Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2016 04 15, 15:44)
Prie manęs neatvykėlis lietuvaitis kabinėjosi, irgi nesuprato  kodėl paskui jo šalinausi. Manau, visokių visose kultūrose yra. O kabinėjimosi nereiktų toleruot jei jums tai nepatinka, nesvarbu ar besikabinėjantis vietinis ar atvykėlis.

Ok, zinokite jus nesuprantate apie ka kalbate. As ne is dangaus i FR nusileidau. Atvykau is LT. Tai galiu pasakyti, kad per savaite FR gatveje man daugiau istoriju nutinka, nei per visa likusi laika, kuri praleidau gyvendama LT. Vyru elgesys yra kaip diena ir naktis. Jus manote, kad visokiu visose kulturose yra, o as teigiu is PATIRTIES, kad skirtingose kulturose skirtingas elgesys yra norma. Sedint LT labai lengva postringauti apie skirtingas kulturas.

Kaip jusu manymu as tureciau netoleruot kabinejimosi? Policijai skambinti?
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2016 04 15, 15:55)
Visiškai sutinku. Abipusė pagarba yra gėris. Gerai kai atvykėliai gerbia vietinius, o vietiniai atvykėlius.
Bala nematė tų vaikinų. O mergina, dėl tikėjimo neliečianti svetimų vyrų, vyrus diskriminuoja ar ne?

Tai gal jam atrodė, jog Jūs jį diskriminuojate, tai ir piktinosi.  biggrin.gif

p.s. Tai kokia Jūsų nuomonė apie situaciją su lenku?

Mergina lygiai taip pat diskriminuotu vyra.

Tam, kuris ant manes rekia vidury gatves reikia suvokti, kad moterys Europoje pacios renkasi su kuo kalbeti. Vienas mano kolega is arabiskos salies aiskino, kad kai nueina i kluba, kabina mergina, o tada su ja kas nors kitas kalba, tai jis pradeda mustis. Toks va zmogaus supratimas. Reikejo pamatyti prancuziu kolegiu veidus, kai jis sita ramiu veidu pasakojo.

p.s. as feministe, todel man nereikalingas joks isskirtinis elgesys su manimi, nes as moteris. Man nereikia nei ranku buciuoti, nei duru atidarineti.
Toki lenka as laikyciau senamadisku tipu, bet jeigu jis tai padarytu darbe, tada pasakyciau pastaba.
Atsakyti
[quote=Iš_Šviesos,2016 04 15, 16:13]
Ok, zinokite jus nesuprantate apie ka kalbate. As ne is dangaus i FR nusileidau. Atvykau is LT. Tai galiu pasakyti, kad per savaite FR gatveje man daugiau istoriju nutinka, nei per visa likusi laika, kuri praleidau gyvendama LT. Vyru elgesys yra kaip diena ir naktis. Jus manote, kad visokiu visose kulturose yra, o as teigiu is PATIRTIES, kad skirtingose kulturose skirtingas elgesys yra norma. Sedint LT labai lengva postringauti apie skirtingas kulturas.

[/quote
Aš niekaip nepagaunu esmės- jūs norit pasakyt, kad Prancūzijoj jumyse visi mato tik paleistuvę? Tai gal tai yra tik jūsų asmeninės savybės? Gal tai ir yra? Na jei visi mato tik tai?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 04 15, 15:51)
Nebus tos integracijos, nes ji reikalinga tik europieciams. Jau cigonus "integravo" - paziurekit kas vyksta su jais per tiek metu gyvenimo Lietuvoj.. O anu - dar daugiau.. Paprociai dar juofdesni, tikejimas - ziauresnis..

Jau senai tai esu sakiusi. Ir ne vieną kartą. Tolerastės to nesupranta, gi "Viskas bus gerai. Aš tikiu, kad Europa/Lietuva susitvarkys" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 15, 16:38)
Aš niekaip nepagaunu esmės- jūs norit pasakyt, kad Prancūzijoj jumyse  visi mato tik paleistuvę? Tai gal tai yra tik jūsų asmeninės savybės? Gal tai ir yra? Na jei visi mato tik tai?

Kur as sakiau, kad visi? Kur as sakiau, kad vietiniai prancuzai kabinejasi pvz? Pacituokite prasau. Ir kaip gaunasi, kad lietuviai taip pat nesielgia? Tam tikra dalis vyru visose tik paleistuves mato. Jei jus galvojote, kad cia baisiai isizeisiu tamstos taip pavadinta, tai klystate.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 15, 16:47)
Kur as sakiau, kad visi? Kur as sakiau, kad vietiniai prancuzai kabinejasi pvz? Pacituokite prasau. Ir kaip gaunasi, kad lietuviai taip pat nesielgia? Tam tikra dalis vyru visose tik paleistuves mato. Jei jus galvojote, kad cia baisiai isizeisiu tamstos taip pavadinta, tai klystate.

nieko neketinu įžeisti. bandau surasti kodėl žmonės laiko jus paleistuve ir tiek. O labiausia yra įdomu tai kodėl jūs tuo taip giriatės?
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 15, 18:01)
nieko neketinu įžeisti. bandau surasti kodėl žmonės laiko jus paleistuve ir tiek. O labiausia yra įdomu tai kodėl jūs tuo taip giriatės?

