QUOTE(pajūrys @ 2016 03 24, 05:59)
Na labas rytas, as kaip visad ankstyva
O as nemanau kad baltos virtuves yra mada- taip pas lietuvius gal ir taip , taip- mes ivardijam kaip mada, nes anksciau kokios budavo tos virtuves- arba medines, arba cekisko garnituro- tokios raudonos- ale blizgios kaip dabar darosi
Kas antram bute( nu iskaitant kad indai ir pas visus identiski) O jei ne duok dieve gaudavo kokia kitoookia virtuve, tai buozes skaitesi!
Uzsienyje balta tai ne mada- o normali , klasika- eiline virtuve.Ten pasakytum, kad vau madinga- tai nesuprastu
Ir va dabar atsiradus naujom medziagom- daromes spalvotas, blizgias virtuves, bet as manau- va cia tai galima ivardint kaip mada.
Nu objektyviai paziurekim daugeli cia dedaamu virtuviu- visos saunios, patogios seimininkavimo atzvilgiu( ko ir forume siekiam- gauti patarimu), kas labiau spalvas suderina, kas maziau, taciau velgi- visos vienodai esam madingos- skiriasi tik plokstes spalva ir isplanavimai. Viena kitokia tik maciau virtuve iskritusia is visu kitu konteksto( nu kiek man rode nuotrauku)
Tad - darykites tokia virtuve kokia jums yra maloni spalvomis ir teksturomis.Darykite- tokia virtuve, kuri butu kuo daugiau patogi seimininkei ir leistu jusu finansai.Pamirskite zodis- pas visus, kas antra. Gi virtuve yra kam- jaukiam pasisedejimui bei maisto gaminimui- vat jei skaniai gaminsite ir kiti da dziaugsis jusu kulinariniais sugebejimais- tai nemanau ar ziures ir ims i galva- kiokia- blizgi, juoda ar balta virtuve
va va, rinkausi klasikinę virtuvę, kuri pačiai neturėtų atsibosti, bet pavyzdžiui
čia tai būtent tokios virtuvės vyrauja, kaip copy-paste
QUOTE(knopke* @ 2016 03 24, 07:39)
O man vat daug kas sako,tik nblizgi,nemadinga ir tt,bet as jos noriu,man ji grazi...tik todel,ne del madingumo...
Aš iš praktiškos pusės blizgią renkuosi, nes valosi lengviau
QUOTE(Degtine @ 2016 03 24, 09:27)
Atkeliamos viršutinės spintelės man labai patinka, bet aš kai mažo ūgio tai jų nebepasiekiu nuleisti
į šitą irgi derėtų atkreipti dėmesį prieš renkantis toki variantą
Labai norėčiau pakeliamų durelių, tuo labiau, kad aš toks griozdas
Bet paskui vaikus dar ilgai reikėtų eiti iš paskos ir uždarinėti