Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame pajamas

T priede yra apmokestinamosios pajamos, priede N - neapmokestinamosios. Jums geriausia žinoti, ką pardavėt. Mes nežinom nei ką pardavėt, nei kiek laiko išlaikytą, tai negalim ir patart.

Atsakyti
Labai dėkoju už atsakymą 4u.gif

QUOTE(JOLANCIUK @ 2017 04 28, 12:11)
Nesuklydot, viska teisingai pas jus buvo nurodyta, nu nebent vyras nedeklaravo, 2015 metais buvo 60/men uz vaika vienam arba po 30/men uz vaika kiekvienam.

Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2017 04 29, 16:57)
Jeigu jam irasot visa, bet pati irgi turit ka deklaruoti, tai tada pas save turit irasyti 0 ir ziureti ar pas jus neatsiranda minuso. Nebent jus visai nedirbot, negaudavot ismoku is sodros ar kitu apmokestinamu pajamu.
Atrodo i T prieda reikia perkelti.

sau įrašius nulį 33 langelyje meta sumą 108 su minusu unsure.gif visus metus dirbau,biuletenių nebuvo,ar būtina man pildyti deklaraciją?
o vyrui jau pateikiau deklaraciją su 1440 17 langelyje
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2017 04 30, 11:10)
sau įrašius nulį 33 langelyje meta sumą 108 su minusu unsure.gif visus metus dirbau,biuletenių nebuvo,ar būtina man pildyti deklaraciją?
o vyrui jau pateikiau deklaraciją su 1440 17 langelyje

Bus negerai. Jei vyrui pakeitėte, turite ir sau keisti. Kad bendra suma per abu gautųsi už vaikus.
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2017 04 30, 11:41)
Bus negerai. Jei vyrui pakeitėte, turite ir sau keisti. Kad bendra suma per abu gautųsi už vaikus.

verysad.gif verysad.gif ot prisiviriau košės,norėjau kaip geriau....o dabar kai jau vyro deklaraciją vakar pateikiau,kaip man ją taisyti ,ar atsiųs pranešimą kad klaidinga?
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2017 04 30, 11:44)
verysad.gif  verysad.gif  ot prisiviriau košės,norėjau kaip geriau....o dabar kai jau vyro deklaraciją vakar pateikiau,kaip man ją taisyti ,ar atsiųs pranešimą kad klaidinga?

Deklaruoti galima iš naujo. Deklaruokite abu. Reguliuokite 17 langely skaičius savo ir vyro deklaracijose taip, kad mažiausi minusai būtų, t. y. primokėjimui. Bet nepamirškite, kad 17 langelyje per abu būtų bendra suma lygi, tiek kiek už vaikus Jums priklauso. Nežinau, kiek vaikų turite. Gal ir ne visai aiškiai parašiau.
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2017 04 30, 12:41)
Deklaruoti galima iš naujo. Deklaruokite abu. Reguliuokite 17 langely skaičius savo ir vyro deklaracijose taip, kad mažiausi minusai būtų, t. y. primokėjimui. Bet nepamirškite, kad 17 langelyje per abu būtų bendra suma lygi, tiek kiek už vaikus Jums priklauso. Nežinau, kiek vaikų turite. Gal ir ne visai aiškiai parašiau.

ačiū labai už pagalbą,deklaravau vyrui dar kartą,o ta vakarykštė deklaracija pasinaikins?nes dabar tai rodo ir vakar dienos ir šiandienos kad duomenys apdorojami.
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2017 04 30, 12:49)
ačiū labai už pagalbą,deklaravau vyrui dar kartą,o ta vakarykštė deklaracija  pasinaikins?nes dabar tai rodo ir vakar dienos ir šiandienos kad duomenys apdorojami.

Žiūrės paskutinę Jūsų pateiktą deklaraciją. O savo nedeklaravote?
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2017 04 30, 12:56)
Žiūrės paskutinę Jūsų pateiktą deklaraciją. O savo nedeklaravote?

deklaravau ir savo,sau įrašiau 720,ir vyrui 720,tai pas mane nei grąžins nei man sumokėti nereiks,o vyrui grąžinti reiks -97
Atsakyti
Laba diena. Sakykit kaip elgtis, jei esam atvyke gyvent į Klaipėda ir norim vaiką leist į darželi neturelėdami kur prisiregistruot? Buto šeimininkė nesutinka, o ir kitų variantu nėra.
Atsakyti
Nekurkit atskirų temų, kai jau yra tokia:
https://www.supermam...showtopic=28164

Tai viena.
Antra - šiame straipsnyje yra informacijos, kaip elgtis:
http://lietuvosdiena...psimoka-946740/

Trečia:
ieškokit nuomotojo, kuris sutiks deklaruoti arba leiksit į privatų darželį.
Atsakyti
Sveiki,
deklaraciją užpildžiau ir išsiunčiau balandžio viduryje, tačiau iki šios dienos statusas nesikeičia, rašoma - vertinami deklaracijos duomenys. Kažin kodėl taip? Buvo deklaruota didelė suma dovanotų pinigų, gal dėl to?
Atsakyti