Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 04, 18:42)
Na as is Pilango posto supratau, kad jai apranga svarbu, tai pagal ja ir atsakiau. Man asmeniskai nesvarbu irgi, nebent mes kalbame apie veido dengima.

Supratau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sitas vyras absoliuciai nerealus biggrin.gif
http://www.delfi.lt/...u.d?id=70891686
Atsakyti
Padėkite man ištrūkti iš čia ir atvykti į Lietuvą, labai myliu Lietuvą, viso

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aš pažadu, kad, nieko blogo nedarysiu – man lietuviai labai padėjo, aš jiems atsilyginsiu tik geru

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 04 balandžio 2016 - 17:58
QUOTE(Violetisimo @ 2016 04 04, 17:30)
Beje, kai gydytoja pamate mano kortele, paklause, ar as is Lietuvos (tada dar buvau mergautine pavarde) biggrin.gif  Nustebau, sakau taip, o kaip jus zinot? Sako, nes mano vyras lietuvis, tai jo ten visos giminaites panasiom i jusu ir sunkiom pavardem biggrin.gif  Nu vat, ir ka jus jiems biggrin.gif

musulmonė su hijabu, ištekėjusi už ne musulmono? bigsmile.gif musulmonėms neleidžiama tekėti už kitų tikėjimų atstovų, nes vaikai priklauso vyrams... tik vyrai gali vesti kitatautes.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 04 04, 18:55)
Padėkite man ištrūkti iš čia ir atvykti į Lietuvą, labai myliu Lietuvą, viso

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš pažadu, kad, nieko blogo nedarysiu – man lietuviai labai padėjo, aš jiems atsilyginsiu tik geru

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

džiaugiuosi, kad džiaugiatės. Lietuvai žmonių gyvybiškai reikia. O čia dar jaunas, su šeima, su vaikais bus. Fantastika, kad afganas lietuviškai kerta.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 04 04, 17:03)
džiaugiuosi,  kad džiaugiatės. Lietuvai žmonių gyvybiškai reikia. O čia dar jaunas, su šeima, su vaikais bus. Fantastika, kad afganas lietuviškai kerta.

Aš ne LT gyvenu, tai man nelabai čia aktualu. O džiaugtis? labiau čia sarkastiškai, nes tikrai juokingai šitie du sakiniai susiskaitė. Jeigu jau lietuviškai šneka, tai jau reikia priimt, vietinis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 04 04, 18:58)
musulmonė su hijabu, ištekėjusi už ne musulmono?  bigsmile.gif musulmonėms neleidžiama tekėti už kitų tikėjimų atstovų, nes vaikai priklauso vyrams... tik vyrai gali vesti kitatautes.

Na ir kas, kad galima/negalima teoriskai? biggrin.gif Butent ir norejau parodyti, kad ji yra 1. Issilavinusi 2. Turinti gera darba svetimoje salyje 3. Neuzmusta broliu/tevo/pusbroliu, kad istekejo uz krikscionio (nors nezinau, gal jis atsivertes musulmonas biggrin.gif ) ir su hijabu bigsmile.gif Taip kad apranga visiskai neparodo, kiek tas zmogus yraintegravesis ar kiek jam artima/priimtina kitokia kultura.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 04 04, 19:08)
Aš ne LT gyvenu, tai man nelabai čia aktualu.

daugumai neaktualu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 04 04, 19:03)
džiaugiuosi,  kad džiaugiatės. Lietuvai žmonių gyvybiškai reikia. O čia dar jaunas, su šeima, su vaikais bus. Fantastika, kad afganas lietuviškai kerta.

Gal galite padėti savų neišvaryti į užsienį, gal idėjų turite? vietoje to, kad kažkokius iš kažkur traukti kaip savus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 04, 20:20)
Gal galite padėti savų neišvaryti į užsienį, gal idėjų turite? vietoje to, kad kažkokius iš kažkur traukti kaip savus doh.gif

kaip čia Tau pavyko atsilaikyt ir neišvaryt iš LT ?
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 04 04, 18:09)
ir su hijabu bigsmile.gif  Taip kad apranga visiskai neparodo, kiek tas zmogus yraintegravesis ar kiek jam artima/priimtina kitokia kultura.

Mano nuomone, tarp burkos ir hijabo yra didelis skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Pilango @ 2016 04 04, 21:13)
Mano nuomone, tarp burkos ir hijabo yra didelis skirtumas.

Ir mano. Tiesiog vistiek religinis atributas.
Atsakyti