QUOTE(pajūrys @ 2016 03 24, 04:59)
O as nemanau kad baltos virtuves yra mada- taip pas lietuvius gal ir taip , taip- mes ivardijam kaip mada
Uzsienyje balta tai ne mada- o normali , klasika- eiline virtuve.Ten pasakytum, kad vau madinga- tai nesuprastu
Pilnai sutinku su jumis
Pragyvenau Norvegijoje 3 metus, praktiskai visos virtuves ten baltos ir ne del mados. Pas juos iprastos sviesios spalvos ir ypac virtuveje. Pati taip pat turesiu balta virtuve nesivaikydama jokiu madu arba kitaip "
oi, tik ne balta, visi turi baltas, gi jau isejo is mados". Man balta niekad neiseinanti is mados, estetiska, svari spalva ir priedo maza erdve padidina
QUOTE(B'ena @ 2016 03 24, 08:44)
Aš iš praktiškos pusės blizgią renkuosi, nes valosi lengviau
QUOTE(Ducky @ 2016 03 24, 09:46)
Aš noriu blizgios, nes dabartinė matinė ir dar su reljefu tai patikėkit siaubas kai įsigeria purvas. bet kai keisiu tai per daug sau nesuku galvos
Turiu ir as aibe praktikos su matiniais pavirsiais virtuveje
visi pirstu atspaudai kaip ant delno, jie svariai nenusivalo, mano patirtim - tik galvos skausmas.
Nuomojamam bute turejom matine balta virtuve su filingais. Kapitaliskai valydavau karta i savaite ir kasdien po truputi praeidavau nesvarumus. Padariau isvada, kad nesidaryciau nei su filingais, nei matiniu pavirsiu.
Siuo metu taip pat laikinai esam apsistoje pas draugus, kol rengiames savo buta. Virtuve taip pat matine. Jau dvi savaites gyvenam, valau kasdien pavirsius ir vistiek rezultatas toks, kad nupedziojimai matosi. Zodziu, mano patirtimi - vienas vargas
Ko nepalyginsi su blizgiu pavirsiumi - pavalai dregna ar slapia sluoste ir nesvarumu kaip nebuta