QUOTE(Amsele @ 2016 04 14, 09:31)
O man dar keisciau atrodo, kai musulmonai moteriai rankos nesiteikia paspaust, nes atseit tai "priestarauja ju religijai, paprociams" ir blablabla.
O kur ta ju religija ir paprociai dingsta, kai patys moteris grabineja, savo rankas visur kaisioja? Nugi prisiminkim n atveju baseinuose, naujametine nakti DE ir kt.
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 14, 09:59)
O jūs tikrinote tuos, kurie graibosi, užpuldinėja ir ar jie nereikalauja teisių prieš moteris?
Ne, netikrinau, o turėčiau?
Klausiau ar teigiate, jog VISI musulmonai "
moteris grabineja, savo rankas visur kaisioja....baseinuose, naujametine nakti DE ir kt."?
Papildyta:
QUOTE(Amsele @ 2016 04 14, 10:12)
What??
Kiek esu buvus, o ne taip jau ir mazai - nu nei karto nei vienas leidimo neprase. Ko is viso eit pas gydytoja, jeigu jis net paliest negali.
Tiesa, va tokie draudimai paremti religija ir paprociais kartais labai liudnai baigiasi. Mano giminaitei, labai tikinciai ir priklausanciai kazkokiai sektai (tik nepasakysiu kokiai) gimdymo metu reikejo daryt kraujo perpylima. Ji nesutiko, nes "tikejimas neleidzia". Rezultate - pati mire, o vaikas naslaitis.
Na, bent jau tie grabinetojai, kiek teko girdet ir skaityt, visi musulmonai.
Klausia visada ar gali tave liesti, ar gali liesti tavo vaiką, klausia net autobuse ar gali atsisėsti šalia laisvoje kėdėje. Atsakymas "ne" nereiškia nemandagumo, tai tiesiog tavo pasirinkimas, kuris yra gerbtinas.
Na taip, žmogaus pasirinkimas buvo pražūtingas jam pačiam, bet ar tai reiškia, jog to žmogaus pasirinkimo nereikia gerbti?
Bet juk tai nereiškia, jog visi musulmonai yra grabinėtojai.