QUOTE(Maja Di @ 2016 04 15, 15:44)
Prie manęs neatvykėlis lietuvaitis kabinėjosi, irgi nesuprato kodėl paskui jo šalinausi. Manau, visokių visose kultūrose yra. O kabinėjimosi nereiktų toleruot jei jums tai nepatinka, nesvarbu ar besikabinėjantis vietinis ar atvykėlis.
Ok, zinokite jus nesuprantate apie ka kalbate. As ne is dangaus i FR nusileidau. Atvykau is LT. Tai galiu pasakyti, kad per savaite FR gatveje man daugiau istoriju nutinka, nei per visa likusi laika, kuri praleidau gyvendama LT. Vyru elgesys yra kaip diena ir naktis. Jus manote, kad visokiu visose kulturose yra, o as teigiu is PATIRTIES, kad skirtingose kulturose skirtingas elgesys yra norma. Sedint LT labai lengva postringauti apie skirtingas kulturas.
Kaip jusu manymu as tureciau netoleruot kabinejimosi? Policijai skambinti?
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2016 04 15, 15:55)
Visiškai sutinku. Abipusė pagarba yra gėris. Gerai kai atvykėliai gerbia vietinius, o vietiniai atvykėlius.
Bala nematė tų vaikinų. O mergina, dėl tikėjimo neliečianti svetimų vyrų, vyrus diskriminuoja ar ne?
Tai gal jam atrodė, jog Jūs jį diskriminuojate, tai ir piktinosi.
p.s. Tai kokia Jūsų nuomonė apie situaciją su lenku?
Bala nematė tų vaikinų. O mergina, dėl tikėjimo neliečianti svetimų vyrų, vyrus diskriminuoja ar ne?
Tai gal jam atrodė, jog Jūs jį diskriminuojate, tai ir piktinosi.
p.s. Tai kokia Jūsų nuomonė apie situaciją su lenku?
Mergina lygiai taip pat diskriminuotu vyra.
Tam, kuris ant manes rekia vidury gatves reikia suvokti, kad moterys Europoje pacios renkasi su kuo kalbeti. Vienas mano kolega is arabiskos salies aiskino, kad kai nueina i kluba, kabina mergina, o tada su ja kas nors kitas kalba, tai jis pradeda mustis. Toks va zmogaus supratimas. Reikejo pamatyti prancuziu kolegiu veidus, kai jis sita ramiu veidu pasakojo.
p.s. as feministe, todel man nereikalingas joks isskirtinis elgesys su manimi, nes as moteris. Man nereikia nei ranku buciuoti, nei duru atidarineti.
Toki lenka as laikyciau senamadisku tipu, bet jeigu jis tai padarytu darbe, tada pasakyciau pastaba.