Musulmonams europietės "automatiškai" yra paleistuvės, nes drįsta rengtis suknelėmis su dekolte, apnuoginti kelius ir visaip kitaip juos "įžūliai provokuoti". Ogi turėti lysti į maišus, apsimūturiuoti palomis ir nejaudinti vargšelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 15, 17:01)

Argumentai isseko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 15, 17:07)
Argumentai isseko?  4u.gif

o ir iš tiesų, jei jūs toj prancūziškoj terpėj, tai ko jūs ten nuolat tarp tų musulmonų, ko jūs ten einat, kur jūs nepageidaujama? Ką jūs ten veikiat? Ką ir ko jūs norit pasiekti? Esat ta pati svetimšalė kaip ir jie, teisių turit ten būti turit dar mažiau nei jie. Ką norit įrodyti?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 15, 16:13)
Kaip jusu manymu as tureciau netoleruot kabinejimosi? Policijai skambinti?

Mergina lygiai taip pat diskriminuotu vyra.

Tam, kuris ant manes rekia vidury gatves reikia suvokti, kad moterys Europoje pacios renkasi su kuo kalbeti.

Toki lenka as laikyciau senamadisku tipu, bet jeigu jis tai padarytu darbe, tada pasakyciau pastaba.

Taip. O kam tada policija?

Ir visai nesvarbu kaip ji jausis čiupinėjama svetimų vyrų? Kai tuo tarpu Jūs galite rinktis su kuo kalbėti ir tai nediskriminacija, o rinktis kam ranką paduoti jau diskriminacija?

Kodėl lenkas tik senamadiškas, o ne diskriminuojantis tipas?
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 04 15, 17:04)
Musulmonams europietės "automatiškai" yra paleistuvės, nes drįsta rengtis suknelėmis su dekolte, apnuoginti kelius ir visaip kitaip juos "įžūliai provokuoti". Ogi turėti lysti į maišus, apsimūturiuoti palomis ir nejaudinti vargšelių ax.gif

Kokioje Jūs šalyje gyvenate? Kur tokie "automatiški" musulmonai dominuoja?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 15, 16:47)
Kur as sakiau, kad vietiniai prancuzai kabinejasi pvz?

Ne visai į temą, bet rimtai. Kaip Jūs atskiriate prancūzą nuo ne prancūzo?
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 15, 17:13)
o ir iš tiesų, jei jūs toj prancūziškoj terpėj, tai ko jūs ten nuolat tarp tų musulmonų, ko jūs ten einat, kur jūs nepageidaujama? Ką jūs ten veikiat? Ką ir ko jūs norit pasiekti? Esat ta pati svetimšalė kaip ir jie, teisių turit ten būti turit dar mažiau nei jie. Ką norit įrodyti?

As gyvenu ten kur as noriu, uzdrausit? Teisiu tai turiu daugiau. Man vizos nereikia. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(leber @ 2016 04 15, 17:22)
Taip. O kam tada policija?

Ir visai nesvarbu kaip ji jausis čiupinėjama svetimų vyrų? Kai tuo tarpu Jūs galite rinktis su kuo kalbėti ir tai nediskriminacija, o rinktis kam ranką paduoti jau diskriminacija?

Kodėl lenkas tik senamadiškas, o ne diskriminuojantis tipas?
Papildyta:

Kokioje Jūs šalyje gyvenate? Kur tokie "automatiški" musulmonai dominuoja?
Papildyta:

Ne visai į temą, bet rimtai. Kaip Jūs atskiriate prancūzą nuo ne prancūzo?

Jus norite pasakyti, kad ignoravimas vyro, kurio as nepazistu yra diskriminacija? smile.gif Mes tokius pat reikalavimus keliame bendraudami darbe ir su nepazistamuoju, kuris prisikabino nezinia ko?

Jeigu norite, tai tas rankos buciavimas irgi yra diskriminacija. As jums jau paaiskinau, kad nereikia man to ir nenoriu. Esu pries visokias tokias niekam nereikalingas islygas, nes tas pats vyras po to lieps i virtuve eiti, kadangi as boba.

Galima atskirti pagal akcenta ir pagal isvaizda.
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 15, 18:13)

Ne nu viršūnė, pasirodo iš tolerancijos dar Iš šviesos turėtų neiti net ten, kur musulmonai bazuojasi, nes ji mat galbūt jų nepageidaujama ten. Kažin ko jie dar nepageidauja? Gal bažnyčias, šventyklas pageidauja nugriauti? o gal Meką vietoj kokio Marselo įkurti? ir tipo dabar reikia vykdyt kiekvieną jų pageidavimų koncertą? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 15, 16:38)
Aš niekaip nepagaunu esmės- jūs norit pasakyt, kad Prancūzijoj jumyse  visi mato tik paleistuvę? Tai gal tai yra tik jūsų asmeninės savybės? Gal tai ir yra? Na jei visi mato tik tai?

QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 15, 17:01)

QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 15, 17:13)

Kas ir kaip Is_sviesos mato - ne tau aiskint. O kad tu chame ir neeiline - mato tikrai daug kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amsele: 15 balandžio 2016 - 17:32