QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 03 30, 21:58)
Nepaaiškinot kodėl reikia to ištraukiamo stalo. Nėra kitos vietos jam? Arba ar negali jis būti tiesiog pristumtas pie pussalės visam?
Koks visas patalpos planas?
Mane užknisa prie stalo kėdes pristuminėti, nes visi pasėdi, atsistoja ir nueina. Ne tik valgo, bet ir šiaip mėgsta dažnai prisėsti .. O man turi būti jos tvarkingai sustumtos. Tad jei reiktų stalą dar lankstyti, ir kėdes kažkur dėti, tai nžn nžn... liūdni popieriai būtų. Daugiau nieko neveikčiau kaip stalą su kėdėm lankstyčiau pirmyn atgal...
Bet galbūt turit minimaliai vietos? Ir neturit kitos išeities? Aš daryčiau prisėdimą prie pussalės tokiu atveju... Nors kol near patalpos plano
Įkelkit planelį patalpos : virtuvė-svetainė.
Aš kai planavausi savo virtuvę /svetainę, tai irgi iš pradžių planavau virtuvę. Po to pagalvojau apie svetainės išplanavimą, tada supratau kad mano suplanuota virtuvė niekam tikus...
Jei norite vertikaliai atidaromų viršutinių spintelių, kodėl nedalinate spintelių viršutinių į tris dalis? Ar kargo 25 cm jum būtinas prie indaplovės ir šaldytuvo?
Tikrai apsižioplinau planą įkelti, vietos mažai pietų stalui - jos tiesiog nėra (60 kv.m. viso). Foto su gartraukiu matosi kitų durų kampukas - į miegamą. Tai stalas kaip ir ant praėjimo gaunasi, todėl ištraukiamas man atrodo vienintelė išeitis. Mažų vaikų nėra, dviem suaugusiem pats tas. Tokiu atveju kėdes tas pačias galima naudoti valgymui, pasisėdėjimui prie krosnelės svetainėj , prie kavos stalelio (viskas kelių metrų atstumu
). Sėdėjimo prie salos valgymui prie salos nemėgstu, nepatinka kaip vištai ant laktos ant pusbario kėdžių, juolab kad niekur kitur jos nepritaikomos.
Ir labai subjektyviai - daugeliu atveju man negražu salos su atsisėdimo vaizdu į svetainę, ypač kai ji maža. Dar būtų išeitis kavos stalelis transformuojamas į pietų stalą, bet gražaus, įskaitant Calligari, neteko matyti, tai irgi subjektyviai būtų didesnė blogybė nei ištraukiamas.
Ai tas sulankstomas labai lengvai susistumia, "liogkim dvizeniem ruki", tsakant
Nuorodas ar nuotraukas rytoj įkelsiu. Svetainės išplanavimas minimalus : krosnelė, TV, sofa arba kampas ir kavos stalelis.
Dėl viršutinių spintelių dalinimo labai įdomi mintis. Dažniausiai dabar dalina horizontaliai, čia irgi galima taip būtų, bet gal per daug tų horizontalių linijų, įskaitant stalčius. O vertikaliai, kaip siūlot pasiieškosiu pavyzdžių.
Kargo nebūtinas, indaplovės išvadai arčiau plautuvės, bet galima ją ir prie šaldytuvo montuoti. O kur tada tuos 25 cm dėti
.
Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2016 03 30, 22:17)
Y2K, na, tai kai isbandysit, as tikiuosi pasisakysit cia, kas ir kaip
As dar turiu marias laiko, bet labai svarstau apie lubini gartrauki..
o del isdestymo jusu virtuves, nelabai ka pasakyt galiu...tik irgi nesuprantamas man dalykas, tas istraukiamas stalvirsis. Kame jo geris yra, as nesuprantu
dovanokit, bet praleidau kazkaip diskusijas per akis, del tu istraukiamu geriu..Ar tai vietoj stalo naudot zadat, na, prisest kavos atsigert, ar kaip pjaustymo lentele? Pas mus dabar, yra, istraukiama diiiiidele pjaustymo lentele, taip as ja vadinu
Bet niekada nesugalvojau, neprireike ja pasinaudoti. Man kazkaip atrodo per zemai, nepatogu...
Tai va, ir kyla klausimas, kam ji zmonems
Beje, kokiu fasadu norite? Koks pas jus namu stilius?
Būtinai pasakysiu
, manau, kad bus OK, minusas kaina. Apie ištraukiamą stalą aukščiau išsiplėčiau. Jo aukštis turėtų būti kaip normalaus stalo, apie 75 cm.
Stilių mixas, dėl fasadų mėtausi. Ryt įkelsiu nuorodą mane užkabliavusio frezavimo, bet nerandu, kas pagamintų už normalią kainą. Kitas priimtinas variantas - paprasti lygūs, LMDP, kuo labiau susiliejantys su sienom, kas susitaupytų, galima pridėti mandresniam stalviršiui