Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame pajamas

Sveiki, pildau deklaracija, daug neaiskumu, gal padesit 4u.gif
Kokia suma rasyti 17 langelyje, jei deklaruoju tik as, vienas 2008 vaikas, kitas 2015 vasari? Ten irasyta 660?
Atsakyti
QUOTE(jurgutele @ 2016 04 24, 22:17)
Sveiki, pildau deklaracija, daug neaiskumu, gal padesit 4u.gif
Kokia suma rasyti 17 langelyje, jei deklaruoju tik as, vienas 2008 vaikas, kitas 2015 vasari? Ten irasyta 660?

1320
Atsakyti
laba diena 4u.gif
neprisiskambinu vmi,gal jus padesite,viena auginu dukra 2009.10.15, ka rasyti i 17langeli?
labai aciu 4u.gif
ps: irasyta 360
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 25 balandžio 2016 - 12:49
QUOTE(lilayte @ 2016 04 25, 13:47)
laba diena 4u.gif
neprisiskambinu vmi,gal jus padesite,viena auginu dukra 2009.10.15, ka rasyti i 17langeli?
labai aciu 4u.gif
ps: irasyta 360

720
Atsakyti
QUOTE(icma @ 2016 04 25, 13:05)

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu atrodo jau buvau susigaudziusi ax.gif
Atsakyti
Laba,

ar senos nesumokėtos sveikatos draudimo įmokos, kai žmogus nedirbo ir nesimokė-t.y. ta skola, būtų atsispindėjusi deklaracijose?
Ir kaip su 2% skyrimu, kur galima pasirinkti kam pervesti?
Atsakyti
Sveiki, gal kas žino-kur reikia įrašyti užsienyje turimas sąskaitas?
Atsakyti
2015.10.01 išėjau iš darbo, 2015.09.15 atsidariau individualią veiklą. Esu PVM mokėtoja.
2015 metas patyriau nuostolių(-1500€), PSD ir VSD bei GPM nieko mokėti neturiu.

BET. Savarankiškai per 2015 sumokėjau 87€ PSD ir 278€ VSD.
Kaip suprantu į V18 langelį reikia įrašyti sumokėto PSD sumą(87)+ mokėtino VSD (0)? Mančia pats didžiausias neaiškumas, ką ten iš tiesų reikia įrašyti.

O savarankiškasi sumokėtas VSD nuplaukia į būsimą pensiją (nes teikiau SAV pranešimus, taip sakė Sodroje, ir man niekas tų įmokų nebegrąžins)?

Ačiū, kas atsakys, neįmanoma į mokesčius prisiskambinti.
Atsakyti
Sveikos,
Kokią sumą įrašyti už vaiką?
Vaikas našlaitis, o aš ištekėjusi už kito vyro. Vaikas neįvaikintas kito vyro.
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Namuera @ 2016 04 27, 08:18)
Sveikos,
Kokią sumą įrašyti už vaiką?
Vaikas našlaitis, o aš ištekėjusi už kito vyro. Vaikas neįvaikintas kito vyro.
Ačiū.

Ką tik aukščiau rašiau, 720
Atsakyti
HELP, neturiu laiko permest visa temuke.. gal galit pasakyti kokiu kodu rek vest deklracacija , mokant uz privaloma gyventoju mokesti? Kazkoki koda reik irasyti ir dar kazka parasyti mokant.. nepamenu :oh noriu Maximos info stale susimoketi..
Atsakyti
Sveikos, labai reikia pagalbos, pildau vyro deklaracija ir man ten tokia mistika kad baisu, gal padesite.
as 2015m dirbau iki birzelio, ir man buvo taikyta lengvata del to NPD auginant vaika ar kaip ten vadinasi, nuo birzelio isejau ir kaip suprantu nebetaikoma yra nes nedirbu.

Vyras lietuvoj dirbo iki balandzio men, jam NPD kaip suprantu netaike, nes buvo taikomas man.
nuo geguzesmen iki spalio vyras dirbo kitoje salyje ir mokescius mokejo ten ( tuos visus dok prisegsiu, kad ten buvo moketi mokesciai)

lapkriti ir gruodi vel dirbo lietuvoj, bet kaip suprantu NPD del vaiko buvo netaikytas, nes jokio prasymo nerase.

tai man dabar klausimas iskilo kaip pildyti del to NPD kol jis dirbo LT, nes rreik sumazint isiskolinima, kadangi gavos nmaza suma ir nezinau ar ji dings pateikus dokumentus kad dirbo ir mokejo mokescius kitoje salyje 6men.

Taip pat dar klausimas kokiu budu man jiems nusiusti dokumentus is kitos salies, nes nesu to dariusi, ar reikia ten kazka parasyti i tuos langelius kad matyciau kokia suma gaunasi skolos, ar viska siusti kaip yra ir tik kazkaip nusiusti dokumentus kad jie viska apskaiciuotu patys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afi: 27 balandžio 2016 - 10:30