Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 29, 13:17)
Jusu teiginys buvo neteisingas. Tame ir skirtumas. Negalima valstybes kariuomenes veiksmu priimti kaip kazkokios tai religijos israiska.
Kai sakote, kad vakarieciai kariauja ir zudo zmones musulmonu salyse, tada as tikrai negaliu gincytis.
Keistis turi visi. Tik atsakykite man i klausimu kas puola marokieciu imigrantu seimoje, Belgijoje gimusi vyra? Kokia jo sali "vakarieciai" uzpuole?

Koks skirtumas, kur gimei. Tautine savastis daug svarbesne. Bent jau man, pvz. O kas uzpuole ju sali, tai pagalvokit. Gal tie patys, kurie prancuziskai tobulai ismoke?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 29, 13:18)

Man tai atrodo, kad nereiketu vertinti zmoniu gyvybiu statistiskai.  smile.gif

Tikrai nereiketu, todel man vienidai gaila tiek zuvusio belgo, tiek nuskendusio siro. Todel ir nepritariu apsitverimui sienomis, kai mirsta, kencia zmones ir jiems teikia pagalbos.
Atsakyti
Jusu teiginys buvo neteisingas. Tame ir skirtumas. Negalima valstybes kariuomenes veiksmu priimti kaip kazkokios tai religijos israiska.

Aš nesakiau, kad religijos vardu. Sakiau, kad krikščionys cool.gif O tose "vakarietiškose" valstybėse, anot interneto, labiausiai paplitusi krikščionybė. Todėl nematau neteisybės, jei atvirai pasakius.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 29, 12:20)
Koks skirtumas, kur gimei. Tautine savastis daug svarbesne. Bent jau man, pvz. O kas uzpuole ju sali, tai pagalvokit. Gal tie patys, kurie prancuziskai tobulai ismoke?

FR is Maroko seniai pasitrauke. Dar pries tam savizudziui gimstant. Kodel lietuviai nevaziuoja i Rusija sprogdintis? smile.gif
As tai neteisinu nei vakarieciu kolonijines politikos, nei ju demokratijos nesimo i artimuosius rytus. Lygiai taip pat, as negaliu teisinti terorizmo, nes nesvarbu kas kur kaip ir ka, bet zudyti nekaltus zmones yra siaubinga ir beprasmiska. Keista, kad jus randate pateisinimus teroristams, nepaisant to, kad jie lygiai taip pat atakuoja savus: krikscionis, mergaites, kurios nori lankyti mokyklas ir t.t. Ar ir del to vakarieciai kalti?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 29, 13:25)
FR is Maroko seniai pasitrauke. Dar pries tam savizudziui gimstant. Kodel lietuviai nevaziuoja i Rusija sprogdintis?  smile.gif
As tai neteisinu nei vakarieciu kolonijines politikos, nei ju demokratijos nesimo i artimuosius rytus. Lygiai taip pat, as negaliu teisinti terorizmo, nes nesvarbu kas kur kaip ir ka, bet zudyti nekaltus zmones yra siaubinga ir beprasmiska. Keista, kad jus randate pateisinimus teroristams, nepaisant to, kad jie lygiai taip pat atakuoja savus: krikscionis, mergaites, kurios nori lankyti mokyklas ir t.t. Ar ir del to vakarieciai kalti?

As tikrai neteisinu teroristu, jie yra nusikalteliai, tikne didesni nei vakarieciai. Ir nemanau, kad toks budas kovoti su vakarieciais yra teisingas ar priimtinas. Tik bandau ziureti i viska kiek placiau.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 29, 13:25)
As tai neteisinu nei vakarieciu kolonijines politikos, nei ju demokratijos nesimo i artimuosius rytus. Lygiai taip pat, as negaliu teisinti terorizmo, nes nesvarbu kas kur kaip ir ka, bet zudyti nekaltus zmones yra siaubinga ir beprasmiska. Keista, kad jus randate pateisinimus teroristams

Tam, kad rasti efektyvų problemos sprendimo būdą, visų pirma svarbu tiksliai (arba kiek įmanoma tiksliau) nustatyti problemos šaknis ir priežastis.

Kodėl Jūs manote, kad problemos esmės nustatymas arba galimų jos šaknų identifikavimas gali kaip nors teisinti/pateisinti problemos pasekmes? wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 29 kovo 2016 - 12:37
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 29, 12:22)
Papildyta:

Tikrai nereiketu, todel man vienidai gaila tiek zuvusio belgo, tiek nuskendusio siro. Todel ir nepritariu apsitverimui sienomis, kai mirsta, kencia zmones ir jiems teikia pagalbos.

