Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Šopaholikė @ 2016 03 20, 20:58)

tai tegul skesta, patys zino kokiai kelionei susiruose

Bepigu kalbeti ir buti "drasiai" sedint prie pc. Noreciau paziureti kaip realybej stovetumete nieko nedarydama kai po kojom skesta zmones, o ypac mazi vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 03 20, 20:54)
Juose perteikiama žinia yra viena – „atidarykite sienas“.

Duok dieve, kad šalys uždariusios sienas ir toliau laikys jas uždarytas. thumbup.gif

QUOTE(Shalimar @ 2016 03 20, 21:37)
Bepigu kalbeti ir buti "drasiai" sedint prie pc. Noreciau paziureti kaip realybej stovetumete nieko nedarydama kai po kojom skesta zmones, o ypac mazi vaikai.

Turkijoje jokio karo nėra, kad rizikuoti savo ir savo vaikų gyvybėmis. O jei visgi rizikuoja, tai pasikartosiu - man jų irgi nei kiek negaila. Tegul skęsta.
Ai čia kalba apie Graikija buvo, kai jie plaukė per upę į Makedoniją? Ai koks skirtumas, esmė ta pati. Graikijoje jokio karo irgi nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 20 kovo 2016 - 22:00
QUOTE(Amsele @ 2016 03 20, 18:54)
Laikas parodys. Man patiko, kad jie be jokiu spyriojimusi vaziavo i jiems pareigunu parinkta sali, o ne draskesi maikes del DE, Svedijos ar kokios kitos valstybes.
Kazi kaip bus su tais, kurie dabar Graikijoj ir turi but grazinti atgal i Turkija. Kaip visa tai praktiskai atrodys, nes pasakyt lengviau negu padaryt. Juk ju dar siandien minia atplauke, nors nuo 0.00 val. isigaliojo nauja sutartis tarp ES ir Turkijos. Kiek skaiciau, tai jie ten protestuoja, aiskina, kad geriau mirs negu nuo sienos pasitrauks.
Nors as jau kartais nebezinau kuom tiket.  unsure.gif  Vokieciu spauda vel kisa nuotraukas su vaikais, plakatais rankose, asaros, riksmai, isterijos. O va lietuviu zurnalistai visai kitaip pasakoja:

"Štai ant pervažos būriuojasi pora dešimčių žurnalistų. Visų kameros ir objektyvai nukreipti į būrį vaikų. Jų rankose – plakatai su skirtingais užrašais, arabų ir anglų kalbomis. Juose perteikiama žinia yra viena – „atidarykite sienas“.

Vaikai džiaugiasi gavę tiek dėmesio, krykštauja. Tačiau yra pora jaunų vaikinų, kurie kantriai dirba – ramina vaikus, jiems pataiso plakatus ar duoda naujus išpieštus ant kartono lapų. Jie rūpinasi, kad protestuojantys vaikai tinkamai stovėtų, žurnalistai būtų patenkinti, atveda netgi vieną jauną tėvą su kūdikiu ant rankų.

Kodėl į šiuos žmones aš atkreipiau dėmesį? Vyrai veidus buvo užsidengę šalikais. Kad nepažintų niekas. Kaip provokatoriai per riaušes. 2-3 jaunuoliai diriguoja visam orkestrui. Ir gerai, sakyčiau, diriguoja. Štai vienas jų atsitūpęs moko berniuką angliškų žodžių, kuriuos jis turi pasakyti prieš kamerą. „Aupen ze borde...“ tik iš kelinto bandymo ištaria vaikas."
http://www.15min.lt/...ienos-57-598619

Skaičiau visą straipsnį. Na jiems linksma, jie šoka, dainuoja, kažkaip keista...

QUOTE(Nastya @ 2016 03 20, 19:59)
Duok dieve, kad šalys uždariusios sienas ir toliau laikys jas uždarytas.  thumbup.gif
Turkijoje jokio karo nėra, kad rizikuoti savo ir savo vaikų gyvybėmis. O jei visgi rizikuoja, tai pasikartosiu - man jų irgi nei kiek negaila. Tegul skęsta.
Ai čia kalba apie Graikija buvo, kai jie plaukė per upę į Makedoniją? Ai koks skirtumas, esmė ta pati. Graikijoje jokio karo irgi nėra.

Na man suaugusių irgi negaila vien dėl to, kad jie žino ką daro, man gaila vaikų. kurie šiuo atveju pasirinkimo deje neturi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 03 20, 23:35)
Na man suaugusių irgi negaila vien dėl to, kad jie žino ką daro, man gaila vaikų. kurie šiuo atveju pasirinkimo deje neturi  blush2.gif

su vaikais kiek kitaip, bet jais pagrinde tik manipuliuojama, va kaip ir su ju nuotraukomis
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 03 20, 18:24)

Aga, va cia siuolaikiski, galintys pritapti zmones. Tokiu jeigu pririnktu, tai visai nepriestarauciau. Ir siaip man mergina graziu bruozu, na ne Mis Sirija, bet grazi.

Kas del vaiku, tai seniai aisku, kad jie puiki manipuliavimo priemone. Ka ir kai kurios nares cia sugeba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvaikejusi: 21 kovo 2016 - 07:34
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 03 21, 07:29)
Aga, va cia siuolaikiski, galintys pritapti zmones. Tokiu jeigu pririnktu, tai visai nepriestarauciau. Ir siaip man mergina graziu bruozu, na ne Mis Sirija, bet grazi.

Nemanau kad jie pritaps, tuoj pasipils reikalavimai, prasymai, teises "duokit , padekit , privalot", dirbti nenorim.

P.S jau" integruotieji" siandien Briuselyje sprogdina.
http://www.delfi.lt/...s.d?id=70762758
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2016 03 22, 12:36)
P.S jau" integruotieji"  siandien Briuselyje sprogdina.
http://www.delfi.lt/...s.d?id=70762758

nenustebciau jei butu uzregistruoti kaip pabegeliai kai isaiskes. Paryziuj gi taip buvo. Tokia jau ta tolerancijos kaina wink.gif

Beto, siandien Graikijoje 5 musulmonai-pabegeliai isprievartavo septynmete wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šopaholikė @ 2016 03 22, 14:50)
nenustebciau jei butu uzregistruoti kaip pabegeliai kai isaiskes. Paryziuj gi taip buvo. Tokia jau ta tolerancijos kaina wink.gif

Beto, siandien Graikijoje 5 musulmonai-pabegeliai isprievartavo septynmete wink.gif

patiko jiems tas metų skaičius 7 žiūriu...
Atsakyti
http://www.pewresear...ound-the-world/

wub.gif
Atsakyti
Na, ką po Briuselio išpuolių tolerastės-integrastės pasakys? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 22, 16:00)
Na, ką po Briuselio išpuolių tolerastės-integrastės pasakys?  bigsmile.gif

Pasakys, anie nekalti ir isvis cia ne pabegeliu darbas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 22, 17:00)
Na, ką po Briuselio išpuolių tolerastės-integrastės pasakys?  bigsmile.gif