Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 30

QUOTE(dabej @ 2016 03 20, 21:12)
Labas vakaras, rodausi smile.gif

Atleiskit uz apsvietima, bet nepavyko die a nufotografuot. Plokste dazytas mdf, stalvirsis kindle, plautuve blanco. Tiesa, kaip zadejau, idedu ir grindis su koriukais.
Siena ne violetine, o pilka, taip tiesiog fotoaparatas nufotografavo  doh.gif

Labai faina ir jauki virtuvė wub.gif Stalčius darėte su vidiniais?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif tyliai seku temą jau turbūt virš 2 metų, kaupiau rinkau informaciją ir tyliai džiaugiausi visų virtuvėm ir žinoma saugojausi paveiksliukus patikusių thumbup.gif Kol galiausiai susikaupėm pinigėlių savosios remontui. Esmė tame, kad darysime remontą, bet tik virtuvėje, todėl iš esmės durų padėties keisti negaliu, nes koridoriuje padarytas remontas ir vyras tikrai nepasirašytų durų griovimui. O ventiliacijos šachta yra būtent toje sienoje (pažymėjau raudonai) , kurios gylis yra vos 55cm, todėl ten viryklės nesutalpinu verysad.gif galvojau apie dviejų eilių virtuvę, kad virtuvės gale pastatyčiau stalą, pvz apvalų, kad bent jau 4 asmeny susėstų, bet būtent dėl durų niekas nesigauna. Kaip manote ar būtų verta keisti durų vietą ar palikt kaip dabar vienos eilės virtuvę ir nesukt galvos???

Ir dėl spintelių negaliu apsispręsti, kuris variantas geresnis: su horizontaliom ar vertikaliom. Abiem atvejais nesigauna lygiai sulygiuoti ar daryti 80cm pločio ar 60 pakabinamas spinteles sad.gif
Detaliau apie išmatavimus:

nešančioji kolona 48cm gylio, 28cm pločio. Šaldytuvas 2m neįmontuojamas- Plautuvė 60 - Indaplovė 60 - stalčių blokas 60, gale cargo - 20. Po kaitlente deja gaunasi tik recirkuliacinis gartraukis nes ventiliacija labai toli. Gal turite pastabėjimų ir nuomonių ką darytumėte kitaip?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dabej-graži virtuvė. Man patinka tokios spalvos.
Kaip suprantu stalviršio spalva ir sienėlės kitokia?
Kur gaminotės?
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 03 20, 14:29)
Atrodo Laumžirgė rašė apie patirtį su minkštu akmeniu. Neigiamą.

Tikrai taip doh.gif nežinau ar čia tas pats gamintojas.
Susidėjau Slate lite fimos akmenį pas save tarp spintelių, dabar jau planuoju lupti lauk. Įgeria visus riebalus, dėmės neišsivalo.

Pridursiu, kad pardavėjai parekomendavo netinkamą impregnantą (atseit, reikėjo kitokio), bet už tai atsakingų nėra... Gal su kitokiu impregnantu būtų kitaip (tik to impregnanto kaina 70-90 EUR). Dėmėms išimti jie parduoda specialų valiklį (kainos irgi kandžiojasi), na tai ką darysi - nusipirkau ir išbandžiau. Šiek tiek sumažina dėmes, bet ne iki galo schmoll.gif Pakol kas nei vienas jų siūlytas produktas nepasiteisino.

