Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2016 04 14, 10:46)
Juokaujate gal? Paimkim kitą pavyzdį: užmuša žulikas jūsų mamą, ar gerbsite jo pasirinkimą? Jis tikėjo, kad jūsiškė ragana pvz. ax.gif

Kaip, tarkim, mano atsisakymas man perpilti kraują, siejasi su Jūsų pateiktu pavyzdžiu?

QUOTE(Amsele @ 2016 04 14, 10:56)
Kokioj saly jus gyvenat? Kur cia tokie "supratingi" zmones?  blink.gif  Ir tegu stovi simtametis senolis salia, nes mano pasirinkimas jam neleisti atsisest turi buti gerbtinas.  irnesakyk.gif
Mano vaikai tiek LT, tiek DE lankesi pas gydytojus, ir niekada niekas neklausinejo tokiu absurdu. Liete ir ciupinejo kiek reikejo ir varte juos visaip, jeigu reikalas buvo.

O jums atrodo, kad toks egoistiskas pasirinkimas, visiskai negalvojant apie vaika, vyra, yra labai gerbtinas?  blink.gif

Tokiu atveju tegu norvegai gerbia lietuviu pasirinkima vaikus must, ko cia Barnevernetas kabinejasi.

Cia kaip ir " ne visi musulmonai teroristai, bet visi teroristai musulmonai".
As kaip suprantu, mes cia temoj nediskutuojam apie tuos, kurie visiskai integravesi ir nekelia jokiu problemu. Bet apie tuos, kuriu nemaza dalis nesiintegruoja, nes NENORI. Kadangi laiko savo paprocius, tikejimus ir visa kita auksciau visko.

No. Su ta pagarba gaunasi toks dalykas, kai tas šimtametis senolis gerbia jaunesnių pasirinkimą, tai ir tie jaunesni gerbia senolio žilą galvą, vat ir netenka senoliui stovėti.

Aš galiu nesuprasti, nepritarti kito žmogaus pasirinkimui, bet ar turiu dėl to negerbri jo?

Pasikartosiu, kaip daromas nusikaltimas siejasi su mano, tarkim, atsisakymu man perpilti kraują?

Ar ne dėl to paties europiečiai pylina musulmonus? Nes patys europiečiai "Kadangi laiko savo paprocius, tikejimus ir visa kita auksciau visko." ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 14 balandžio 2016 - 11:39
QUOTE(leber @ 2016 04 14, 11:36)
Kaip, tarkim, mano atsisakymas man perpilti kraują, siejasi su Jūsų pateiktu pavyzdžiu?
No. Su ta pagarba gaunasi toks dalykas, kai tas šimtametis senolis gerbia jaunesnių pasirinkimą, tai ir tie jaunesni gerbia senolio žilą galvą, vat ir netenka senoliui stovėti.

Aš galiu nesuprasti, nepritarti kito žmogaus pasirinkimui, bet ar turiu dėl to negerbri jo?

Pasikartosiu, kaip daromas nusikaltimas siejasi su mano, tarkim, atsisakymu man perpilti kraują?

Ar ne dėl to paties europiečiai pylina musulmonus: "Kadangi laiko savo paprocius, tikejimus ir visa kita auksciau visko." ?

Nu tai kad pati ir atsaket i savo klausimus. Pasirinkimus reikia gerbti. Ir kodel zudika tokiu atveju reiketu laikyti isimtim? Juk jis pasirinko.
Beje, mano mineta giminaite vaikui nesuteike teises pasirinkt, pasirinko uz ji.

Tai kodel dabar policija daro didziulius reidus Berlyne, kur suimineja arabu klanams priklausancius asmenis. http://www.spiegel.d...-a-1086799.html Jie gi ten visiskai uzvalde kai kuriuos rajonus. Ivede savo tvarka, gatves istatymus, gatves teisejus, savo "policija". Jie nepripazysta jokiu kitu istatymu ir tvarkos. Nu tai kuriu biesu ten dabar vokieciai bando tvarka daryt? Tegu gi jie ten pagal savo arabiskus istatymus tvarkosi, toks gi pasirinkimas..... doh.gif Ir jus tikrai nesuprantat, kad Europos tvarka ir istatymai galioja visiems, net ir musulmonams? Ar jie cia kazkokie isskirtiniai? Nu taip, kai kurie jauciasi isskirtiniais, nes perdaug buvo nuolaidziaujama. Jus musulmoniskose salyse vaiksciotumet su mini sijonu, didele dekolte ar plika bamba? Juk tai jusu pasirinkimas, kuri privalu gerbt. Kodel europietiska kultura tose salyse nera gerbiama ir toleruojama? Ir kodel visi is tu saliu verziasi butent i Europa, jeigu musu kultura yra jiems tiek nepriimtina?
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2016 04 14, 12:36)

