QUOTE(Louhi @ 2016 04 28, 07:52)
Nu nežinau...
ištekėjusi esu jau 7 metai, bet ir mano mąstymas toks, kad tarnų neturim, tad tenka patiems viską po savęs sutvarkyti. Nes jei tokia logika, tada gerai kad tik nestipriai muša, nes kitas tai iki samonės netekimo uždaužo?
Aišku, pačios tuos vyrus ir išlepinam, pradžioje ai, man gi nesunku, o paskui žiūrėk , čia jau tavo darbas.
Šiaip jau man atrodo, kad dažnai vyrai gerai nenuvalo ne iš blogos valios, o tiesiog nemato. O auklėt seną kelmą - ką aš žinau, čia reikia būti auklėtoju - mėgėju, o ir vyras turi būti dresūrai imlus, o jie anaiptol ne visi tokie. Be to, koks šunų dresuotojas juk ne vieną šunį išdresavęs - tai ir su vyrais taip pat, su 5tais vyrais visos žino, kaip elgtis, o vat su pirmais ne visos, ir taip gaunasi visokių niuansų, ir su kai kuriais susitaiko. Dar yra variantas - kaip žmonės mėgsta parketą su šakom? Nes tai rodo natūralumą... Tai taip ir vyrai kitoms patinka su smulkiais trūkumais, jie parodo, kad diedas yra autentiškas, su skiriamaisiais požymiais ir charakterio apraiškom, o ne pripučiamas iš seksšopo. Aš, pavyzdžiui, pati irgi turiu daug šakų ir nepageidauju būti auklėjama
Užtat geriau ir humaniškiau plyteles sudėti teisingai ir jų nevalyt
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 04 28, 08:47)
Dar turiu tokį labai praktišką klausimą...
Virtuvėje per vieną sieną bus ilgas siauras horizantalus langas. Plotis viso labo 60cm. Prie tos sienos bus pjaustymo zona ir plautuvė. Darbastalis eis sulig stiklu. Klausimas: kaip tą langą man aprengti? Būna juk kartais, kad ir su vienais triusikais kokį puoduką išplaunu
Kaip čia sugalvoti? Užuolaida?Žaliuzės? Kas????
Aš mačiau tokioj vietoj baltą roletą. Buvo visai gražu. Juolab jis išvyniotas labai patalpos neužtamsina, jei lauke šviesu.
QUOTE(pajūrys @ 2016 04 28, 09:21)
Va
Ir tvarka nu i plytkes- idealiai
Klausykitės, jis kažkoks glušas, kas gi kiša zefyrus į orkaitę? jaučiu, kad jis tik plytelėms šveisti ir sutvertas
Misteris Properis jaunystėje
QUOTE(Juodai @ 2016 04 28, 12:53)
Nieko tokio
, aš pati jo nevirškinu
... nesuprantu, kaip nusileidau iki tokio lygio
.. bet žinot kaip yra, susigyveni žmogus ir nematai
. Čia tas atvejis, kai norėjome greičiau ir pigiau. Tikrai vertėtų ilgiau palaukti ir kiek daugiau finansų skirti vardan tobulesnio rezultato.
Aš per vėlai atėjau į šią temą, nes virtuvė dar tik planuose. Juodai, o ko jūs ten pati nevirškinat? Ir ką virškintumėt?
Kad nepridaryčiau nesąmonių
QUOTE(pajūrys @ 2016 04 28, 17:28)
Ačiū
O aš, jaučiu, visur dėsiu aukštus, ir man bus dzin, virtuvė, nevirtuvė, nusipirksiu vieno pavyzdžio ir bus gerai