QUOTE(Juodai @ 2016 03 26, 12:20)
Aš esu kiek šališka, nes įsimylėjusi savo 2 eilių virtuvę, tad stengčiausi L formos išvengti. Tačiau, gal Jūs neturėsite šalia sandėliuko, tad reikia daugiau spintelių... Svarbu, kad pasiektumėte šaldytuvą nuo kaitlentės tiesia linija, kad netrukdytų salos kampas. Man aukštas cargo irgi nepatinka, Jūsų variantas geresnis. Bet gal vertėtų sukeisti vietomis orkaitę ir cargo, kad šis atsidurtų prie sienos? Taip tos linijos dar gražiau būtų - neliktų atskirtų stalčių. Aš kogero būčiau išvis cargo neplanavus, būtų daugiau vietos likę kampinės spintelės durelėms.
Ačiū, Juodai, už patarimą
Būtų platesnė ta siena kur orkaitė, ir aš likčiau ties dviejų eilių virtuve
Bet neiseis, sandeliuko neturesiu arti. Svarstau, vis tik gal deti pakabinamose spintelese stikla i apatines dalis, norisi lengvumo... Del cargo vertos demesio mintys. Dar galvoju galbut reiktu sutankinti stalcius po orkaite,kaitlente, apie tai mastau, ir sala vis tik gal reiktu sukti lygiagreciai su kriaukle,lad butu patogu is indaploves indus irankius sudeti
Zodziu,apmastymuose dar esu
Spalva esu jau seniai issirinkusi, mano vizijoj nuobodi pieno baltumo balta
Vilioja blizgi plokste bet dar dvejoju,man atrodo pirstuosis labai, ir matysis, is valgomojo erdves,svetaines puses bus sviesu, langu daug
Bet ... SM temos padejo apsispresti del siuksliu dezes stalciuje,del pakeliamu dureliu pakabinamose spintelese, del kitu smulkmenu,apie kurias " ant greicio" nepagalvotum - cia jau aciu jusu kritiskoms, bet konstruktyvioms diskusijoms temose