Ar ne dėl to paties europiečiai pylina musulmonus? Nes patys europiečiai "Kadangi laiko savo paprocius, tikejimus ir visa kita auksciau visko." ?

O kaip siejasi pagarba su kraujo neperpylimu ar perpylimu? g.gif Kur tai parašyta, iš kur tokia taisyklė, kad viską ir visur privalu gerbti? O jei aš nenoriu gerbti? Gerbkite mane, kad aš nenoriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 14, 12:38)
O kaip siejasi pagarba su kraujo neperpylimu ar perpylimu? g.gif Kur tai parašyta, iš kur tokia taisyklė, kad viską ir visur privalu gerbti? O jei aš nenoriu gerbti? Gerbkite mane, kad aš nenoriu bigsmile.gif

Tai cia tik europieciai privalo visus gerbt, kitiems nebutina. Ne taip seniai rode interviu su grupe "pabegeliu" is Siaures Afrikos, tu, kurie apiplesineja zmones vidury baltos dienos ir prie moteru kabinejasi. Jie juokiasi atvirai is europietisku bausmiu. Sako, nu kas cia per bausmes, suima, paklausineja, baudele paskiria. O jeigu pinigu neturi, tai ir baudos negauni, pora dienu kalejime patupi ir vel laisvas. Ir vel i trasa, iki sekancio karto. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 04 14, 12:02)
Nu tai kad pati ir atsaket i savo klausimus. Pasirinkimus reikia gerbti. Ir kodel zudika tokiu atveju reiketu laikyti isimtim? Juk jis pasirinko.

Tai kodel dabar policija daro didziulius reidus Berlyne, kur suimineja arabu klanams priklausancius asmenis. http://www.spiegel.d...-a-1086799.html Jie gi ten visiskai uzvalde kai kuriuos rajonus. Ivede savo tvarka, gatves istatymus, gatves teisejus, savo "policija". Jie nepripazysta jokiu kitu istatymu ir tvarkos. Nu tai kuriu biesu ten dabar vokieciai bando tvarka daryt? Tegu gi jie ten pagal savo arabiskus istatymus tvarkosi, toks gi pasirinkimas.....  doh.gif Ir jus tikrai nesuprantat, kad Europos tvarka ir istatymai galioja visiems, net ir musulmonams?  Ar jie cia kazkokie isskirtiniai? Nu taip, kai kurie jauciasi isskirtiniais, nes perdaug buvo nuolaidziaujama. Jus musulmoniskose salyse vaiksciotumet su mini sijonu, didele dekolte ar plika bamba? Juk tai jusu pasirinkimas, kuri privalu gerbt. Kodel europietiska kultura tose salyse nera gerbiama ir toleruojama? Ir kodel visi is tu saliu verziasi butent i Europa, jeigu musu kultura yra jiems tiek nepriimtina?

Gali tu čia rašyt iki pirštų atrofijos- niekas nepasikeis. Visi, neabejoju jog ir tavo giminėj buvo pilna tų, kurie džiaugėsi jog "laukilniams" duoda, juos bombarduoja. išbombardavo. Labiausi demokratizuoti- Europoj. Net neįsivaizduoji tu ir kiti čia rašantys kokia banga greitu laiku dar tų pabėgėlių užplūs. Iš Afrikos ir Pakistano, Afganistano. Tai tie kurių niekaip nebuvo įmanoma nei sovietams, nei prieš tai anglams nors kaip nors sukultūrinti ar rašto pamokyti, nebekalbant apie nieka kita- maitinimąsisi, rūbus, suvokilmą jog gali būti kitaip. Laikykitės. Kalnų gentys jau pajudėjo. Pamatysi. Čia dar ironizuoji, bet realiai galima pradėt jau verkti. Raudoti. Pirmieji mano žiniom Italiją jau yra pasiekę.
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 04 14, 12:02)

