Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(leber @ 2016 03 30, 14:46)
Kas kitaip yra Vokietijoje? Musulmonų populiacija didžiulė, o teroro atakų išvengia.  g.gif
(ar aš tik nerandu info apie teroro atakas vokietijoje?)
Nejaugi dar kam nors naujiena, jog Europa bus islamiška? Ir ne pabėgėliuose priežastis, dabartinė jų masė tik pagreitins procesą.

Dabar europiečiai nori nurengti musulmonus, tai ar labai keista bus atrasti kitą lazdos galą- musulmonai norės aprengti europietes. Prievarta pagimdo prievartą, tegul ir po laiko tarpo.

Kokia dar prievarta? Jei nori vaikščiot apsidangalavę, melstis mečetėse - tegul lieka savo -istanuose, o čia atvažiuoja į Europą ir ne patys adaptuojasi, o nori tas šalis adaptuoti į jų -istanų analogus. Kažkodėl europiečiai atvažiavę į jų kraštus, tai privalo skaras nešioti, gerbti juos ir bla bla bla, bet patys to nedaro atvykę svetur. Nieko nematau normalaus, kai krūvos musulmonų iš Vokietijos daro antrą Pakistaną, bet aišku ko jiems nedaryti, kai masės tolerantiškųjų leidžia ant galvos lipti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 30 kovo 2016 - 14:52
Islamo tyrinėtojo Račiaus įžvalgos apie islamo ryšį su terorizmu, priekabiavimu ir pan. Man įdomiai susiskaitė - rekomenduoju.
http://www.delfi.lt/...u.d?id=70821464
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 03 31, 08:21)
Islamo tyrinėtojo Račiaus įžvalgos apie islamo ryšį su terorizmu, priekabiavimu ir pan. Man įdomiai susiskaitė - rekomenduoju.
http://www.delfi.lt/...u.d?id=70821464

Buvęs mano dėstytojas. Žmogus-eruditas. Labai kompetetingas.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 31, 09:29)
Buvęs mano dėstytojas. Žmogus-eruditas. Labai kompetetingas.

Mat kaip, keista, kad jūsų neišmokė biggrin.gif . Tada jums iš jo dar reikia mokytis, tuo labiau jei laikote eruditu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 31, 10:31)
Mat kaip, keista, kad jūsų neišmokė biggrin.gif . Tada jums iš jo dar reikia mokytis, tuo labiau jei laikote eruditu mirksiukas.gif .

Ko tiksliai neismoke?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 31, 11:43)
Ko tiksliai neismoke?

Kad ne visi musulmonai blogis ir dėl nusikaltimų ne religija kalta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 31, 10:31)

Gal apsieikit be savo nusišnekėjimų. Taip, laikau jį eruditu, nes moka daug kalbų, gali argumentuotai atsakyti praktiškai į bet kokį klausimą, turi platų politinių, religinių, socialinių žinių spektrą, bet tai nereiškia, kad mano nuomonė turi sutapti su jo vien dėl to, kad jį gerbiu kaip mokslininką. Pati esu labai daug keliavusi ir gyvenusi skirtingose valstybėse ir lieku prie savo nuomonės, kad musulmonų mentalitetas yra visiškai nesuderinamas su europiečių. Ir nebūtinai jie turi būti nusikaltėliai, chuliganai - užtenka to, kad jų supratimas yra kardinaliai kitoks. Man visai netrukdo musulmonai gyvenantys savo žemėse ir ten besilaikantys savo keistų papročių, bet kai jie atvažiuoja į VE ir pradeda svetimas valstybes daryti antraisiais Pakistanais, Afganistanais tada aš matau didelę problemą ir skirtingai nei jūs neploju katučių, kad Paryžiaus, Briuselio ar Hamburgo rajonai tampa -istanų ar Maroko analogais. Žvelkit į diskusiją plačiau, apart dviejų savo "geležinių" argumentų: "ji mano, kad visi musulmonai blogi, oi oi kokia ji negera" ir "Norvegijoje lietuviai irgi nepaklūsta įstatymams" (šitą ypač labai mėgstat).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 31 kovo 2016 - 11:02
QUOTE(leber @ 2016 03 30, 14:46)
Kas kitaip yra Vokietijoje? Musulmonų populiacija didžiulė, o teroro atakų išvengia.  g.gif
(ar aš tik nerandu info apie teroro atakas vokietijoje?)
(...)
Dabar europiečiai nori nurengti musulmonus, tai ar labai keista bus atrasti kitą lazdos galą- musulmonai norės aprengti europietes. Prievarta pagimdo prievartą, tegul ir po laiko tarpo.

