QUOTE(Monteverte @ 2016 04 14, 10:46)
Juokaujate gal? Paimkim kitą pavyzdį: užmuša žulikas jūsų mamą, ar gerbsite jo pasirinkimą? Jis tikėjo, kad jūsiškė ragana pvz.
Kaip, tarkim, mano atsisakymas man perpilti kraują, siejasi su Jūsų pateiktu pavyzdžiu?
QUOTE(Amsele @ 2016 04 14, 10:56)
Kokioj saly jus gyvenat? Kur cia tokie "supratingi" zmones? Ir tegu stovi simtametis senolis salia, nes mano pasirinkimas jam neleisti atsisest turi buti gerbtinas.
Mano vaikai tiek LT, tiek DE lankesi pas gydytojus, ir niekada niekas neklausinejo tokiu absurdu. Liete ir ciupinejo kiek reikejo ir varte juos visaip, jeigu reikalas buvo.
O jums atrodo, kad toks egoistiskas pasirinkimas, visiskai negalvojant apie vaika, vyra, yra labai gerbtinas?
Tokiu atveju tegu norvegai gerbia lietuviu pasirinkima vaikus must, ko cia Barnevernetas kabinejasi.
Cia kaip ir " ne visi musulmonai teroristai, bet visi teroristai musulmonai".
As kaip suprantu, mes cia temoj nediskutuojam apie tuos, kurie visiskai integravesi ir nekelia jokiu problemu. Bet apie tuos, kuriu nemaza dalis nesiintegruoja, nes NENORI. Kadangi laiko savo paprocius, tikejimus ir visa kita auksciau visko.
Mano vaikai tiek LT, tiek DE lankesi pas gydytojus, ir niekada niekas neklausinejo tokiu absurdu. Liete ir ciupinejo kiek reikejo ir varte juos visaip, jeigu reikalas buvo.
O jums atrodo, kad toks egoistiskas pasirinkimas, visiskai negalvojant apie vaika, vyra, yra labai gerbtinas?
Tokiu atveju tegu norvegai gerbia lietuviu pasirinkima vaikus must, ko cia Barnevernetas kabinejasi.
Cia kaip ir " ne visi musulmonai teroristai, bet visi teroristai musulmonai".
As kaip suprantu, mes cia temoj nediskutuojam apie tuos, kurie visiskai integravesi ir nekelia jokiu problemu. Bet apie tuos, kuriu nemaza dalis nesiintegruoja, nes NENORI. Kadangi laiko savo paprocius, tikejimus ir visa kita auksciau visko.
No. Su ta pagarba gaunasi toks dalykas, kai tas šimtametis senolis gerbia jaunesnių pasirinkimą, tai ir tie jaunesni gerbia senolio žilą galvą, vat ir netenka senoliui stovėti.
Aš galiu nesuprasti, nepritarti kito žmogaus pasirinkimui, bet ar turiu dėl to negerbri jo?
Pasikartosiu, kaip daromas nusikaltimas siejasi su mano, tarkim, atsisakymu man perpilti kraują?
Ar ne dėl to paties europiečiai pylina musulmonus? Nes patys europiečiai "Kadangi laiko savo paprocius, tikejimus ir visa kita auksciau visko." ?