Tai kodel dabar policija daro didziulius reidus Berlyne, kur suimineja arabu klanams priklausancius asmenis. http://www.spiegel.d...-a-1086799.html Jie gi ten visiskai uzvalde kai kuriuos rajonus. Ivede savo tvarka, gatves istatymus, gatves teisejus, savo "policija". Jie nepripazysta jokiu kitu istatymu ir tvarkos. Nu tai kuriu biesu ten dabar vokieciai bando tvarka daryt? Tegu gi jie ten pagal savo arabiskus istatymus tvarkosi, toks gi pasirinkimas.....  doh.gif Ir jus tikrai nesuprantat, kad Europos tvarka ir istatymai galioja visiems, net ir musulmonams?  Ar jie cia kazkokie isskirtiniai? Nu taip, kai kurie jauciasi isskirtiniais, nes perdaug buvo nuolaidziaujama. Jus musulmoniskose salyse vaiksciotumet su mini sijonu, didele dekolte ar plika bamba? Juk tai jusu pasirinkimas, kuri privalu gerbt.
Kodel europietiska kultura tose salyse nera gerbiama ir toleruojama? Ir kodel visi is tu saliu verziasi butent i Europa, jeigu musu kultura yra jiems tiek nepriimtina?

Sudedate viską į vieną puodą. Nusikaltimas, įstatymų nesilaikymas yra viena melodija. Tautiniai, religiniai papročiai, tradicijos yra kita. Išskyrus, kai tautinai ar religiniai papročiai, tradicijos prieštarauja šalies įstatymams.
Kodėl lietuviai skatinami puoselėti tautines tradicijas, papročius, religiją, o vat musulmonai turi viso to atsisakyti?
Jei tautinis paprotys lupti vaiką prieštarauja šalies įstatymui- jo turi atsisakyti, jei šalies įstatymas draudžia daugpatystę- jos turi atsisakyti. Tačiau niekas neverčia lietuvių valgyti pūdytą žuvį, nes tai tėra tos šalies tradicija, taip pat lietuviams niekas nedraudžia valgyti ružavą sriubą ar dešreles su žirneliais ir majonezu, kad ir kiek dažnai keistai vietiniams atrodo toks maistas.
Jei kokioje šalyje yra įstatymas, įpareigojantis padavinėti ranką visiems- jo reikia laikytis. O jei netyčia tai tik tos šalies paprotys, tai ir yra tik tos šalies paprotys.

Kodėl Jūs manęs klausiate? Paklauskite pačių besiveržiančių į europą.
Nors, o kas keisto, juk pati europa deklaruoja jog demokratija, tolerancija, lygios galimybės yra jos prioritetai. Tai ir tikisi žmonės visame šitame gėryje gyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 14 balandžio 2016 - 14:58
O kai aš pagalvoju apie tuos iš Liberijos, Dramblio kranto, iš Čado, iš...Žodžiu laukit. Muštynės, užpuolomai, pagraibymai, mielosios, tai yra niekų niekas- jūs nepamirškit kad dar ateina kartu su jais AIDS, Ebola, hepatitai, maliarijos, ir kitas gėris.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2016 04 14, 14:51)
Sudedate viską į vieną puodą. Nusikaltimas, įstatymų nesilaikymas yra viena melodija. Tautiniai, religiniai papročiai, tradicijos yra kita. Išskyrus, kai tautinai ar religiniai papročiai, tradicijos prieštarauja šalies įstatymams.
Kodėl lietuviai skatinami puoselėti tautines tradicijas, papročius, religiją, o vat musulmonai turi viso to atsisakyti?
Jei tautinis paprotys lupti vaiką prieštarauja šalies įstatymui- jo turi atsisakyti, jei šalies įstatymas draudžia daugpatystę- jos turi atsisakyti. Tačiau niekas neverčia lietuvių valdyti pūdytą žuvį, nes tai tėra tos šalies tradicija, taip pat lietuviams niekas nedraudžia valgyti ružavą sriubą ar dešreles su žirneliais ir majonezu, kad ir kiek dažnai keistai vietiniams atrodo toks maistas.
Jei kokioje šalyje yra įstatymas, įpareigojantis padavinėti ranką visiems- jo reikia laikytis. O jei netyčia tai tik tos šalies paprotys, tai ir yra tik tos šalies paprotys.

