Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 30

Patarkit prašau, kaip geriau ir patogiau planuotis stalčius 4u.gif Po darbastaliu turiu 247 cm stalčiams, kažin patogiau būtų daryti 3 ar 4 stalčių blokus g.gif Jei tris, tai būtų po maždaug 82 cm pločio, o jei 4, tai po 61 cm g.gif Kitur spintose bus ir plačių po 110 cm, ir siaurų po 50 cm. Bet kaip čia kažin būtų patogiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 03 31, 14:23)
Fasadai labai patiktų tokie: http://www.antonioma...salito-kitchen/, bet kuo toliau tuo labiau linkstu link paprasto lygaus skandinaviško varianto kaip viršutinis pvz. http://pickyliving.s...piration/lador/.

Ištraukiamas stalviršis http://www.haefele.d.../sku_505.70.210.

Svetainė su virtuve: Planas Svetainė apie 18 kv.m., griežtai pririšta tik TV vieta, kiti baldai šiaip pabraižyti.

Iš pradžių norėjau klausti kodėl virtuvė ne iki lango, bet po to supratau kad ten praėjimas.
Kadangi yra padarytos lubos tokios formos, geriausia palikti kaip jūs ir pasiplanavę.
Jei lubos butų lygios, ir nebūtų įmontuoto gartraukio, tai siūlyčiau daryti kaitlentę pasuktą prie durų sienos. O staliuką dėti tarp pirmo ir antro lango. Tada gautųsi normaus staliukas, o praėjimas būtų toks biški kairiau, per virtuvės vidurį.
Bet kadangi jau lubos ir gartraukis yra... nieko kito aš irgi nematau... nebent pussalę daryti 60 cm pločio, ir specialiai įkomponuoti 75 cm aukštyje valgomą dalį 40-50 cm pločio.
.
Va, radau iš savo planuotos virtuvės vieną variantą..
pvz
Tik pas jus to kamino nėra... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 31 kovo 2016 - 21:59
Va šitaip maždaug mintis tokia smile.gif
user posted image
Arba va toks variantas? Manau yra patogių pusbario kėdžių
user posted image
Su paprastu staliuku?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 31 kovo 2016 - 22:36
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 03 31, 23:27)
Va šitaip maždaug mintis tokia smile.gif

mamute, ačiū už idėjas, vizualiai visos liuks. Trečias super, padeda įsivaizduoti situaciją, tik stacionarus. Pirmais dviem atvejais daugiau ar mažiau prarandama pasidėjimo vietos. Pasirinkimą dar įtakoja stalviršio plotas, ypač kai mėgstam gaminti dviese, pasidėjimo vieta, bendras vaizdas, langų ir TV orientacija biggrin.gif ir t.t. Realiai ištraukiamo varianto matau tik vieną minusą - gali būti kledaras ir tuo neatitikti lūkesčių. Kiek youtube prisižiūrėjau, tai traukosi kaip stalčius, vokiška kilmė garantuoja šiokį tokį patikimumą. Jei jau tragiškai nepasiteisins, visada jo vietoj galima įrengti stalčiuką (fasadas bus atlikęs nuo to traukomo stalviršio), o valgyti prie kavos stalelio (yra variantų su pakėlimo mechanizmu, tik brangūs ir ne itin gražūs, bet viskas gi tobulėja).
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 04 01, 00:26)

Tai kad nėra už ką. Jūs šauniai viską dėliojatės patys.
Čia tik variantai kap dar galima būtų...
Manau kad išssirinkot tikrai ne kledarą. Ištraukiamas stalas man nepatinka tik tuo, kad pas mane pvz jis būtų visada ištrauktas. Užtai aš rinkčiausi paprastą staliuką.

Linkiu išsirinkti gražų stalviršį, gražius fasadus. Ir svarbiausia- praktiškus. Ir po to džiaugtis ir niekaip neatsidžiaugti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 01 balandžio 2016 - 09:29
QUOTE(Dešimtukas @ 2016 03 31, 16:37)
Tandembox - tai tokie stalčių šonai metaliniai, tokie iš dvigubos skardos, stori, gražūs. Na, žodžiu daiktas geras.  smile.gif  Važinėjasi labai sklandžia ir užsidaro minkštai. Metabox - eiliniai stalčiai su viengubais metaliniais šonais, nesakau, kad jie blogi, bet čia žemesnis lygis. Dar vienas esminis skirtumas, tai fasadų reguliavimo galimybės: pas Tandembox yra geresnės.
Apie lukšto briauną deja atsakyti negaliu, nesusiduriu.

