QUOTE(Hmmm... @ 2016 03 29, 15:10)
Kažkada ir mus priėmė. Kai bėgom.
Man labai baisu, kai suaugę ir iš pažiūros protingi žmonės "visus" tam tikros grupės žmones sudeda į vieną dėžutę ir užklijuoja nenuimamą etiketę - "beviltiški". Nes kai tokių žmonių atsiranda kritinė masė, tada būna labai baisu.
Nu bet žinoma, ką aš, "tolerastė", galiu suprasti apie "teisingas" ir "neteisingas" tautas bei religijas
Taip, bėgo. Mano giminės iš senelio pusės per karą irgi bėgo į Ameriką ir į Argentiną. Paprasti žmonės iš Lietuvos kaimo, nei žodžio nemokėdami angliškai/ispaniškai, nežinodami išvis kas ten jų laukia, kas ten per žemės yra (nors tikriausiai nesunku įsivaizduoti, kaip nuolankiai, paprastai kaimo merginai buvo sunku išvykti ir prisitaikyti Kentukyje), palikdami savo namus išvyko į nežinią, kur jų NIEKAS nelaukė išskėstomis rankomis, niekas neintegravo, niekas į jokius pabėgėlių centrus nepriimė, niekas nepasitiko su plakatais: "welcome refugees" ir sumuštiniais rankose, niekas nemokamai skaniausiu maistu nemaitino, niekas už rankų nevedžiojo ir neaiškino, kaip ir kur ką daryti, niekas nemokamai kalbų nemokino, psichologinės pagalbos nedalino, nemokamai negydė, bet skirtingai nuo dabartinių "vargšelių" jie neprievartavo miesto aikštėse vietinių moterų, nemėtė maisto ant žemės, neklykė apie savo teises, nes žinojo tik pareigą, nešokdino visų pagal savo dūdelę, neaiškino, kad jų negali gydyti moterys, jiems negali moterys vadovauti, kad jie nevalgys kiaulienos, kad jiems reikia to ir ano, kad jiems kažkas kažką PRIVALO. Arė juodai nesvetingose žemėse, kad išgyventų. Matote skirtumą???? Nes man jau nei per nago juodymą negaila dabartinių atbėgėlių, kai jie taip atsiskleidė visu gražumu, kai niekina pagalbą, kuriems ji yra suteikiama. Kai mėto maistus ant žemės, žemina dirbančius ir jiems padedančius žmones, kai ciniškai parodo, jog jiems čia visi viską privalo, nors dažnai patys tėra beraščiai, bemoksliai ir net neturi teisės pretenduoti į kažkokias geras darbo vietas ir didelius pinigus, bet mat jiems PRIVALO visi viską duoti.
O man labai baisu roooožinis įsivaizdavimas, kaip čia "nieko nebus". Islamizacija jau vyksta. Nereikės nei 100 metų, kai Europa bus antras, didelis Pakistanas ir šoksime visi pagal jų įstatymus ir dūdelę.