QUOTE(Louhi @ 2016 04 28, 07:52)
Nu nežinau...
ištekėjusi esu jau 7 metai, bet ir mano mąstymas toks, kad tarnų neturim, tad tenka patiems viską po savęs sutvarkyti. Nes jei tokia logika, tada gerai kad tik nestipriai muša, nes kitas tai iki samonės netekimo uždaužo?
Aišku, pačios tuos vyrus ir išlepinam, pradžioje ai, man gi nesunku, o paskui žiūrėk , čia jau tavo darbas.
Vuo kaip įdomiai išsivystė - nuo nutaškytos virtuvės iki smurto šeimoje
... Čia truputį persūdėt, manau.
Nuo ko prasidėjo viskas - viena pasakė, kad vyras nelinkęs po kulinarinių šedevrų susitvarkyti (kaip tikras šefas
), o kita pareiškė, kad jos vyras tvarkėsi, tai kodėl anos negali - juk jie visi vienodi
... Bet juk klausimas buvo ne tame, kaip tą nedorėlį vyrą priversti susišluostyti, o kaip pasilengvinti buitį - ką geriau dėti tarp spintelių ant sienos. Ir nesvarbu, kas ją valys, ar stropuolė vyro lepintoja žmona, ar šaunuolis, gerai mamytės išauklėtas ar išklausęs ilgą žmonos mokymo kursą apie šluostymų naudą šeimos gerovei ir gerai jį įsisavinęs vyras
.
Ankstesnėj virtuvėj turėjom plyteles, didokas tolkias, gal 60x30, tai tarpų ne tirk jau daug buvo. Grublėto paviršiaus buvo, tai nutaškymai praktiškai nesimatė. Bet kai valydavau tuos iškart nepamatytus riebalų taškelius, truputį daugiau pašveist reikėdavo.
Dabar turiu langą. Jis kiek toliau, nes stalviršis yra 85cm gylio. Iš tikrųju, labiau ir greičiau jis apsineša iš lauko pusės, kas labai gerai maskuoja nutaškymus iš virtuvės pusės
... Bet, nusitaško ne taip jau baisiai, tikrai po kiekvieno indų praplovimo nereikia valinėti lango. Jei stiklas būtų arčiau, kai stalviršis tik 60cm, faktas, kad labiau nusitaškytų. O jei dar viryklė prie to stiklo, tai manau reikėtų kaskart po gaminimo jį nuvalyti - stiklas valosi lengviau, tačiau ir matos ant jo greičiau. Įdomu, kaip su blizgiom plytelėm butų
... Jos irgi lengvai valosi...
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 04 28, 08:47)
Virtuvėje per vieną sieną bus ilgas siauras
horizantalus langas. [/B]Plotis viso labo 60cm[B]. Prie tos sienos bus pjaustymo zona ir plautuvė. Darbastalis eis sulig stiklu. Klausimas: kaip tą langą man aprengti? Būna juk kartais, kad ir su vienais triusikais kokį puoduką išplaunu
Kaip čia sugalvoti? Užuolaida?Žaliuzės? Kas????
Norėjot pasakyt - aukštis?
Aš tokį turiu, niekuom neaprengus ir nesiruošiu...
Į kur žiūri tas Jūsų langas?
QUOTE(pajūrys @ 2016 04 28, 08:52)
Maloniau aisku jauciu but pakeist - i koki jauna, gaminanti, grazu ir da plyteles sveicianti