Dėkui už taiklų išaiškinimą blondinei biggrin.gif, skirtumas tarp Metabox ir Tandembox stalčiaus 35 eur. Iš to klausimai:
1. Ar tas geras daiktas vertas, kad už jį 35 eur mokėti brangiau, lyginant su Metabox? Lygių nesivaikau, dvigubos skardos grožis beveik dzin, įdomu kiek svarbu geresnė galimybė reguliuoti fasadus?
2. Gal tas skirtumas neturi būti toks didelis ir kažkas mausto blondinę?
3. O pas jus kokie, kurie jau 10 metų?

Kas neseniai darėtės virtuves, pasidalinkit, kokius Blum-us dėjotės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 04 01, 10:28)
Linkiu išsirinkti gražų stalviršį, gražius fasadus. Ir svarbiausia- praktiškus. Ir po to džiaugtis ir niekaip neatsidžiaugti  biggrin.gif

Dėkui už fainus žodžius, o ir požiūris iš šalies visada naudingas. Pasigooglinau per Jūsų įkeltus paveikslėlius - išmetė nematytų lietuviškų psl., gavau daug peno apmastymams būtent dėl fasadų.
Išvados: Gražu, kai susilieja su sienų spalva. Balta ir pilka gerai dera su medžiu. Kam man tie frezavimai biggrin.gif
http://www.habitas.l...ne-pries-ir-po/
http://www.arras.lt/next.php?nr=76
http://www.e-interje...aine-ir-virtuve

----
Man dar lieka atviras klausimas dėl tų kargiukų. 25-22 cm normalu? Dėčiau gal paprastą stalčių, o ne kargo mechanizmą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 01 balandžio 2016 - 14:07
Ne i tema, bet nezinau kur uzklaust, jei kuriam virtuves, tai aisku, ir duru reikia biggrin.gif pasidalinkit kur kreiptis del faneruotu duru, akd kokybe butu liuks
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 04 01, 13:50)
Dėkui už taiklų išaiškinimą blondinei biggrin.gif, skirtumas tarp Metabox ir Tandembox stalčiaus 35 eur. Iš to  klausimai:
1. Ar tas geras daiktas vertas, kad už jį 35 eur mokėti brangiau, lyginant su Metabox? Lygių nesivaikau, dvigubos skardos grožis beveik dzin, įdomu kiek svarbu geresnė galimybė reguliuoti fasadus?
2. Gal tas skirtumas neturi būti toks didelis ir kažkas mausto blondinę?
3. O pas jus kokie, kurie jau 10 metų?

Kas neseniai darėtės virtuves, pasidalinkit, kokius Blum-us dėjotės? 4u.gif
Biški mausto. smile.gif Tandembox stalčius kainuoja apie 100 litų, tai kaip gali būti 35 eurų skirtumas, juk metabox irgi už dyką nedalina. Taip, pas mus Blum Tandembox stalčiai. Dėkit juos, tikrai nesigailėsit, o kaina po kiek laiko pasimirš. Geriau sutaupyti kur nors kitoje vietoje, pasirenkant atveriamas, o ne pakeliamas dureles ar pigesnę plokštę, bet Tandembox stalčiai tikrai geras pasirinkimas. Dar galima sutaupyti nedarant be galo daug stalčių, nes dabar taip daug kas daro. Reikia stalčių, bet kai ką geriau laikyti spintelėse su atveriamomis durelėmis.
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 04 01, 14:06)
Man dar lieka atviras klausimas dėl tų kargiukų. 25-22 cm normalu? Dėčiau gal paprastą stalčių, o ne kargo mechanizmą.
Geriau apsieti be kargiukų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 01 balandžio 2016 - 18:03
Nesuprantu toje HomebyMe programoje kur ten daugiau pasirinkti virtuvės furniturą. Kažkokia furnitūra labai skurdi, arba aš kažko nesuprantu.
Atsakyti
Įdėkite kas to klijuojamo lukšto pavyzduka kokį smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O man prasidejo problemos su stalciais vienoj vietoj- stalciams skirta tik gylio 31 cm- sake lyg BLUM negamina tokiu trumpu begeliu ( 25 cm). Dabar masto kazka. Nes kazkiek atsimeta fasadui, po to nugaroje turi kazkiek tarpas but doh.gif
Kitas dalykas- stalvirsis doh.gif Nu neimanoma per gausybe issirinkt biggrin.gif

O cia siaip i mano stalciu tema - gal kas turi ? Ar patogu naudotis lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti