Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame pajamas

QUOTE(AstaRaud @ 2016 03 30, 12:58)
o 17 langelis kodėl tik 18?? čia juk suma už vaikus rašoma, o šiaip jei 46 neigiamas skaičius tai ir turit jį sumokėt.
Papildyta:

60x6

atsiprasau, 33 langelyje +18, 46 -54

17 lang. 360
Atsakyti
QUOTE(Hunter @ 2016 03 31, 11:55)
atsiprasau jei neaiskiai smile.gif
del deklaracijos uz 2015 metus man viskas aisku, taciau ilindus ja patikrinti, radau vel ikelta ir 2014 metu deklaracija, kuria jau buvau pateikusi pernai, grazintina suma atgavau,
o stai siemet ir vel ji is naujo sukelta, ir prasoma ja pateikti, nors viskas centas i centa sutampa su ta, kuria jau esu pernai pateikusi, ir grazintina suma tokia pati, nereikia man vel is ju pinigu  schmoll.gif tai sakot nejudint jos ir viskas, deklaracija uz 2015 metus praeis?  g.gif

Jeigu uz 2014 metus atnaujinta deklaracija, bet joje niekas nepasikeite, tai ja vel pateikti ir nereikia.
Deklaruokit uz 2015 metus tik.
Atsakyti
QUOTE(Hunter @ 2016 03 31, 11:55)

o stai siemet ir vel ji is naujo sukelta, ir prasoma ja pateikti, nors viskas centas i centa sutampa su ta, kuria jau esu pernai pateikusi, ir grazintina suma tokia pati, nereikia man vel is ju pinigu  schmoll.gif tai sakot nejudint jos ir viskas, deklaracija uz 2015 metus praeis?  g.gif

preliminarios deklaracijos gali stovėti ir būti iš naujo atnaujintos ir už 2010,2011,2012 m., nereikia jų liesti, jei jau deklaruota už tą laikotarpį
Atsakyti
Sveiki,

seniai pildau deklaracijas sau ir giminei, kažkada supermamos išmokė, ačiū, Jums, mielosios, kad padedat 4u.gif
Užpildžiau ir šiais metais sau ir vyrui.
Įlendu šiandien į banką, nu vdrug ir man pevedė, nėra. Įdomumo dėlei įlindau į VMI savo, o ten kabo preliminari patikslinta deklaracija 2016-03-31 data. Tai ar aš ją turiu iš naujo perpildyti, nes patikslinimas mačiau MPD įrašytas, kurį aš pati sau įrašiau, kai nebuvo pleminarioj.
Mąstau logiškai, jei patikslintą nusiųsiu, tai jie velniažin kada man pinigus grąžins. Bandžiau pildyt iš naujo, nesikeičia nieks grąžinamoje sumoje. Ar nesiparint ir laukt?
Būsiu dėkinga už pasidalintas mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lidija @ 2016 04 01, 16:34)
Sveiki,

seniai pildau deklaracijas sau ir giminei, kažkada supermamos išmokė, ačiū, Jums, mielosios, kad padedat  4u.gif
Užpildžiau ir šiais metais sau ir vyrui.
Įlendu šiandien į banką, nu vdrug ir man pevedė, nėra. Įdomumo dėlei įlindau į VMI savo, o ten kabo preliminari patikslinta deklaracija 2016-03-31 data. Tai ar aš ją turiu iš naujo perpildyti, nes patikslinimas mačiau MPD įrašytas, kurį aš pati sau įrašiau, kai nebuvo pleminarioj.
Mąstau logiškai, jei patikslintą nusiųsiu, tai jie velniažin kada man pinigus grąžins. Bandžiau pildyt iš naujo, nesikeičia nieks grąžinamoje sumoje. Ar nesiparint ir laukt?
Būsiu dėkinga už pasidalintas mintis  smile.gif

nieko netikslinkit, mano ir tas pats, o pinigus jau gavau
Atsakyti
Padekit, ka daryti, netycia vietoj mokesciu inspekcijos juridinio asmens kodo nurodziau savo asmens koda. Ka daryti? Ar mano psd imoka uz 2015 verslo liudijimus nueis? Visa kita, saskaita ir imokos koda nurodziau gerai
Savo asmens koda irgi nurodziau.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 04 01, 20:18)
Padekit, ka daryti, netycia vietoj mokesciu inspekcijos juridinio asmens kodo nurodziau savo asmens koda. Ka daryti? Ar mano psd imoka uz 2015 verslo liudijimus nueis? Visa kita, saskaita ir imokos koda nurodziau gerai