O nepagalvojot apie tai, kad tu zuvusiu Briuselyje tarpe galejo buti paciu sprogdintoju seimos nariai. Ta pati tautine savastis, tos pacios saknys, tos pacios aplinkybes, atvedusios gyventi i Belgija.
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 03 29, 13:32)
O nepagalvojot apie tai, kad tu zuvusiu Briuselyje tarpe galejo buti paciu sprogdintoju seimos nariai. Ta pati tautine savastis, tos pacios saknys, tos pacios aplinkybes, atvedusios gyventi i Belgija.

As ir neturejau nieko pagalvoti. Pagalvoti (arba ne) turejo zmones, kurie visa tai planavo. As cia ne prie ko.

Patiko kazkieno skaitytos mintys, jog teroristu ispuoliai tera lyg to mazo suniuko meginimas kasti i koja. Jis zino, jog jau kita akimirka ta koja ji nuspirs, bet is paskutiniuju megina parodyti ir savo dantis. Kas, kad jie nelyginami su prieso jega. Taip pat ir jie zino, kad tikrai nepasipriesins vakarieciams ir neprilygs ju kariuomenei, ginklams, bombonesiams, tankams... Kad kova nelygi. Tai bent taip desperatiskai "rodo dantis", purviniausiais ir mums skaudziausiais metodais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetisimo: 29 kovo 2016 - 12:41
Jų mentalitetas yra visiškai kitoks, jie nesugeba normaliai pritapti čia, nes mano, kad visa likusi visuomenė turi taikytis prie jų, o ne atvirkščiai. O tokie nesugebantys pritapti (ką rodo paskutiniai įvykiai, jog net visą gyvenimą pragyvenę VE sugeba tapti teroristais, o ne europiečiais), yra didžiausia grėsmė. Nežinai, ar kurią dieną jis nepersivers į ekstremistą. Tiksinčios bombos. Jei moterys vaikšto apsidengę savo skarmalais Paryžiaus, Berlyno, Londono gatvėmis - tai jau pirmas požymis, kad dėję jie ant tos integracijos ir pagarbos šaliai, kurioje gyvena, o tokiems praplauti smegenis yra lengviausia, nes jie nelaiko savęs nei prancūzais, nei vokiečiais, nei anglais ir savo identiteto netapatina su tomis šalimis.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 29, 13:36)
Taip pat ir jie zino, kad tikrai nepasipriesins vakarieciams ir neprilygs ju kariuomenei, ginklams, bombonesiams, tankams... Kad kova nelygi. Tai bent taip desperatiskai "rodo dantis", purviniausiais ir mums skaudziausiais metodais.

Nu zdraste... Kova nelygi... Kaip manote, po kelių metų Europa taps islamiška? Pagal dabartinius skaičiavimus jau 2050... Bet čia dar skaičiuota prieš pabėgėlių vajų. Paskaičiuokim, kad po kelerių metų ne etniniai europiečiai jau ir oficialiai galės balsuoti, rinkti Europos valstybių valdžią. Taip pat jie gaus išsilavinimą, dirbs policijoje, teismuose, mokyklose. Manote iš jų pusės nebus jokios diskriminacijos dėl rasės ar lyties? Tikrai tikrai???
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 03 29, 13:51)
Nu zdraste... Kova nelygi... Kaip manote, po kelių metų Europa taps islamiška? Pagal dabartinius skaičiavimus jau 2050... Bet čia dar skaičiuota prieš pabėgėlių vajų. Paskaičiuokim, kad po kelerių metų ne etniniai europiečiai jau ir oficialiai galės balsuoti, rinkti Europos valstybių valdžią. Taip pat jie gaus išsilavinimą, dirbs policijoje, teismuose, mokyklose. Manote iš jų pusės nebus jokios diskriminacijos dėl rasės ar lyties? Tikrai tikrai???

Auuuu, jie jau cia biggrin.gif Dirba visose jusu isvardintose vietose ir, zinokit, nepatiriu jokios diskriminacijos biggrin.gif Nespreskit apie visus pagal save.
Atsakyti
Man tai atrodo, kad nereiketu vertinti zmoniu gyvybiu statistiskai.  smile.gif

Kitaip tariant, siūlote viertinti vienodai ar žuvo vienas žmogus, ar vienas šimtas tūkstančių?
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 29, 12:55)
Auuuu, jie jau cia biggrin.gif  Dirba visose jusu isvardintose vietose ir, zinokit, nepatiriu jokios diskriminacijos biggrin.gif Nespreskit apie visus pagal save.

Prasineškit pro -istaniečių rajoną su trumpu sijonu ar šortais - pamatysit kokį tolerancijų antplūdį patirsite wub.gif Aš gruodį Hamburge su žieminiu paltu buvau netyčia į jų gatvę užklydus, tai prisiklausiau tokių replikų iš ''įsiintegravusiųjų", kad ausys linko.
Atsakyti