Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 05, 11:51)
Taip, teigiu:
"It is also compulsory to wear a swimming costume. No swimming trunks, shorts or Bermuda shorts, in order to reduce the number of germs coming in from outside.
Respecting these rules helps to maintain water quality and keep the pools clean. Cleaner water makes it possible to use fewer water-treatment products and to be more respectful of the environment."
http://next.paris.fr...0362_port_18786

Kurios dalies nesupratote?

Apskritai, tai kiekviena salis turi savo taisykles, kiek cia galima kabinetis. Ko neputojat ant SAUDI, kad moterims vairuoti neleidzia. Nenorit ten integruotis, kartais?

Jei teisingai išsiverčiau, reikalaijama pridengti plaukus, plaukimo kostiumai. Taip?
Tai kuo netinkamas toks?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2016 04 05, 12:09)
Jei teisingai išsiverčiau, reikalaijama pridengti plaukus, plaukimo kostiumai. Taip?
Tai kuo netinkamas toks?

Blogai issivertete. Maziau medziagos - maziau bakteriju, net ir plaukimui skirti ilgi sortai yra netinkama apranga:
"No swimming trunks, shorts or Bermuda shorts, in order to reduce the number of germs coming in from outside."

Nezinau kaip dar kitaip paaiskinti, bet man atrodo, kad jus nenorite suprasti. Tikslas yra pavaryti ant VE saliu ir tiek. Taip sakant, laba diena, aciu, viso gero. Daugiau neaiskinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 04 05, 11:55)
O gal jie patys turetu noreti integruotis ir pritapti prie gyventoju i kuriu sali atvyko, o ne atvirksciai  g.gif

UK jiems viedu dengtis nedraudzia, tai jie toliau nori savo tvarka ivedineti ir aiskinti jos gyventojams, kaip 'teisingai' gyventi  doh.gif

Per didelis tolerantiskumas-pataikavimas deja prie gero neveda  unsure.gif

Taip, nei pataikavimas, nei kategoriški draudimai- nieko gero. Laimei yra dar toks dalykas- kompromisas.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 05, 12:13)
Blogai issivertete. Maziau medziagos - maziau bakteriju, net ir plaukimui skirti ilgi sortai yra netinkama apranga:
"No swimming trunks, shorts or Bermuda shorts, in order to reduce the number of germs coming in from outside."

Nezinau kaip dar kitaip paaiskinti, bet man atrodo, kad jus nenorite suprasti. Tikslas yra pavaryti ant VE saliu ir tiek. Taip sakant, laba diena, aciu, viso gero. Daugiau neaiskinsiu.

Atsiprašau, bet tikrai nesuprantu. Jei nesunku, atsakykit paskutinį kartą ta tema 4u.gif
Mane įleistų su tokia apranga? Aš tikrai į baseiną einu su tokio tipo maudymke pasiplaukti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 04 04, 22:30)
Vakar pukuotukai - aktyvistai mete i policininkus butelius ir akmenis ir suzeide kelis is ju. Norejo pralauzt sienos uzkarda prie Brennerio (Austrija).
Nu va kaip grazu... wub.gif  ne tik pabegeliai akmenim taskosi, bet ir ju uztarejai neatsilieka. laugh.gif
http://www.br.de/nac...renner-100.html

tuos uztarejus kartu su jais reikia is europos vyt.

QUOTE(Amsele @ 2016 04 05, 12:15)
VAAT irakiečių skundą atmetė. Teismas nusprendė, kad laikinąją apsaugą pabėgėliams suteikęs Migracijos departamentas priėmė pagrįstą sprendimą. http://lietuvosdiena...o-sprendima.htm

nu ir labai saunu, kad atmete thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2016 04 05, 12:25)
Taip, nei pataikavimas, nei kategoriški draudimai- nieko gero. Laimei yra dar toks dalykas- kompromisas.
Papildyta:

Atsiprašau, bet tikrai nesuprantu. Jei nesunku, atsakykit paskutinį kartą ta tema  4u.gif
Mane įleistų su tokia apranga? Aš tikrai į baseiną einu su tokio tipo maudymke pasiplaukti.
user posted image

Tinkamos aprangos sarasa, rasite paspaude ant sito sakinio, nuorodoje zemiau : "shorty de bain, maillot 1 pièce, 2 pièces, jupette de bain, bikini, trikini, tanga, la liste est longue !"

http://www.guide-pis...-piscine-1205_A

Kiekviena salis nusprendzia kaip jie nori gyventi. Jei butu mano valia, as isvis top less eiciau. Tik kazkodel prisiderinu prie aplinkos ir apsirengiu taip, kaip priimtina pagal vietines taisykles, o ne kaip man susisviecia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2016 04 05, 12:52)
Taip suprantu Jums nepriimtina kai kažkokia šalis diktuoja kaip turi rėdytis visi, nori ar nenori.
Tai kuo tada skiriasi europietiškos šalys draudžiančios tą patį?