Kodėl Jūs manęs klausiate? Paklauskite pačių besiveržiančių į europą.
Nors, o kas keisto, juk pati europa deklaruoja jog demokratija, tolerancija, lygios galimybės yra jos prioritetai. Tai ir tikisi žmonės visame šitame gėryje gyventi.

Jei vyras nepaduoda rankos moteriai vien del to, kad ji yra moteris, tai yra diskriminacija. Diskriminacija priestarauja istatymams. mirksiukas.gif Jei LT kai kurie vyrai laukia kol moteris pirma ties ranka, tai VE man niekada nereikia paciai pirmai to daryti, nes vakarieciams matyt negalioja cia aptartos etikos normos ir jie patys pirmi su manim sveikinasi.
Kaip pati reaguotumete, jei pvz kolega su jumis nekalbetu, nes jus moteris? Nenoretu vienam offise sedeti, sveikintis ir t.t.? Viskas ok butu, cia jo kultura tokia?

Papildyta:
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 14, 14:52)
O kai aš pagalvoju apie tuos iš Liberijos, Dramblio kranto, iš Čado, iš...Žodžiu laukit. Muštynės, užpuolomai, pagraibymai, mielosios, tai yra niekų niekas- jūs nepamirškit kad dar ateina kartu su jais AIDS, Ebola, hepatitai, maliarijos, ir kitas gėris.

Sita jusu piktdziuga visiskai nenormali. As nepritariu Nastya, kuri dziaugiasi, jog demonstrantus vaiko su kulkom, bet tamsta nesate niekuo geresne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 14 balandžio 2016 - 15:01
Na rimtai, visos siūlytos priemonės buvo ne demokratinės. Palikti viską kaip yra, ypač tuo metu kai nieko nebuvo buvo neįmanoma. Na dabar už tai visos priemonės dmokratinės, dujos, kulkos ir tvoros.
Amselė čia gali amsėt kiek nori su klausimu kiek gi tų negyvų. Jai niekas neatsakys, nes niskas nežino kiek gyvų tų pabėgėlių.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 14, 11:25)
Tai pagal etiketą moteris ir turėtų ištiest vyrui ranką, nebent, kaip Ašaka sako, pareigos vyro daug aukštesnės ir tai dalykinis susitikimas. O šiaip, sveikinantis su pažįstamais ar nepažįstamais, vyrui netgi neetiška ištiesti moteriai ranką pirmam, jei jų nesieja tarnybiniai santykiai. Renkasi moteris tiesti ar netiesti  brunette.gif .

Mano kartos vyrai vargu ar galvoja apie etiketa. Vakarieciai nelaukia kol as ranka tiesiu. Lietuviu dalis laukia ir cia nulemta tradiciju greiciau, nei etiketo.
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 04 14, 15:52)

Nesuprantu, jūs džiaugiatės tuo?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 14, 15:00)

Sita jusu piktdziuga visiskai nenormali. As nepritariu Nastya, kuri dziaugiasi, jog demonstrantus vaiko su kulkom, bet tamsta nesate niekuo geresne.

aš ne į Nastią ir lygiuojuosi. Aš lygiuojuosi į Klintonienę ir jos wow. Kas netenkina? Nastia, tai toks eilinio piliečio eilinis vienatas.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 14, 15:04)
Nesuprantu, jūs džiaugiatės tuo?

o tai turėčiau verkti ir tuo paminti visas demokratines vertybes? Juk JAV visada deklaruoja, kad jos va iš kažkokio jungo išvadavo va tiek va afrikiečių, ir va jie tuoj galės pasidžiaugti europietinėm vertybėm? ''Jums ką, liūdna? Jūsų tai netenkina? /nepatinka ta minia pabėgėlių kuria jus aprūpina jankiai? Netenkina pagrindinės demokratijos vertybių nešėjos politika? Na tada jumis turėtų susidomėti VSD.
Atsakyti