Beje, šiuo metu uždėtas impregnantas apsaugo nuo vandens dėmių, bet užtiškus vandens lašeliui toje vietoje pasikeičia plokštės spalva. Tas akmuo atrodo dėmėtas. Kai vanduo išdžiūsta, spalva išsilygina. Gal kitiems ir nieko, man tai negražu unsure.gif

NIEKAM NEREKOMENDUOJU.
Atsakyti
Ducky dvieju eiliu tai turbut suprantu taip kad is abieju pusiu blokai? Jums lieka tuomet 1m praejimui ir gale stalas 4 asmenims netilps niekaip. Aplamai joks ten stalas jau nesiziures blush2.gif prie saldytuvo ta kampa issikisusi kartu su saldytuvu integruociau. Nezinau koks buna orkaiciu integruotu gylis, bet gal ten iejus po desine statyciau dviguba bloka ir virsuj orkaite kelciau. Cia pirma mintis jei i gyli isitalpintu orkaite isvis.
Paziurejau orkaitej reikia 550cm vadinas tilptu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 21 kovo 2016 - 10:05
Ducky, o kaip atsidaro durys? 55 cm iki durų angos ar durų apvado?
Viryklės dar neturit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 21 kovo 2016 - 10:11
Dėkui merginos už pagyras.
Sunkiai rinkau spalvas, sunkiai įsivaizdavau galutinį vaizdą, nes kai man reikia spalvas rinktis iš lapelio 2x3 cm, tai doh.gif
Pasistengsiu ant dienų nufotografuoti virtuvę dienos šviesoje, kad būtų aiškesnės spalvos.
Šiaip labai patenkinta blizgiu fasadu, labai lengvai valosi, čia jau nugalėjo praktiškumas smile.gif Įrengimo metu teko keisti 3 fasadines plokštes, nes darbininkai apgadino doh.gif
Vietos tikrai daug, džiaugiuosi dėl aukštį spintelių, susidedu ten mažiau naudojamus daiktus.

QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 20, 22:47)
Tokia mazyte, o tokia talpi ir grazi wub.gif
Vat ta kampa kur pas jus bus uz orkaites as irgi noreciau taip nuleisti iki stalvirsio ir ten laikyciau visokius prietaisus, kas dabar ant darbastalio.
Bet as galvoju daryt ji kazkaip uzdaroma g.gif .
O jus norejot atviro?
as noriu uzdaro, bet kol kas nesugalvojau iki galo, kokiu budu ta uzdaryma daryt g.gif

ne, atviros nenorėjau, aš aplamai norėjau, kad ta niša būtų be lentynėlės ir viduje dar pašvietimas būtų, bet vyras įkalbėjo ten mikrobangę įstatyti, nes jai vietos nelabai liko. Kadangi virtuvė nišoje, tai tos angos beveik nesimato.
Bet jei norite uždengti tą nišą - yra tokios kaip užtraukiamos žaliuzės
user posted image

QUOTE(lilget @ 2016 03 20, 23:23)
Dabej, jauki virtuve  bigsmile.gif  man labai patinka stalvirsio pasirinkimas ir as metausi tarp balto ir medzio, o pas jus plokste visa balta ar pilksva? Idomu dienos sviesoj butu pamatyt  g.gif  idomus sprendimai kai kurie  g.gif  kriaukles necentruot , prie orkaites palikt atvira kampa ar ten mikrobange  ax.gif  la ai graziai techniskai padarytos grindys, bet man toks kicas, atleiskit labai uz nuomone  blush2.gif  4u.gif

fasado plokštė - kapucino atspalvio, o stalviršio/sienelės - ji tokia pilkšvai gelsva.
Kriauklės necentravau, nes norėjau užpildyti kampą, nes ten visiškai netinkama darbui zona ir kairėje palikti vietos arbatinukui, tosteriu pasidėti. Taip toje nišoje taip pat mikrobangė paslėpta.
Dėl grindų- nėra ko pykti 4u.gif juk negali visiems viskas vienodai patikti smile.gif Aš tokiu sprendimu labai džiaugiuosi, nes labai nenorėjau, kad plytelės išsikištų kampu į svetaines zoną, o daryti jas su lyg nišos pabaiga irgi blogai, nes ties kaitlente jau prasidėtų grindys, nuo kurių daug sunkiau valyti aptiškusius riebalus.

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 03 21, 09:46)
Labai gražu.  wub.gif Sveikinu su nauja virtuve  thumbup.gif
O kur valgote?