Visiskai priimtina, kai diktuoja musulmoniskos salys savo krastuose, kai nuvaziuoju i tas salis atostogauti, gerbiu ju kultura, ju tradicijas, aprangos stiliu, jeigu vaziuoju i ekskursija, kur reikes aplankyti mecete, visada su savimi pasiimu skarele, kad galeciau prisidengti ir turbut niekada nemaciau, kad turistes to nedarytu, mano pazistama, antri metai gyvena JAE, sukneliu ilgis stipriai pasikeites ir ne del to, kad labai kazkas draustu, o del to, kad, kaip pati sako, devedama trumpa sijona ar sortus, blogai jauciuosi, atvykau i sali, turiu prisitaikyti, nes ji mane prieme. Pati, niekada negaleciau gyventi su musulmonu nei Europoje, nei ju salyse ir taikytis prie jo kulturos ar tikejimo, man ji nera priimtina, nors ir neverstu atsiversti, todel gyvenu Europoje, gerbdama ju tradicijas, religija, kultura, butent musulmoniskuose krastuose, o Europoje noriu tocios pacios pagarbos is ju puses. Visi esame zmones, is ten pat atejome ir ten pat nueisime, gerbkime vieni kitus ir tai bus pats didziausias kompromisas.
Atsakyti
Rytoj i Lietuva atvyksta tas lietuviskai snekantis pabegelis is Afganistano. Jis pareiske, kad noretu cia atsivezti ir savo seima - zmona ir vaika.
Kodel bego is Afganistano, pasake, kad buvo nesaugu. Kaip suprantu jam vienam. Zmonai su vaiku buvo saugiau likti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šopaholikė @ 2016 04 05, 21:45)
Rytoj i Lietuva atvyksta tas lietuviskai snekantis pabegelis is Afganistano. Jis pareiske, kad noretu cia atsivezti ir savo seima - zmona ir vaika.
Kodel bego is Afganistano, pasake, kad buvo nesaugu. Kaip suprantu jam vienam. Zmonai su vaiku buvo saugiau likti?  bigsmile.gif

gal ir saugiau.
Atsakyti
QUOTE(Šopaholikė @ 2016 04 05, 21:45)
Kodel bego is Afganistano, pasake, kad buvo nesaugu. Kaip suprantu jam vienam. Zmonai su vaiku buvo saugiau likti?  bigsmile.gif

Kad tie jusu nuvalkioti pastebejimai sarkastiski jau darosi nuobodus. Bega vieni - paliko seimas, luzeriai, savanaudziai. Vyksta kartu - kvailiai, bejausmiai, rizikuoja vaiku, zmonos gyvybem. Vyksta vienos moterys - tai kas ten per vyrai, kad vienas i tokia pavojinga kelione isleidzia, memes, o ne vyrai doh.gif Ir taip amzinai. Koks jusu reikalas kiekvienos seimos sprendimai ir motyvai? Yra kaip yra - vyras praso prieglobscio sau ir savo atvyksianciai seimai. Ko kabinejates.
Atsakyti
Ka tik rode per TV reportaza apie ivairius arabu klanus DE ir apie tai, kaip 4 teroristai - Paryziaus ir Briuselio - atvyko su pabegeliais i Europa. Kaip tik tuo metu kai merkeliene visiems maloningai sienas atidare, ir pukuotukai su balionais is dziaugsmo zviege. Du is tu teroristu laisvai keliavo is Graikijos per Europa, kiti du buvo pasiimti su mersu is Budapesto. Beje, visi keturi buvo uzsiregistrave pabegeliu centruose savom pavardem. Ir nors policijos ir saugumo tarnybos apie juos zinojo, bet parazitai galejo sau laisvai ir nekliudomai per visa Europa keliaut. Ir simtus zmoniu nuzudyt. doh.gif
Kad tuos pukuotukus kur sikancius sutrauktu, kartu su mama merkel. Va toks mano piktas palinkejimas. aggressive.gif

Atsakyti
QUOTE(Šopaholikė @ 2016 04 05, 20:45)

Tikrai, nereiketu persistengti. Sis zmogus tikrai atrodo esas is tokiu, kuriems reikia duoti sansa. Is pateiktos informacijos atrodo protingas (gabus kalboms), komunikabilus, geranoriskas. Kaip bus su jo pritapimu-galbut veliau suzinosim, bet tokio zmogaus nereikia is karto nurasyti. Nes jeigu tokiu nepriimsim, tai jau visai nelieka is ko rinktis. Neatrodo jis nei radikalus musulmonas, nei atsilikes nuo civilizacijos (panarsiau po jo facebook-dukra aprengta kaip europiete mergaite, idomu kokia zmona rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvaikejusi: 05 balandžio 2016 - 22:40
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 04 05, 23:37)
Tikrai, nereiketu persistengti. Sis zmogus tikrai atrodo esas is tokiu, kuriems reikia duoti sansa. Is pateiktos informacijos atrodo protingas (gabus kalboms), komunikabilus, geranoriskas. Kaip bus su jo pritapimu-galbut veliau suzinosim, bet tokio zmogaus nereikia is karto nurasyti. Nes jeigu jau tokiu nepriimsim, tai jau visai nelieka is ko rinktis. Neatrodo jis nei radikalus musulmonas, nei atsilikes nuo civilizacijos (panarsiau po jo facebook-dukra aprengta kaip europiete mergaite, idomu kokia zmona rolleyes.gif  )

Man jis apskritai atrodo nutoles nuo fanatinio tikejimo, tik tiek, kad gimes ir uzauges islamo aplinkoje. Man atrodo, kad patiks jam kiaulienos saslykas ir bokalas alaus 😉
Atsakyti