Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame pajamas

QUOTE(Jolanaa @ 2017 04 27, 16:02)
Šiandien skambinau į VMI ir mane patikino kad jei tai  nėra Dovana, o tiesiog pervedimai , tada nereikia. Suprask kaip nori. Esu pasimetusi...

Dabar pagalvojau, gal deklaruoti reikia tik grynais dovanotas lesas. Gal tame skirtumas. Jei issiaiskinsit iki galo, parasykit prasau cia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolanaa @ 2017 04 27, 17:54)
Na bet realiai tai nėra jokia dovana kai pagalvoji. Vaikus gi išlaikyt ir namus reikia:)

Butent. Butu gerai tiek dovanu gauti, ane? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolanaa @ 2017 04 27, 17:54)
Na bet realiai tai nėra jokia dovana kai pagalvoji. Vaikus gi išlaikyt ir namus reikia:)

Va radau apie pajamas is uzsienio, cia tinka Jusu atvejui, raso, kad nereikia deklaruoti. Bet cia ne oficialus Vmi puslapis, nezinau, kiek galima tiketi http://www.mzinios.l..._perlaidos.html
Atsakyti
Jūs esate šeima viskas tuo pasakyta. Neišeikite tikrai iš krašto smile.gif
Atsakyti
Žinokit nieko nebesiaiškinsiu, juk jei bus kokių neaiškumų VMI dėl mano sąskaitos, manau kreipsis. TAda ir žiūrėsim. Jokių pašalpų iš valstybės neprašau, vyras savo pajamas deklaravo, dvigubam deklaravime jokios logikos... O dovanų tiek tai tikrai norėčiau:) Ačiū mergaitės už savo pastebėjimus:)
Atsakyti
Laba diena, noriu pasiteirauti, gal kas žinos. Gal prisimenate, kiek pernai metais buvo MPNPD, t.y. 17 langelis? Už du vaikus koks turėtų būti?
Žiūriu, šiemet už du vaikus rašau 1440 , o pernai buvau parašiusi 720. Taip suprantu, kad suklydau ir tada per mažai susigrąžinau? Ar dėl to įmanoma kažką padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Spalgena @ 2017 04 28, 10:36)
Laba diena, noriu pasiteirauti, gal kas žinos. Gal prisimenate, kiek pernai metais buvo MPNPD, t.y. 17 langelis? Už du vaikus koks turėtų būti?
Žiūriu, šiemet už du vaikus rašau 1440 , o pernai buvau parašiusi 720. Taip suprantu, kad suklydau ir tada per mažai susigrąžinau?  Ar dėl to įmanoma kažką padaryti?

Nesuklydot, viska teisingai pas jus buvo nurodyta, nu nebent vyras nedeklaravo, 2015 metais buvo 60/men uz vaika vienam arba po 30/men uz vaika kiekvienam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 28 balandžio 2017 - 11:12
Sveiki,gal galit padet su tuo npd,vienam vaikui 720? Pas mus 2,bet antra gimus 2016 03 24,tai kiek cia turetu buti pas mane ir pas vyra?aciū
Atsakyti
QUOTE(giedrute86 @ 2017 04 29, 07:37)
Sveiki,gal galit padet su tuo npd,vienam vaikui 720? Pas mus 2,bet antra gimus 2016 03 24,tai kiek cia turetu buti pas mane ir pas vyra?aciū

Už du vaikus Jums priklauso 2520. Tai, jei po lygiai su vyru būtų po 1260.
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2017 04 29, 08:53)
Už du vaikus Jums priklauso 2520. Tai, jei po lygiai su vyru būtų po 1260.

Cia teme 17 langely?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 29 balandžio 2017 - 09:01
QUOTE(giedrute86 @ 2017 04 29, 09:36)
Cia teme 17 langely?

Taip
Atsakyti
labukas,gal kas galite patarti,ar galima deklaruoti tik vyro pajamas ir jam pritaikyti visą mpnpd(1440 už vieną vaiką),o man nedeklaruoti pajamų?pas vyrą gaunasi suma su minusu 33 langelyje,jeigu taikau mpnpd 720,a jeigu 1440 tada be minuso.

Ir dar norėjau paklausti Privalomai registruotino kilnojamojo daikto arba daikto, kuris nekilnojamuoju pripažįstamas pagal įstatymus, pardavimo ar kitokio perleidimo nuosavybėn pajamos (16) neperkeltos į deklaraciją, čia man kelti į neapmokestinamas pajamas ar į apmokestinamas?

iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerida: 29 balandžio 2017 - 13:33
QUOTE(nerida @ 2017 04 29, 13:24)
labukas,gal kas galite patarti,ar galima deklaruoti tik vyro pajamas ir jam pritaikyti visą mpnpd(1440 už vieną vaiką),o  man nedeklaruoti pajamų?pas vyrą gaunasi suma su minusu 33 langelyje,jeigu taikau mpnpd 720,a jeigu 1440 tada be minuso.

Ir dar norėjau paklausti Privalomai registruotino kilnojamojo daikto arba daikto, kuris nekilnojamuoju pripažįstamas pagal įstatymus, pardavimo ar kitokio perleidimo nuosavybėn pajamos (16) neperkeltos į deklaraciją, čia man kelti į neapmokestinamas pajamas ar į apmokestinamas?

iš anksto dėkoju 4u.gif

Jeigu jam irasot visa, bet pati irgi turit ka deklaruoti, tai tada pas save turit irasyti 0 ir ziureti ar pas jus neatsiranda minuso. Nebent jus visai nedirbot, negaudavot ismoku is sodros ar kitu apmokestinamu pajamu.
Atrodo i T prieda reikia perkelti.
Atsakyti