tai kad dabar juridinio asmens kodo ir nereikia nurodyti, o asmens kodas rodomas pagal nutylėjimą.
Atsakyti
Gal kaip kuriame banke? As vedu is SEB ir kai vedi reikia pasirinkti ka nori rodyti, ar nori rodyti asmens koda. Ir kai nurodziau asmens koda, netycia susimaisiau irasius ji antraji karta, toje vietoje kur reikia irasyti gavejo koda...Idomu ar paskambinus mokesciu inspekcijos trumpuoju numeriu pirmadieni, jie man pasakytu ar mano mokejimas iskaitytas? Kazkur siandien skaiciau, kad tipo jei blogai nurodai imokos koda, tai tikrai nebus iskaitytas mokejimas, na as sito nepadariau, laukelyje kur reikia irasyti mokejimo paskirti ta koda tik ir irasiau. Daugiau nieko...Idomu ar atseks...

O siaip idomu, ka tokiu atveju darote, jei netycia nurodote ne ta imokos koda? Ar sugrazina ta imoka? Ka tada daryti?
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 04 01, 22:09)
Gal kaip kuriame banke? As vedu is SEB ir kai vedi reikia pasirinkti ka nori rodyti, ar nori rodyti asmens koda. Ir kai nurodziau asmens koda, netycia susimaisiau irasius ji antraji karta, toje vietoje kur reikia irasyti gavejo koda...Idomu ar paskambinus mokesciu inspekcijos trumpuoju numeriu pirmadieni, jie man pasakytu ar mano mokejimas iskaitytas? Kazkur siandien skaiciau, kad tipo jei blogai nurodai imokos koda, tai tikrai nebus iskaitytas mokejimas, na as sito nepadariau, laukelyje kur reikia irasyti mokejimo paskirti ta koda tik ir irasiau. Daugiau nieko...Idomu ar atseks...

O siaip idomu, ka tokiu atveju darote, jei netycia nurodote ne ta imokos koda? Ar sugrazina ta imoka? Ka tada daryti?

na aš swede, mokant jokių kodų nei gavėjų, nei savo tiesiog nejudinu, rašau įmokos kodą, gavėjo pavadinimą, jo sąskaitą ir viskas
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2016 04 01, 21:24)
na aš swede, mokant jokių kodų nei gavėjų, nei savo tiesiog nejudinu, rašau įmokos kodą, gavėjo pavadinimą, jo sąskaitą ir viskas

Bet kodel tada visur taip uzakcentuojamas sis pavadinimas ir svarbiausia kodas. Kam tada sito kodo reik....Gal jis kazkaip svarbu g.gif Tai lyg vietoj jo as savo asmens koda irasiau doh.gif doh.gif :"Lėšų gavėjas Valstybinė mokesčių inspekcija prie LR FM, juridinio asmens kodas 188659752. "
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 04 01, 22:29)
Bet kodel tada visur taip uzakcentuojamas sis pavadinimas ir svarbiausia kodas. Kam tada sito kodo reik....Gal jis kazkaip svarbu  g.gif Tai lyg vietoj jo as savo asmens koda irasiau  doh.gif  doh.gif  :"Lėšų gavėjas Valstybinė mokesčių inspekcija prie LR FM, juridinio asmens kodas 188659752. "

tai matyt dar nespėjo prisitaikyti prie naujų banko reikalavimų nuo 2016.01.01, o be to galbūt kiti moka ne iš savo banko sąskaitos, o kitais būdais: pvz.paštas

o swedas https://www.swedbank...sepa/privatiems neakcentuoja jokio gavėjo kodo
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos. Darbovietė perdavė duomenis deklaracijai su mažesniu PNPD. Kaip dabar man apskaičiuoti, kiek turi būti ir kaip tai pateikti? Pildyti rankiniu būdu, eiti į VMI, kad ten kažkas perskaičiuotų ar dar yra variantų? 4u.gif
Atsakyti