QUOTE(sazininga @ 2016 03 31, 15:54)
Nesuprantu, kodel kai kurios mergaites negaletu sportuoti "neapsidangalavusios"? Arba plaukioti privalo tik su musiskais maudymosi kostiumeliais?
Kazin, jei nuvyktumet i kokia gentele, kur gyventojai prisidenge tik palmes lapu tarpkoji, taip pat nusimestumet visus savo rubus ir prisidengtumet tik lapu? Jaustumetes patogiai? Tos mergaites ir moterys priprate dangstyti savo kuna, tai kodel per fizinio pamoka turetu sportuoti trumpa apranga ir jaustis nepatogiai? Jom tai skamba panasiai, kaip kad is jusu reikalautu begti krosa vidury miesto apsirengus tik stringus, nemanot?
Del kiaulienos, arabams kiauliena nesvari, todel manau, jie nori, kad prie ju maisto nebutu kiaulienos.
O siaip ju teise reikalaut, mokyklu teise nesutikt su reikalavimais. Arba sutikt.
Del maudymosi kostiumeliu sutinku. Tegul rengiasi kaip nori, svarbu, kad mergaites galetu sportuoti.
Imigrantu teise reikalauti, o prancuzu teise nemegti tu reikalavimu ir balsuoti uz radikalus, ka jie sekmingai ir daro. Naudos is to realiai nera niekam.
Man atrodo, kad visgi jei esi kitoje salyje, tai tu taikaisi prie vietiniu, o ne vietiniai prie taves. Niekas nevercia vaiku valgyti kiaulienos. Tai kodel kazkas mano turis teise drausti ja valgyti kitiems?
Jei reiketu gentyje praleisti kokia savaite, tai vargu ar lapu dengciausi. Jei nuspresciau ten apsigyventi, tai kazin kaip ten baigtusi su tais lapais. Man teko koreguoti savo aprangos stiliu kai pakeiciau sali ir darbine aplinka. Galejau toliau rengtis kaip normalu LT, tik vietiniams tai butu neiprasta, pustu akis ir sklistu apkalbos. Prisitaikiau prie aplinkos. Tai gal gentyje nesiociau ir ta lapa
.
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 31, 16:02)
Jau senovės Romoje buvo posakis: "Atvykęs į Romą, elkis kaip romėnas".
Tuo viskas ir pasakyta.
Jei mergaites versi rengtis mums iprastus maudymosi kostiumelius, jos isvis nesportuos. Kalbejau su viena, tai sake ji nebuvus pliaze, nes jai maudymosi kostiumeli apsirengti tolygu vaikscioti nuogai ir jai butu labai geda. Tegul rengiasi kaip joms patinka, jei tik veidas atidengtas.