QUOTE(Rožės vardas @ 2016 04 05, 09:58)
Sveikos, noriu paklausti kaip teisingai suprasti deklaracijos statusa? Jei man ateina i pasta prasnesimas, kad ji yra priimta, tai reiskias ji yra pateikta gerai, ar dar ji bus tikrinama?
bus tikrinama
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 04 05, 10:58)
Sveikos, noriu paklausti kaip teisingai suprasti deklaracijos statusa? Jei man ateina i pasta prasnesimas, kad ji yra priimta, tai reiskias ji yra pateikta gerai, ar dar ji bus tikrinama?
Gali būti du variantai: teisinga ir dar bus tikrinama. Jei teisingai užpildyta, kito parašymo irgi nebus, tik , jei neteisinga.
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 04 05, 10:58)
priimta - reiškia pateikta, o tikrinimas ar detalus bus, ar tik šiaip peržvelgta, VMI neinformuos, nebent paprašys kažkokių patikslinimų ar papildomų dokumentų pateikimo, jei iškils būtinybė. Tiesiog laukiat ir tiek ir būsit informuota arba per banko sąskaitą, arba el.paštu.
QUOTE(icma @ 2016 04 06, 13:22)
Gali būti du variantai: teisinga ir dar bus tikrinama. Jei teisingai užpildyta, kito parašymo irgi nebus, tik , jei neteisinga.
O po kiek laiko ateitu pranesimas, jei uzpildyta neteisingai...Ta prasme kada jau saugu jiems moketi gpm. Nes moku as jiems, ne man moka.
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 04 07, 07:12)
O po kiek laiko ateitu pranesimas, jei uzpildyta neteisingai...Ta prasme kada jau saugu jiems moketi gpm. Nes moku as jiems, ne man moka.
jei neklystu mokėjimo dedaline'as yra 2016-05-02, iki to laiko nemokėčiau, jei iki balandžio pabaigos niekas nepasikeistų, tada sumokėčiau.
Sveiki, pernai gavau iš mamos piniginę dovaną, ar užtenka užpildyti GPM308N priedą, ar reikia pildyti
PRC911?
PRC911?
QUOTE(dok2266 @ 2016 04 07, 13:51)
Sveiki, pernai gavau iš mamos piniginę dovaną, ar užtenka užpildyti GPM308N priedą, ar reikia pildyti
PRC911?
PRC911?
VMI pažymi, kad gyventojai turėtų pateikti pranešimą PRC911 apie dovanas ir paskolas, gautas po 2004 metų tik tuo atveju, jei atitinka visas 5 sąlygas: 1. gautos iš nuolatinių Lietuvos gyventojų, užsienio fizinių asmenų arba užsienio juridinių asmenų; 2. paskolos ir dovanos yra gautos grynaisiais pinigais; 3. sandoriai nėra notarinės formos; 4. pačiam mokesčių mokėtojui nebuvo privaloma šaltinių deklaruoti Metinėje pajamų mokesčio deklaracijoje, Metinėje gyventojo (šeimos) turto deklaracijoje, Nuolatinio Lietuvos gyventojo pranešime apie sudarytus sandorius arba Privačių interesų deklaracijoje; 5. paskolos ir / ar dovanos yra panaudotos (arba numatoma panaudoti) turtui, kurio įsigijimo vertė viršija 15 000 eurų (iki 2014-12-31 50 000 litų), įsigyti nuo 2011 m. sausio 1 d.;
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...a.d?id=70920100
Sveiki, na reikia pagalbos jau pasimeciau tvarkau vyro vmi (dar kai Lt buvo)
33 lang 492 Lt
46 lang 630Lt
tai reiskiasi reikia sumoketi 138 Lt
galiu pateikti deklaracija, ir kada man sumoketi tuos pinigus dabar ar paskui? nes laukti ir laikyt manau neverta, nes paskui delspinigius didelius kai priskaiciuos
33 lang 492 Lt
46 lang 630Lt
galiu pateikti deklaracija, ir kada man sumoketi tuos pinigus dabar ar paskui? nes laukti ir laikyt manau neverta, nes paskui delspinigius didelius kai priskaiciuos
QUOTE(Boruzeee @ 2016 04 08, 15:49)
33 lang 492 Lt
46 lang 630Lt
33 lang 492 Lt
46 lang 630Lt
Jei tikrai tokie skaičiai deklaracijoje, tai ne Jūs turite mokėti, o Jums turėtų grąžinti.
QUOTE(icma @ 2016 04 08, 14:37)
Jei tikrai tokie skaičiai deklaracijoje, tai ne Jūs turite mokėti, o Jums turėtų grąžinti.
minuso neuzdejau turetu buti -630
QUOTE(Boruzeee @ 2016 04 08, 14:49)
33 lang 492 Lt
46 lang 630Lt
33 lang 492 Lt
46 lang 630Lt
33suma grazina, 46 suma kuria reikia sumoketi.
Siais metais sese sumokejo uz kelis metus atgal, todel zingsniai butu tokie:
Pateikite, o po poros dienu uzeikite i mano vmi, ten rasite mokesciu kortele, kurioje bus nurodyta kiek tiksliai turite sumoketi. Kadangi tai ne 2015metu deklaracija, tai delspinigus paskaiciuos ir matysite galutine suma kuria reikia sumoketi.