Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 29, 14:20)
O jus tokia tikra, kad problema yra uz europos ribu? As tai manau, kad problema yra [...]

O Jūs tikra, kad ne? Aš manau vienaip, Jūs manote kitaip, o tiesa, kaip dažniausiai būna, turbūt kažkur per vidurį. Sudėtinga problema, tai ir sprendimas jos turi būti kompleksinis. Lengviausia ant bačkos atsistojus pirštu baksnot ir sakyt "tai jie kalti" arba kaip vienu metu sakė vienas "politikas" - "aš nekaltas, aplinka kalta".

QUOTE(Domogintare @ 2016 03 29, 15:01)
Vienintelis problemos sprendimo budas, neisileisti i Europa, keisti pilietybes istatymus

Ir ką tai dabar išspręs? huh.gif

O šiaip tai pasaulis nuolat keičiasi ir persiskirsto, nepriklausomai norim mes to ar ne. Ir jei tradiciniai europiečiai nesugebės patenkinti savo poreikių dėl "nuosavų" piliečių trūkumo ir nuolat mažėjančio gimstamumo, juos pakeis kiti. Nes "šventa vieta ilgai tuščia nebūna". Ir galit čia draust nedraudę ar fantazuot iki soties, kaip užsidarę po septyniais užraktais mes patapsime švarūs ir laimingi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 29 kovo 2016 - 15:03
QUOTE(Hmmm... @ 2016 03 29, 15:00)
Ir ką tai dabar išspręs?  huh.gif

Kaip tai ką? Neatrodo, kad užtektinai čia tų yra Europoje ir jau GANA. Būtų laimė, jei nors kiek apsitvarkytų jau su esamais, o ne dar leistų neribotus kiekius ir tik didintų nusikaltimų ir tragedijų tikimybę.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 29, 16:02)
Kaip tai ką? Neatrodo, kad užtektinai čia tų yra Europoje ir jau GANA. Būtų laimė, jei nors kiek apsitvarkytų jau su esamais, o ne dar leistų neribotus kiekius ir tik didintų nusikaltimų ir tragedijų tikimybę.

Sušaudom tuos, kurie atėjo?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 03 29, 15:04)
Sušaudom tuos, kurie atėjo?

Geriausia būtų varyti ten, iš kur atsibeldė: tegul savo laukinių mentalitetą propoguoja tėvynese, o ne bando įvedinėti Europoje, bet tokia idėja tik utopija. Mes gi turim būti labai tooolerantiški ir su meile priimti jų išsišokimus ir sprogdinimus, kitaip dar labai nepolikorektiški pasirodysime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 03 29, 15:00)
O Jūs tikra, kad ne? Aš manau vienaip, Jūs manote kitaip, o tiesa, kaip dažniausiai būna, turbūt kažkur per vidurį. Sudėtinga problema, tai ir sprendimas jos turi būti kompleksinis. Lengviausia ant bačkos atsistojus pirštu baksnot ir sakyt "tai jie kalti" arba kaip vienu metu sakė vienas "politikas" - "aš nekaltas, aplinka kalta".

Gyvenu mieste, kuriame yra viena didziausiu imigrantu is artimuju rytu populiacija visoje Europoje. Is arti matau tuos getus ir ju gyventojus. Tiesa, pirmus metus ir gyvenau viena gatve nuo geto. Savo nuomones nenukabinau is oro ar skaitydama delfi straipsnius.
Ir as nekaltinu "ju". Labai aiskiai pasakiau, kad europieciai susimove su savo integracine politika. Susimove labai seniai ir vis dar nesugeba to pripazinti.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 29, 16:06)
Geriausia būtų varyti ten, iš kur atsibeldė: tegul savo laukinių mentalitetą propoguoja tėvynese, o ne bando įvedinėti Europoje, bet tokia idėja tik utopija. Mes gi turim būti labai tooolerantiški ir su meile priimti jų išsišokimus ir sprogdinimus, kitaip dar labai nepolikorektiški pasirodysime mirksiukas.gif

Kažkada ir mus priėmė. Kai bėgom.

Man labai baisu, kai suaugę ir iš pažiūros protingi žmonės "visus" tam tikros grupės žmones sudeda į vieną dėžutę ir užklijuoja nenuimamą etiketę - "beviltiški". Nes kai tokių žmonių atsiranda kritinė masė, tada būna labai baisu.

Nu bet žinoma, ką aš, "tolerastė", galiu suprasti apie "teisingas" ir "neteisingas" tautas bei religijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 03 29, 15:10)

Man labai baisu, kai suaugę ir iš pažiūros protingi žmonės "visus" tam tikros grupės žmones sudeda į vieną dėžutę ir užklijuoja nenuimamą etiketę - "beviltiški". Nes kai tokių žmonių atsiranda kritinė masė, tada būna labai baisu.

Nu bet žinoma, ką aš, "tolerastė", galiu suprasti apie "teisingas" ir "neteisingas" tautas bei religijas  4u.gif

drinks_cheers.gif
Man atrodo, kad negali buti jokiu teisingu ir neteisingu. Yra vienokie ir kitokie. Juk skiriasi tautos ir ju kulturos. Tam tikros kulturos man gali buti priimtinos ir tam tikros - ne. Subjektyvus, asmeninis poziuris.

O is teisingu ir neteisingu nustatinejimo atsiranda genocidai.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 29, 16:07)
europieciai susimove su savo integracine politika. Susimove labai seniai ir vis dar nesugeba to pripazinti.

