QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 03, 21:06)
Taip ir nesupratau apie kokia cia diskriminacija kalbejot.
Esu sulaukus komentaru del savo akcento ir del tautybes. Man buvo pasakyta, kad tureciau ieskoti 'butioko' tarp imigrantu, nes prancuzas su manim negyvens. Tai diskriminacija. Ir nieko bendro neturi su jusu aprasytais dalykais del negebejimo tvarkytis dokumentus ar kuo kitu .
Papildyta:
Sakote, kad europieciai kalti del visko? Visgi mano mintis, kad jus nemegstate vakaru kulturu teisinga, ar ne?
Taip, aš taip pat manau jog nieko bendro neturi, tačiau tie žmonės tvirtina, jog jie diskriminuojami. Taip ir atsiranda pasakos tiek apie diskriminaciją, tiek apie geidžiamus lietuvių vaikus.
Yra valstybė su savo įstatymais, yra struktūros, kurios turi prižiūrėti kaip tų įstatymų laikomasi. Susikuria getai, kuriuose policija bejėgė palaikyti tvarką. Ir koks skirtumas kas tuose getuose gyvena, spalvoti ar balti, tie getai gi neatsirado per savaitę. Tai kieno atsakomybė? Ne tos šalies?
Nemėgstu kai sako "mano kultūra, įsitikinimai, spalva, gyvenimo būdas..... geresnis, teisingesnis" ir jokio skirtumo kokios kultūros atstovas taip teigia.
Šiai dienai manau jog netiesa, kad musulmonai nesiintegruoja. Religijos, aprangos, savitumo neatsisako, bet integruojasi kuo puikiausiai. Aš gyvenu viename iš didžiausių šalies musulmonų pamėgtame rajone. Ramu, saugu, niekuo jis nesiskiria nuo kitų rajonų, kur musulmonų ne tokia didelė koncentracija. O kad policijai būtų kažkokių kliūčių šiame rajone, tai man išvis nesuvokiama.