Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame pajamas

QUOTE(barbarux @ 2016 04 02, 14:57)
Merginos, reikia pagalbos. Darbovietė perdavė duomenis deklaracijai su mažesniu PNPD. Kaip dabar man apskaičiuoti, kiek turi būti ir kaip tai pateikti? Pildyti rankiniu būdu, eiti į VMI, kad ten kažkas perskaičiuotų ar dar yra variantų? 4u.gif

Pildykit tiesiogiai atsidarius deklaraciją. Tik įrašykit į 17 langely kiek priklauso.
Atsakyti
laba,tenka ir man kreiptis pagalbos😊 pildau savo deklaraciją , viskas gerai,bet va atsirado man pereitais metais detalė, pirkau mašinytę, ir kur man reik pildyt dar papildomai? kažkokią formą dariaus, kažką buvau atvertus, kad automobilis bet kaip supratau,ten pardavusiems reik pildyt,jau nieko nesuprantu. gal man nereik nieko įrašyt taip vmi mato regitros duomenys? ir užtenka😞
Atsakyti
QUOTE(ingan @ 2016 04 02, 17:31)
laba,tenka ir man kreiptis pagalbos😊 pildau savo deklaraciją , viskas gerai,bet va atsirado man pereitais metais detalė, pirkau mašinytę, ir kur man reik pildyt dar papildomai? kažkokią formą dariaus, kažką buvau atvertus, kad automobilis bet kaip supratau,ten pardavusiems reik pildyt,jau nieko nesuprantu. gal man nereik nieko įrašyt taip vmi mato regitros duomenys? ir užtenka😞

tai jūs pirkot, ne pardavėt, niekur pajamų deklaracijoje nereikia įrašyt
Atsakyti
sveikos, gal kuri zinos kas ir kaip. siandien bandziau deklaruot usvio pajamas. tai visa reikala sugadino masiniuko pirkimas pardavimas. pazymoj parasyta kada purktas auto bet neparasyta uz kiek. ir salia kada parduotas ir uz kiek.
kaip gali regitra nerodyt uz kiek pirktas, o uz kiek parduotas rodo. vyras masina irgi pardave neislaikes 3metu, bet jo pazymoje buvo tiek pirkimo suma, tiek pardavimo.
cia dbr regitroj pazymos kokios ieskot? (ir aisku uz tai teks moket jauciu) ar eit i VMI tiesiai...
Atsakyti
QUOTE(zemaituke @ 2016 04 02, 22:08)
sveikos, gal kuri zinos kas ir kaip. siandien bandziau deklaruot usvio pajamas. tai visa reikala sugadino masiniuko pirkimas pardavimas. pazymoj parasyta kada purktas auto bet neparasyta uz kiek. ir salia kada parduotas ir uz kiek.
kaip gali regitra nerodyt uz kiek pirktas, o uz kiek parduotas rodo. vyras masina irgi pardave neislaikes 3metu, bet jo pazymoje buvo tiek pirkimo suma, tiek pardavimo.
cia dbr regitroj pazymos kokios ieskot? (ir aisku uz tai teks moket jauciu) ar eit i VMI tiesiai...

na šiaip dokumentą juk perkant duoda...nu bet jei neišsaugotas tai turbūt Regitra tikrai padės, o VMI nežinau ax.gif
Atsakyti
Sveiki,iskilo toks klausimas... :hm jei asmuo turi skolos VMI uz 2014m,tai jam pirma grazinti skola?del tam tikru priezasciu ji negraznta...ar deklaruoti uz 2015 ir ten galutiniai pasimatys ka daryti.Ar dabar grazinus visa skola deklaruoti uz praejusius metus?nieko as neimanau nezinau nei kaip kitam padeti...ar tegu eina i VMI,ten pades :hm
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2016 04 03, 11:23)
Sveiki,iskilo toks klausimas... g.gif jei asmuo turi skolos VMI uz 2014m,tai jam pirma grazinti skola?del tam tikru priezasciu ji negraznta...ar deklaruoti uz 2015 ir ten galutiniai pasimatys  ka daryti.Ar dabar grazinus visa skola deklaruoti uz praejusius metus?nieko as neimanau nezinau nei kaip kitam padeti...ar tegu eina i VMI,ten pades g.gif

jei tarkim skola už 2014 m. yra 50 eurų, o deklaruojant už 2015 m. jam VMI turėtų grąžinti 60 eurų, tai tada VMI grąžins skirtumą - 10 eurų. O jei deklaruojant už 2015 m. jam reiktų mokėti VMI tarkim 50 eurų, tai jis turi pervesti bendrą sumą VMI ir už 2014, ir už 2015 metus, t.y. 100 eurų.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2016 04 03, 12:43)
jei tarkim skola už 2014 m. yra 50 eurų, o deklaruojant už 2015 m. jam VMI turėtų grąžinti 60 eurų, tai tada VMI grąžins skirtumą - 10 eurų. O jei deklaruojant už 2015 m. jam reiktų mokėti VMI tarkim 50 eurų, tai jis turi pervesti bendrą sumą VMI ir už 2014, ir už 2015 metus, t.y. 100 eurų.

lyg ir aisku...tegu ziuri kas gaunasi,aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2016 04 02, 21:33)
na šiaip dokumentą juk perkant duoda...nu bet jei neišsaugotas tai turbūt Regitra tikrai padės, o VMI nežinau  ax.gif

bet kazkaip gudriai daro... pirkimo sumus regitra VMI neperdave o jau pardavimo suma irasyta. jei pirkimo iseiba 0eur pardavimo 250eur tai zinoma kad teks pelno mokesti susimoket.
arba va eik ieskokis pazymos kad isduotu regitra, mokek uz ja turbut.. kad tik pinigo ismelzti. nes uosvis sake kad pirkdamas mokejo siektiek brangiau nei pardave..tik jau dokumento neranda....
Atsakyti
QUOTE(zemaituke @ 2016 04 03, 13:35)
bet kazkaip gudriai daro... pirkimo sumus regitra VMI neperdave o jau pardavimo suma irasyta. jei pirkimo iseiba 0eur pardavimo 250eur tai zinoma kad teks pelno mokesti susimoket.
arba va eik ieskokis pazymos kad isduotu regitra, mokek uz ja turbut..  kad tik pinigo ismelzti. nes uosvis sake kad pirkdamas mokejo siektiek brangiau nei pardave..tik jau dokumento neranda....

tai vat nenorit mokėt pajamų mokesčio, reiškia einat užsisakyt dokumento, na o kodėl VMI nepateikė tos sumos, tik ji pati ir gali atsakyt
Atsakyti
Permoka grąžinama ne vėliau kaip iki liepos 31 d., o prašymą pateikus pasibaigus deklaracijos pateikimo terminui, – ne vėliau kaip per 90 d. po prašymo gavimo dienos. Permoka pagal šią deklaraciją: 54 Eur, merginos taj gefai supfantu kad 54 eu turi grazinti?
Atsakyti
QUOTE(ramuneki @ 2016 04 03, 17:13)
Permoka grąžinama ne vėliau kaip iki liepos 31 d., o prašymą pateikus pasibaigus deklaracijos pateikimo terminui, – ne vėliau kaip per 90 d. po prašymo gavimo dienos. Permoka pagal šią deklaraciją: 54 Eur, merginos taj gefai supfantu kad 54 eu turi grazinti?

Taip.
Atsakyti