Dėl šito tai pritariu 100 proc. Bet ne visi gi musulmonai visiškai nesusiintegravo. Tikrai yra tų, kurie protingi, darbingi, socialūs. Vadinasi kažkas veikia, kažkokios išeitys yra. Tik bėda, kad neieškoma jų arba ieškoma ne ten, kur reikia. Yra kur tobulėt ir smarkiai, tas akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 03 29, 15:10)

Nu bet žinoma, ką aš, "tolerastė", galiu suprasti apie "teisingas" ir "neteisingas" tautas bei religijas  4u.gif

Taip, bėgo. Mano giminės iš senelio pusės per karą irgi bėgo į Ameriką ir į Argentiną. Paprasti žmonės iš Lietuvos kaimo, nei žodžio nemokėdami angliškai/ispaniškai, nežinodami išvis kas ten jų laukia, kas ten per žemės yra (nors tikriausiai nesunku įsivaizduoti, kaip nuolankiai, paprastai kaimo merginai buvo sunku išvykti ir prisitaikyti Kentukyje), palikdami savo namus išvyko į nežinią, kur jų NIEKAS nelaukė išskėstomis rankomis, niekas neintegravo, niekas į jokius pabėgėlių centrus nepriimė, niekas nepasitiko su plakatais: "welcome refugees" ir sumuštiniais rankose, niekas nemokamai skaniausiu maistu nemaitino, niekas už rankų nevedžiojo ir neaiškino, kaip ir kur ką daryti, niekas nemokamai kalbų nemokino, psichologinės pagalbos nedalino, nemokamai negydė, bet skirtingai nuo dabartinių "vargšelių" jie neprievartavo miesto aikštėse vietinių moterų, nemėtė maisto ant žemės, neklykė apie savo teises, nes žinojo tik pareigą, nešokdino visų pagal savo dūdelę, neaiškino, kad jų negali gydyti moterys, jiems negali moterys vadovauti, kad jie nevalgys kiaulienos, kad jiems reikia to ir ano, kad jiems kažkas kažką PRIVALO. Arė juodai nesvetingose žemėse, kad išgyventų. Matote skirtumą???? Nes man jau nei per nago juodymą negaila dabartinių atbėgėlių, kai jie taip atsiskleidė visu gražumu, kai niekina pagalbą, kuriems ji yra suteikiama. Kai mėto maistus ant žemės, žemina dirbančius ir jiems padedančius žmones, kai ciniškai parodo, jog jiems čia visi viską privalo, nors dažnai patys tėra beraščiai, bemoksliai ir net neturi teisės pretenduoti į kažkokias geras darbo vietas ir didelius pinigus, bet mat jiems PRIVALO visi viską duoti.

O man labai baisu roooožinis įsivaizdavimas, kaip čia "nieko nebus". Islamizacija jau vyksta. Nereikės nei 100 metų, kai Europa bus antras, didelis Pakistanas ir šoksime visi pagal jų įstatymus ir dūdelę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 29 kovo 2016 - 15:26
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 29, 15:22)
Taip, bėgo. Mano giminės iš senelio pusės per karą irgi bėgo į Ameriką ir į Argentiną. Paprasti žmonės iš Lietuvos kaimo, nei žodžio nemokėdami angliškai/ispaniškai, nežinodami išvis kas ten jų laukia, kas ten per žemės yra, palikdami savo namus išvyko į nežinią, kur jų NIEKAS nelaukė išskėstomis rankomis, niekas neintegravo, niekas į jokius pabėgėlių centrus nepriimė, niekas nepasitiko su plakatais: "welcome refugees" ir sumušiniais rankose, niekas nemokamai skaniausiu maistu nemaitino, niekas už rankų nevedžiojo ir neaiškino, kaip ir kur ką daryti, niekas nemokamai kalbų nemokino, psichologinės pagalbos nedalino, nemokamai negydė, bet skirtingai nuo dabartinių "vargšelių" jie neprievartavo miesto aikštėse vietinių moterų, nemėtė maisto ant žemės, neklykė apie savo teises, nes žinojo tik pareigą, nešokdino visų pagal savo dūdelę, neaiškino, kad jų negali gydyti moterys, jiems negali moterys vadovauti, kad jie nevalgys kiaulienos, kad jiems reikia to ir ano, kad jiems kažkas kažką PRIVALO. Arė juodai nesvetingose žemėse, kad išgyventų. Matote skirtumą???? Nes man jau nei per nano juodymą negaila dabartinių atbėgėlių, kai jie taip atsiskleidė visu gražumu, kai niekina pagalbą, kuriems ji yra suteikiama. Kai mėto maistus ant žemės, žemina dirbančius ir jiems padedančius žmones, kai ciniškai parodo, jog jiems čia visi viską privalo, nors dažnai patys tėra beraščiai, bemoksliai ir net neturi teisės pretenduoti į kažkokias geras darbo vietas ir didelius pinigus, bet mat jiems PRIVALO visi viską duoti.

Na cia jus teisi. Ir tas privalo labai jauciasi ne tik pabegeliu, bet ir imigrantu is tam tikru regionu elgesyje.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 29, 14:27)
Tai pasakysit, kad ju istekliais nesusikure geroves savo salyse?

aš to nesakau. bet ar vietines valstybes, tautas - nuskurdino? Valstybes sugriovė? pvz Indiją? PAR? Keniją? Argentiną?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 29, 15:48)
Kad smurtaujancius lietuvius patrumpina, tai labai labai gerai. Gal sita mada kada persikels i LT  biggrin.gif .

Aš irgi dėl to džiaugiuosi, bet jei musulmonai savo taisykles atvykę gali įvedinėt, kodėl anie ne biggrin.gif

QUOTE(Hmmm... @ 2016 03 29, 16:10)

drinks_cheers.gif taikliai
Atsakyti