Mano nuomone, Vokietijos saugumo tarnybos tiesiog geriau dirba.

O jums neatrodo normalu, kad atvykęs į svečią šalį turi taikytis prie jos kultūros? Vargu ar nuvykusi į pvz. Iraką lieptumėt neaiškint, kaip moteris turi rengtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilango: 31 kovo 2016 - 11:20
Na, sakykite ka norit, bet rusai si karta padejo i vieta visas amerikas ir nato... tiek metu Sirijoje vakarai tik bardakus dare ir leido isigaleti ISIS, o rusu deka pasiekta reiksminga pergale. Kai tuo tarpu kuo baigesi Prancuzu "kersto akcija"? - ogi visisku snipstu. Ir toliau taip viskas testusi, visiska neigaluma kovojant su ISIS demonstruoja. Nemanau, kad negali susidoroti- tiesiog nenori. Ir dar drista tas amerikonas karkseti apie apie savo interesus del Asado... su revoliuciju kurstymu ir kisimusi ten, kur nereikia, jau pridirbo sociai... ir vis dar nenori liautis???
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 03 31, 13:32)
Na, sakykite ka norit, bet rusai si karta padejo i vieta visas amerikas ir nato... tiek metu Sirijoje vakarai tik bardakus dare ir leido isigaleti ISIS, o rusu deka pasiekta reiksminga pergale. Kai tuo tarpu kuo baigesi Prancuzu "kersto akcija"? - ogi visisku snipstu. Ir toliau taip viskas testusi, visiska neigaluma kovojant su ISIS demonstruoja. Nemanau, kad negali susidoroti- tiesiog nenori. Ir dar drista tas amerikonas karkseti apie apie savo interesus del Asado... su revoliuciju kurstymu ir kisimusi ten, kur nereikia, jau pridirbo sociai... ir vis dar nenori liautis???

Smagu, kad daugėja teisingai mąstančių žmonių. Pagarba jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 03 31, 12:32)

Man atrodo, kad dar anksti dziaugtis. Neaisku kaip viskas pasibaigs ir ar nesusiformuos kokia nors nauja grupuote, ar rezimo stumimasis i prieki nesukels dar didesnes katastrofos.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 31, 10:47)
Kad ne visi musulmonai blogis ir dėl nusikaltimų ne religija kalta mirksiukas.gif

Niekas ir nesako, kad visi blogi, tiesiog skirtingos kulturos, mentalitetas. Is kur tie skirtumai ateina - religijos ar tradiciju, nera jokio skirtumo.
Kiek jus pati asmeniskai esate susidurusi su imigrantais is siaures afrikos ir artimuju rytu? Kol as pati asmeniskai nepamaciau VE problemu is arti, zinokite visiskai kitaip masciau. Labai naiviai, sakyciau. Rajonus, kuriuos kasdien matau i darba vaziuodama yra sunku apibudinti. Lietuvoje mes neturime nieko net panasaus. Naujininkai palyginus atrodytu saugi ir prabangi vieta.
Atsakyti
Na taip, neaisku kaip toliau seksis, bet si pergale labai dziugina. O kas toliau bus, neaisku, bet ISIS yra DABAR, tai tiesiogine gresme Europai. Jeigu ir toliau tik taip vakarai "kovotu", jeigu jie toliau verbuotu ES esancius musulmonus ir ne tik, jeigu toliau permetinetu i cia savo kovotojus, ju galia vis augtu ir gyventumeme chaose bei teroro kasdienybeje...

Va sitas labai simpatiskas. Nuosirdi sypsena, atviras veidas. Jauciasi, kad zmogus nusiteikes labai geranoriskai ir nores pritapti, integruotis. Labai pritarciau, kad ji parsiveztu i Lietuva.
http://lietuvosdiena...60331224816.htm
Atsakyti