Sveikos, labai reikia pagalbos, pildau vyro deklaracija ir man ten tokia mistika kad baisu, gal padesite.
as 2015m dirbau iki birzelio, ir man buvo taikyta lengvata del to NPD auginant vaika ar kaip ten vadinasi, nuo birzelio isejau ir kaip suprantu nebetaikoma yra nes nedirbu.
Vyras lietuvoj dirbo iki balandzio men, jam NPD kaip suprantu netaike, nes buvo taikomas man.
nuo geguzesmen iki spalio vyras dirbo kitoje salyje ir mokescius mokejo ten ( tuos visus dok prisegsiu, kad ten buvo moketi mokesciai)
lapkriti ir gruodi vel dirbo lietuvoj, bet kaip suprantu NPD del vaiko buvo netaikytas, nes jokio prasymo nerase.
tai man dabar klausimas iskilo kaip pildyti del to NPD kol jis dirbo LT, nes rreik sumazint isiskolinima, kadangi gavos nmaza suma ir nezinau ar ji dings pateikus dokumentus kad dirbo ir mokejo mokescius kitoje salyje 6men.
Taip pat dar klausimas kokiu budu man jiems nusiusti dokumentus is kitos salies, nes nesu to dariusi, ar reikia ten kazka parasyti i tuos langelius kad matyciau kokia suma gaunasi skolos, ar viska siusti kaip yra ir tik kazkaip nusiusti dokumentus kad jie viska apskaiciuotu patys
gal kas galetu padeti susigaudyti?