Dėkui merginos už pagyras.
Sunkiai rinkau spalvas, sunkiai įsivaizdavau galutinį vaizdą, nes kai man reikia spalvas rinktis iš lapelio 2x3 cm, tai
Pasistengsiu ant dienų nufotografuoti virtuvę dienos šviesoje, kad būtų aiškesnės spalvos.
Šiaip labai patenkinta blizgiu fasadu, labai lengvai valosi, čia jau nugalėjo praktiškumas
Įrengimo metu teko keisti 3 fasadines plokštes, nes darbininkai apgadino
Vietos tikrai daug, džiaugiuosi dėl aukštį spintelių, susidedu ten mažiau naudojamus daiktus.
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 20, 22:47)
Tokia mazyte, o tokia talpi ir grazi
Vat ta kampa kur pas jus bus uz orkaites as irgi noreciau taip nuleisti iki stalvirsio ir ten laikyciau visokius prietaisus, kas dabar ant darbastalio.
Bet as galvoju daryt ji kazkaip uzdaroma
.
O jus norejot atviro?
as noriu uzdaro, bet kol kas nesugalvojau iki galo, kokiu budu ta uzdaryma daryt
ne, atviros nenorėjau, aš aplamai norėjau, kad ta niša būtų be lentynėlės ir viduje dar pašvietimas būtų, bet vyras įkalbėjo ten mikrobangę įstatyti, nes jai vietos nelabai liko. Kadangi virtuvė nišoje, tai tos angos beveik nesimato.
Bet jei norite uždengti tą nišą - yra tokios kaip užtraukiamos žaliuzės
QUOTE(lilget @ 2016 03 20, 23:23)
Dabej, jauki virtuve
man labai patinka stalvirsio pasirinkimas ir as metausi tarp balto ir medzio, o pas jus plokste visa balta ar pilksva? Idomu dienos sviesoj butu pamatyt
idomus sprendimai kai kurie
kriaukles necentruot , prie orkaites palikt atvira kampa ar ten mikrobange
la ai graziai techniskai padarytos grindys, bet man toks kicas, atleiskit labai uz nuomone
fasado plokštė - kapucino atspalvio, o stalviršio/sienelės - ji tokia pilkšvai gelsva.
Kriauklės necentravau, nes norėjau užpildyti kampą, nes ten visiškai netinkama darbui zona ir kairėje palikti vietos arbatinukui, tosteriu pasidėti. Taip toje nišoje taip pat mikrobangė paslėpta.
Dėl grindų- nėra ko pykti
juk negali visiems viskas vienodai patikti
Aš tokiu sprendimu labai džiaugiuosi, nes labai nenorėjau, kad plytelės išsikištų kampu į svetaines zoną, o daryti jas su lyg nišos pabaiga irgi blogai, nes ties kaitlente jau prasidėtų grindys, nuo kurių daug sunkiau valyti aptiškusius riebalus.
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 03 21, 09:46)
Labai gražu.
Sveikinu su nauja virtuve
O kur valgote?
Šalia yra valgomasis stalas
QUOTE(B'ena @ 2016 03 21, 09:52)
Labai faina ir jauki virtuvė
Stalčius darėte su vidiniais?
taip, vieną visinį pasidariau įrankiams susidėti, bet galėjau ir į antrą dėtis - labai patogu
QUOTE(Ingese @ 2016 03 21, 10:47)
Dabej-graži virtuvė. Man patinka tokios spalvos.
Kaip suprantu stalviršio spalva ir sienėlės kitokia?
Kur gaminotės?
ne, tiek stalviršio, tiek sienelės spalvos - vienodos, tiesiog šešėlis metasi ant sienelės.