QUOTE(leber @ 2016 04 03, 20:24)
Sunku net apibudinti kaip, bet prisikuria. Gal per savo negatyvą, baimę klausti, nes kaip gi durnai atrodysi? Reikia susitvarkyti dokumentus, tiksliai nežino kaip- vadinasi durna sistema ir nes lietuvis, reikia pas gydytoją, nežino tvarkos- vėl durna sistema ir nes lietuvis, gydo ne kaip Lt- debilai,......ne taip paprasta darbą susirasti- babjai kalti, nafig čia privažiavo....negauna DYYDELIO valandinio- troliai nemoka nes lietuvis ir viską vainikuoja "nes antrarūšis"
Laiko FB padejuoti, pasiskūsti turi, pilnos grupės "nerūšinių", o pasimokyti kalbos, pasiskaityti įstatymų- ne. Nei laiko, nei galimybių neturi.
Nors niekas čia nieko nerūšiuoja, gali naudotis viskuo tuo pačių ir lygiai tiek pat kaip ir visi čia gyvenantys.
Taip ir nesupratau apie kokia cia diskriminacija kalbejot.
Esu sulaukus komentaru del savo akcento ir del tautybes. Man buvo pasakyta, kad tureciau ieskoti 'butioko' tarp imigrantu, nes prancuzas su manim negyvens. Tai diskriminacija. Ir nieko bendro neturi su jusu aprasytais dalykais del negebejimo tvarkytis dokumentus ar kuo kitu .
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2016 04 03, 20:24)
Ne, taip nenormalu. Ar patys emigrantai susikūrė tų šalių imigracijos įstatymus, tvarką ir sąlygas?
Sakote, kad europieciai kalti del visko? Visgi mano mintis, kad jus nemegstate vakaru kulturu teisinga, ar ne?