Šalia yra valgomasis stalas 4u.gif

QUOTE(B'ena @ 2016 03 21, 09:52)
Labai faina ir jauki virtuvė  wub.gif  Stalčius darėte su vidiniais?

taip, vieną visinį pasidariau įrankiams susidėti, bet galėjau ir į antrą dėtis - labai patogu thumbup.gif

QUOTE(Ingese @ 2016 03 21, 10:47)
Dabej-graži virtuvė. Man patinka tokios spalvos.
Kaip suprantu stalviršio spalva ir sienėlės kitokia?
Kur gaminotės?

ne, tiek stalviršio, tiek sienelės spalvos - vienodos, tiesiog šešėlis metasi ant sienelės.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2016 03 21, 10:59)
Ducky dvieju eiliu tai turbut suprantu taip kad is abieju pusiu blokai? Jums lieka tuomet 1m praejimui ir gale stalas 4 asmenims netilps niekaip. Aplamai joks ten stalas jau nesiziures  blush2.gif prie saldytuvo ta kampa issikisusi kartu su saldytuvu integruociau. Nezinau koks buna orkaiciu integruotu gylis, bet gal ten iejus po desine statyciau dviguba bloka ir virsuj orkaite kelciau. Cia pirma mintis jei i gyli isitalpintu orkaite isvis.
Paziurejau orkaitej reikia 550cm vadinas tilptu

o idėja dėl orkaitės! maniau kad jai irgi reikia 60cm. Man dar reik mikrobanginę sutalpint kur nors tai virš orkaitės būtų idealu. Tik vat atidarius dureles visas garas nueis į koridorių dėl ko aš norėjau statyt kaitlentę ir orkaitę toliau nuo durų arčiau prie lango, nes pro jį dar kažkiek pratraukia g.gif
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 03 21, 11:09)
Ducky, o kaip atsidaro durys? 55 cm iki durų angos ar durų apvado?
Viryklės dar neturit?

ten tiesiog praėjimas be durų , nežinau kaip išsireikšt. 55cm iki angos. Viryklę, indaplovę ir orkaitę pirksim, be to vedžiosim vamzdžius, elektrą per naujo todėl visą tai galima keisti smile.gif beje aš dažnai naudojuosi max dviem kaitvietėm, orkaitė dirba kone kiekvieną dieną. galvojau gal užtektų dviejų man g.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kokia patogiausia atlieku rusiuokle i 60cm spintele, kaip manot.
Ziuriu cia, bet dabar galvoju, jeigu spintele 60cm, tai kokio plocio ta siuksline telpa g.gif
http://shop.moebelpl...mp;catalog=true
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 03 21, 10:49)
Noriu paklausti, kokia patogiausia atlieku rusiuokle i 60cm spintele, kaip manot.
Ziuriu cia, bet dabar galvoju, jeigu spintele 60cm, tai kokio plocio ta siuksline telpa g.gif
http://shop.moebelpl...mp;catalog=true

Norite rūšiavimo sistemą dėti? Mes rinkomės daryti normalų stalčių ir į jį sutalpinau 3 šiukšlines iš ikėjos. Nepalyginamai pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 03 21, 12:22)
Norite rūšiavimo sistemą dėti? Mes rinkomės daryti normalų stalčių ir į jį sutalpinau 3 šiukšlines iš ikėjos. Nepalyginamai pigiau smile.gif

gal galite parodyti savo stalčių? Lyg ir žadėjote parodyti, o gal rodėtė bet praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 03 21, 11:22)

Noreciau, vyras rusiuoja, as tai nelabai, tai pastovus kipisai biggrin.gif
Noriu rusiavimo ir virusuje kad butu tas stalciukas visokiems menkniekams, kepmineles ir panasiai susideti.
Galvoju, gal is vokietijos uzsisakyti butu pigiau nei lt g.gif

Kokio plocio jusu spintele?
Atsakyti