Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame pajamas

QUOTE(Irikira @ 2016 05 14, 13:28)
Teta dirbanti pensininke, teismo sprendimu jai priskirta globa nuo 2007m., vaikas gyvena su ja. globojamam vaikui 10metu, ar priklauso jai PNPD?

šiaip man rodos prisitaikyti gali tėvai (įtėviai), o čia man rodos ne tas variantas, o be to ar ta pensininkė yra dirbanti? Moka GPM?
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 05 14, 13:28)
Teta dirbanti pensininke, teismo sprendimu jai priskirta globa nuo 2007m., vaikas gyvena su ja. globojamam vaikui 10metu, ar priklauso jai PNPD?

PNPD gali taikyt tik tevai (iteviai).
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2016 05 14, 21:02)
šiaip man rodos prisitaikyti gali tėvai (įtėviai), o čia man rodos ne tas variantas, o be to ar ta pensininkė yra dirbanti? Moka GPM?

QUOTE(JOLANCIUK @ 2016 05 15, 10:25)
PNPD gali taikyt tik tevai (iteviai).

Supratau, aciu!
Atsakyti
labai reikia paaiskinimo ,ar kai pildziau deklaracija ar pavyzdziui kad imta lizingu preke irgi ieina i pajamas ,ir ziuriu dabar vmi raso kad kas gave is uzsienio pinigu po 2004 metu reikia nurodyti juos iki siu metu birzelio30 ?o visa tai ieitu i 2015 pajamas ar pavyzdziui kuriais metais gauti pinigai?
Atsakyti
Labas. Gal kas patartų kaip teisingai ir kur tiksliai užpildyti 911 formą? 4u.gif
Atsakyti
Kazin ar jau visiems grazino permokas?iki liepos 1d berods turetu grazinti,bet as kol kas negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_hair @ 2016 06 26, 17:03)
Kazin ar jau visiems grazino permokas?iki liepos 1d berods turetu grazinti,bet as kol kas negavau  g.gif

Iki liepos 31 d., jeigu deklaracija pateiket iki geguzes 2 d.
Atsakyti
SOS...
Deklaravau pajamas, ir vis nesulaukiau pajmo mokescio permokos. Katik pasitikrinau, kad nurodzius jau negaliojancia saskaita.. Gal kas susiduret su tokiu atveju? Ar dar imanoma atgauti permoka? g.gif
Atsakyti
Nesu susidūrus, bet manau, tikrai įmanoma. Ir atgausite, kreipkitės į juos kuo greičiau. Nebent ta sąskaita patapo kažkokio kito žmogaus sąskaita.
Atsakyti
QUOTE(waiduke @ 2016 07 19, 23:11)
SOS...
Deklaravau pajamas, ir vis nesulaukiau pajmo mokescio permokos. Katik pasitikrinau, kad nurodzius jau negaliojancia saskaita.. Gal kas susiduret su tokiu atveju? Ar dar imanoma atgauti permoka? g.gif

Deklaruokit iš naujo, t. y. patikslinkite deklaraciją su teisingu banko sąskaitos Nr. ir viskas.
Atsakyti
Sveiki,
mpnpd 17langelis įrašyta 0 nors auginame abu su vyru santuokoje vaikus unsure.gif kodėl taip? ką man ten įrašyti?
ačiū kas atsakys
Atsakyti
QUOTE(Ocean Sun @ 2017 03 04, 22:17)
Sveiki,
mpnpd 17langelis įrašyta 0 nors auginame abu su vyru santuokoje vaikus unsure.gif kodėl taip? ką man ten įrašyti?
ačiū kas atsakys

Čia jau už 2016 m. klausiate?
Atsakyti