudi stačiakampiai - durys (dešiniajame kampe - įėjimas iš lauko), mėlynas - langas, o kampe esantis dryžuotas stačiakampis - kaminas. Kadangi tai planuojamos rekonstrukcijos projektėlis, kriauklę ir viryklę galima laisvai stumdyti.
Indaplovės didesnės nenoriu, nes ir taip nežinau, kiek man jos reikia, nes iki šiol puikiai apsiėjom be jos.
Šaldytuvas laisvai statomas.
Stalo reikia didelio, nes gyvename 6-iese.

1 ir 2 variantuose abejoju dėl laisvai statomo šaldytuvo estetinio vaizdo - tarpelis už šaldytuvo nėra pats gražiausias vaizdas, nebent kokia plokšte uždegti. Bet ta plokštė apribos galimybes, jei reikės kada keisti šaldytuvą (jau esam kartą atsidūrę tokioje situacijoje, kai sugedus šaldytuvui, kito tokio aukščio neradome, tada juokėmės, kad sugedo šaldytuvas - vadinasi keisti baldus doh.gif ). O dabartinis šaldytuvas 55 cm, kai dauguma kitų - 60 cm pločio.

1variantas
user posted image

2 variantas:
user posted image

3 variantas
user posted image

4 variantas: čia nelieka jokių kampinių spintelių, bet šaldytuvas turbūt labai vienišas atrodys...
user posted image
Atsakyti
Iš manęs labai prasta profesionalė, netgi, galima sakyti, nulinis lygmuo, bet 6 asmenų šeima ir 55 cm šaldytuvas? unsure.gif Kaip tai suderinama? blink.gif Nebent gal koks aukštas labai? Juk badu numirsit biggrin.gif

Pas mane 4 asmenų šeima, aš ir trys durų formato diedai - na vienas dar auga, pora metų iki durų formato, dabar tik durelės dar - ir man 60/180 šaldytuvas yra siaubingai mažas. Mano tragedija - kad tie tokie dviduriai 90 cm pločio šaldytuvai yra tik 180 aukščio, ir svajočiau rasti šaldytuvą, kurio plotis - 90, o aukštis - kokie 200 biggrin.gif

Imčiau 1 arba 2, priklausomai nuo to, kur lengviau daryti kriauklę. O orkaitė - tai kaitlentė + orkaitė viename? Ar ten tik orkaitė? tai kur tada kaitlentė? O gartraukį kur privesti eina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 30 balandžio 2016 - 07:33
Gal galit įmesti kas kaip papaišyti virtuvę? Vakar buvau pas dizainerį, kai paskaičiavo kainą, dar dabar atsigaut negaliu... Bandysiu pasidaryti kelis variantus, kad į biudžetą tilpti...
Atsakyti
Nepatikesit, bet jau 5 metai gyvenam su šituo šaldytuvų (jo aukštis tik 170:)). Gyvenam rajone, tai ir rimtas apsipirkimas būna kartą per savaitę, ir gyvi:). Beje, rūsyje turim saldikliai, bet ir jis pavasarį ištuštėja, kai baigiamosios šaldytas sodo gėrybės....
Grįžtu prie temos - taip, orkaitę bus po kaitlente, gartrauki desim tą, kuriam nereikia ventiliacijos angos.
Beje, siuo projektu tikimės"stipriai" padidinti virtuvė, nes dabar naudojames tik dalimi to, ką nupiesiau doh.gif
Atsakyti
Torisa, šaldytuvui dar turi primesti 5 cm virpėjimui, drėbėjimui ir oro praėjimui 4u.gif Išmesčiau tuos variantus, kur kriauklė prie krašto. Tai ir nesižiūri, ir nefunkcianalu g.gif
Papildyta:
Ir šaldytuvas visai šalia kriauklės netinka. Bus nepatogu...
Atsakyti
QUOTE(torisa @ 2016 04 29, 20:50)

as balsuoju uz antra varijanta. Pas mane prie saldytuvo kriaukle ir labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2016 04 30, 09:49)
as balsuoju uz antra varijanta. Pas mane prie saldytuvo kriaukle ir labai patogu  thumbup.gif

Be jokio tarpo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 04 30, 08:52)
Be jokio tarpo?  g.gif

klausiat ar tarp saldytuvo ir kriaukles yra koks tarpas? Na, manyciau, kad 1 cm gal nebus, visai mazuliukas. Virtuvei jau per 10 metu, nieko blogo dar nenutiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 04 30, 08:27)
Pas mane 4 asmenų šeima, aš ir trys durų formato diedai - na vienas dar auga, pora metų iki durų formato, dabar tik durelės dar - ir man 60/180 šaldytuvas yra siaubingai mažas. Mano tragedija - kad tie tokie dviduriai 90 cm pločio šaldytuvai yra tik 180 aukščio, ir svajočiau rasti šaldytuvą, kurio plotis - 90, o aukštis - kokie 200 biggrin.gif

Vo, prašau biggrin.gif Ir aukštis virš 2 m, ir plotis 91 cm. Tik kaina nedžiuginanti doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 30 balandžio 2016 - 09:50