Laba diena,
Gal galite patarti - ar skiriasi MPNPD suma, jei vaikelis gimė 2015 m. birželį?
Ačiū!
Jeigu 17langekyje +18, o 46 -54 , tai as turiu sumoketi 54eur?
ar moketi 36eur?
ar moketi 36eur?
QUOTE(versus @ 2016 03 30, 12:39)
Laba diena,
Ačiū!
Ačiū!
skiriasi
QUOTE(AstaRaud @ 2016 03 30, 12:42)
skiriasi
Ačiū. Kokią sumą reiktų rašyti, jei MPNPD taikoma tik man, o vyrui - ne?
QUOTE(Revla @ 2016 03 30, 12:40)
o 17 langelis kodėl tik 18?? čia juk suma už vaikus rašoma, o šiaip jei 46 neigiamas skaičius tai ir turit jį sumokėt.
Papildyta:
QUOTE(versus @ 2016 03 30, 12:49)
Ačiū. Kokią sumą reiktų rašyti, jei MPNPD taikoma tik man, o vyrui - ne?
60x6
Sveiki , gal galit pasakyti kiek uz vaikus 17 laukelyje reikia parasyt ? 2 vaikai, 2009 ir 2012 metu. Aciu
QUOTE(taniatania @ 2016 03 30, 13:20)
Sveiki , gal galit pasakyti kiek uz vaikus 17 laukelyje reikia parasyt ? 2 vaikai, 2009 ir 2012 metu. Aciu
jeigu viena taikysitės 720x2
o šiaip merginos kartojasi tie patys klausimai, paskaitykit temą, netingėkit
Sveiki,
man padėjo užpildyti deklaraciją, bet dabar iškilo klausimas dėl grąžinamos pinigų sumos - kaip galėčiau sužinoti jos sudedamąsias dalis (tarkim, grąžinimas už mokslus, grąžinimas už kitką), jei įmanoma sužinoti? VMI nepavyksta prisiskambinti.
man padėjo užpildyti deklaraciją, bet dabar iškilo klausimas dėl grąžinamos pinigų sumos - kaip galėčiau sužinoti jos sudedamąsias dalis (tarkim, grąžinimas už mokslus, grąžinimas už kitką), jei įmanoma sužinoti? VMI nepavyksta prisiskambinti.
QUOTE(Victorious @ 2016 03 30, 14:37)
Sveiki,
man padėjo užpildyti deklaraciją, bet dabar iškilo klausimas dėl grąžinamos pinigų sumos - kaip galėčiau sužinoti jos sudedamąsias dalis (tarkim, grąžinimas už mokslus, grąžinimas už kitką), jei įmanoma sužinoti? VMI nepavyksta prisiskambinti. B)
man padėjo užpildyti deklaraciją, bet dabar iškilo klausimas dėl grąžinamos pinigų sumos - kaip galėčiau sužinoti jos sudedamąsias dalis (tarkim, grąžinimas už mokslus, grąžinimas už kitką), jei įmanoma sužinoti? VMI nepavyksta prisiskambinti. B)
l.tiksliai turbūt nelabai
QUOTE(Hunter @ 2016 03 30, 07:45)
Laba,
pernai pateikiau deklaracija uz 2014 metus, joje buvo tiek moketina suma, tiek grazintina, dar litais zinoma, grazintina buvo didesne tad po visko i savo saskaita atgavau ju skirtuma, tarkime 99,99 eur.
Ilindus i suformuotas deklaracijas, matau paruosta uz 2015 metus, bei velgi uz 2014 metus, su tom paciom sumom, kurias pernai pateikiau, vel grazintinom, moketinom sumom, analogiskom, ir skirtumas vel tas pats - man grizti turetu 99,99 eur.
ar pateikti vel ta pacia deklaracija vel jie man kazka grazins? nereik man kad poto nesugalvotu atimt ar geriau pasiskambinti i VMI?
pernai pateikiau deklaracija uz 2014 metus, joje buvo tiek moketina suma, tiek grazintina, dar litais zinoma, grazintina buvo didesne tad po visko i savo saskaita atgavau ju skirtuma, tarkime 99,99 eur.
Ilindus i suformuotas deklaracijas, matau paruosta uz 2015 metus, bei velgi uz 2014 metus, su tom paciom sumom, kurias pernai pateikiau, vel grazintinom, moketinom sumom, analogiskom, ir skirtumas vel tas pats - man grizti turetu 99,99 eur.
ar pateikti vel ta pacia deklaracija vel jie man kazka grazins? nereik man kad poto nesugalvotu atimt ar geriau pasiskambinti i VMI?
niekas nezinote? prisiskambinti dabar i VMI - kryziaus zygis
QUOTE(Hunter @ 2016 03 31, 11:31)
niekas nezinote? prisiskambinti dabar i VMI - kryziaus zygis
aš tai nelabai supratau kuri deklracija jus domina 2014 ar 2015? Jei už 2014 jau atgavote pinigus - tai nebelandžiokite į ją ir nieko ten keist ir iš naujo deklaruot nereikia, o kas 2015 metų deklaracijoje jums netinka man neaišku iš Jūsų teksto.
QUOTE(AstaRaud @ 2016 03 31, 10:49)
aš tai nelabai supratau kuri deklracija jus domina 2014 ar 2015? Jei už 2014 jau atgavote pinigus - tai nebelandžiokite į ją ir nieko ten keist ir iš naujo deklaruot nereikia, o kas 2015 metų deklaracijoje jums netinka man neaišku iš Jūsų teksto.
atsiprasau jei neaiskiai
del deklaracijos uz 2015 metus man viskas aisku, taciau ilindus ja patikrinti, radau vel ikelta ir 2014 metu deklaracija, kuria jau buvau pateikusi pernai, grazintina suma atgavau,
o stai siemet ir vel ji is naujo sukelta, ir prasoma ja pateikti, nors viskas centas i centa sutampa su ta, kuria jau esu pernai pateikusi, ir grazintina suma tokia pati, nereikia man vel is ju pinigu tai sakot nejudint jos ir viskas, deklaracija uz 2015 metus praeis?