Dalago 8 man gaunasi 337, neturiu kur palygintu kainu kas keik siulo, nerandu lietuvisku psl su sia plautuve
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 18, 20:57)
Nedaryčiau viršutinių spintelių 60 cm pločio. Maximum- 45. Geriausias variantas 40-42. Virš šaldytuvo ir orkaitės viskas ok. Bet kitos .. bus nepatogu.
Nedaryčiau tiek daug tokių siaurų stalčiukų. Du- viskas ok bet dar pasitikrinčiau ar stalčiaus vidus bus bent 10 cm aukščio... jei mažiau, neįdėsit net samčio.
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 04 19, 14:14)
Nedaryčiau viršutinių spintelių 60 cm pločio. Maximum- 45. Geriausias variantas 40-42. Virš šaldytuvo ir orkaitės viskas ok. Bet kitos .. bus nepatogu.
Nedaryčiau tiek daug tokių siaurų stalčiukų. Du- viskas ok bet dar pasitikrinčiau ar stalčiaus vidus bus bent 10 cm aukščio... jei mažiau, neįdėsit net samčio.
Tuomet darytumet viso 4 stalcius, po 2? O kodel tokias siauras 40 cm? Kodel nepatogu?
QUOTE(knopke* @ 2016 04 19, 12:48)
Dalago 8 man gaunasi 337, neturiu kur palygintu kainu kas keik siulo, nerandu lietuvisku psl su sia plautuve
Kainų reikia teirautis Man brangiausiai pasiūlė Blanco kriauklę už 680 (su nuolaida ), pigiausiai atiduotų Muresta už 480, bet tai vis tiek gaunasi daug brangiau, nei galiu užsisakyti internetu
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 19, 14:28)
Tuomet darytumet viso 4 stalcius, po 2? O kodel tokias siauras 40 cm? Kodel nepatogu?
Na jeigu jūsų durelės atsidaro į šoną, tai norint atidaryti dureles teks atsitraukti atgal, kad neįsidaužti su durelėm į petį ir galvą.
Apie stalčius nesupratau klausimo
Papildyta:
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 19, 14:40)
Nors 42 cm gal visai ir ne siaura dabar kai pamatavau...bet ten kur gartraukis siauresnes kaip 60 cm neiseina dureles
Galima dėti gartraukį į dvigubą spintelę. Pas mane taip ir yra.
QUOTE(saulyteee @ 2016 04 14, 08:56)
mes dabar planuojame virtuvę
man tie filtrų keitimai įtartinai atrodo.. ir mintis, kad bent jau kiek skaičiau, kad jie kiek blogiau traukia..
dabar galvojam, kad slėpsim jį po gipsu.. bet nežinau, kaip ten vizualiai ar gražiai gausis
man tie filtrų keitimai įtartinai atrodo.. ir mintis, kad bent jau kiek skaičiau, kad jie kiek blogiau traukia..
dabar galvojam, kad slėpsim jį po gipsu.. bet nežinau, kaip ten vizualiai ar gražiai gausis
Turėjome ir mes tokią situaciją savo virtuvėję (ventiliacijos anga kitoje sienoje nei gartraukis). Pakeitėme gartraukį į recirkuliacinį ir jokių problemų. Jokio skirtumo nepasijautė. Aš asmeniškai netikiu, kad paprastame daugiabutyje, ypač senos statybos, galima įdėti tokį gartraukį, kuris ištrauktų kvapus. Turi būti labai galingas gartraukis ir labai pralaidi ventiliacijos šachta. Jei šachta užakusi - funkcionalumas nulinis.
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 04 19, 14:14)
Kodėl nedarytumėt 60 cm?
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 19, 14:28)
O kodel tokias siauras 40 cm? Kodel nepatogu?
QUOTE(Nenuorama @ 2016 04 19, 14:50)
Kodėl nedarytumėt 60 cm?
Va todėl:
Jeigu patinka turėti tokią kliūtį galvai (ir nesakykit kad visuomet laikote spintelės dureles uždarytas, kad nepasiliksit atidarytų net iškraunant indaplovę, ar plaunantis indus plautuvėje, kai iškart dedate į džiovyklą viršuje - galimybė skaudžiai daužtis galva išlieka, nes dirbant tokius darbus, tai tiesiog žingsnelis nepagalvojus į šoną, ir rezultatas - skaudanti galva ), darykite, nors ir 70cm pločio dureles ...
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 04 19, 14:50)
Na jeigu jūsų durelės atsidaro į šoną, tai norint atidaryti dureles teks atsitraukti atgal, kad neįsidaužti su durelėm į petį ir galvą.
Papildyta:
Papildyta:
Klausimas apie stalcius kiek patogiausia ju daryti apacioje, viso 2 placius? Ar pirma siaura ir apatinius platesnius vienodus?
QUOTE(*magnifique* @ 2016 04 19, 15:12)
Klausimas apie stalcius kiek patogiausia ju daryti apacioje, viso 2 placius? Ar pirma siaura ir apatinius platesnius vienodus?
Jūs ne taip matmenis vadinate turbūt... Horizontalus matmuo vadinamas pločiu, o vertikalus - aukščiu. Turbūt turite omeny - vieną žemą stalčiuką ir du aukštus? Taip lyg ir patogiausia yra, arba du vienodai aukštus stalčius, o viršutiniame dar vidinį stalčiuką. Bet turite įvertinti savo poreikius, ką kiekvienam stalčiuje žadat laikyti.
QUOTE(Juodai @ 2016 04 19, 15:15)
Jūs ne taip matmenis vadinate turbūt... Horizontalus matmuo vadinamas pločiu, o vertikalus - aukščiu. Turbūt turite omeny - vieną žemą stalčiuką ir du aukštus? Taip lyg ir patogiausia yra, arba du vienodai aukštus stalčius, o viršutiniame dar vidinį stalčiuką. Bet turite įvertinti savo poreikius, ką kiekvienam stalčiuje žadat laikyti.
Ta ir turejau omenyje, pirmas zemas ir du auksti
QUOTE(Juodai @ 2016 04 19, 15:09)
Va todėl:
Apie tai nesusimasciau Reiks turet omeny