Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(minha @ 2016 03 18, 10:18)
gal kas pasidalintu gera 25 proc nuolaida viskam? smile.gif

VISKAM? Ir as noriu tokio kodo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 03 18, 09:23)
Dukros toks paltukas, tik violetinis, tai kažkaip puikiai kolkas džiovinasi ir skalbiasi. O dėl džiovyklės tai taip, ji nuostabi pūkinių rūbų džiovinimo atžvilgiu

aš išvis neįsivaizduoju, kaip galėjau tiek laiko be jos gyventi ir džiaustyti tuos skalbinius doh.gif
ir patogumas, ir rūbai visai kitokie išdžiovinti džiovyklėje.

man čia stebūklas ir toks pats gėris, kaip indaplovė, be kurių savo buities net neįsivaizduoju.

QUOTE(Eglynas9 @ 2016 03 18, 09:33)
O kokia programa skalbiat? Irgi galvoju, gal pasirįžt naminėm sąlygom išsivalyt... blush2.gif

oj žinokit skalbiu elementaria programa, nes mano skalbyklė jau 10 metus skaičiuoja, tai jokių mandrų programų joje nėra. Esmė dėti maksimaliai apsukų, kad pūkus gerai išsukti.

aš visas pūkines skalbiu skalbyklėje, tiek vaikų, tiek savo ir vyro. Nepatinka man sausas valymas pūkiniams rūbams, o ir patys gerų pūkinių rūbų pardavėjai rekomenduoja geriau jas skalbt, nei valyt valykloje.
Atsakyti
Gal kas nenaudosite mytoys koduko sporto prekėms 4u.gif Būčiau dėkinga thumbup.gif
Atsakyti
Į pūkinių skalbimo temą - džiovyklės vis neprisiruošiam nusipirkti, o be jos skalbti namuose turbūt nelabai patartina? Noriu išskalbti dukrytės pūkinį kombį, kažin, kiek valykloj kainuotų? g.gif
Atsakyti
Merginos, gsl numanot, is kur gali buti sios tunikos g.gif
Idomu, kokiuose gariunuose nebutu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 18, 09:02)
http://www.pumpkinpatch.co.uk/

FREE DELIVERY WITH £45 SPEND ENTER CODE UKLUK2
ENDS MIDNIGHT GMT SUNDAY, 20TH OF MARCH 2016
50% off full price
Plus extra 20% off sale

gal uzsakinesit Kaune 4u.gif
prisijunciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 03 18, 10:18)
Į pūkinių skalbimo temą - džiovyklės vis neprisiruošiam nusipirkti, o be jos skalbti namuose turbūt nelabai patartina? Noriu išskalbti dukrytės pūkinį kombį, kažin, kiek valykloj kainuotų?  g.gif

Aš mokėjau 7 eur Paulini už Columbia lėliukišką.

QUOTE(egliene @ 2016 03 18, 10:22)
gal uzsakinesit Kaune  4u.gif
prisijunciau  ax.gif

Dar nežinau, be vakaro arba rytojaus neprisėsiu pažiūrėt, ar kas gero yra... Tik reklamą emaile pamačiau, tai jums įmečiau.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 03 18, 11:18)
Į pūkinių skalbimo temą - džiovyklės vis neprisiruošiam nusipirkti, o be jos skalbti namuose turbūt nelabai patartina? Noriu išskalbti dukrytės pūkinį kombį, kažin, kiek valykloj kainuotų?  g.gif

as neturiu namie jokiu dziovykliu, o mano skalbimo masinai geru 12-13metu jei ne daugiau. skalbiu visas pukines striukes ir kitus rubus ir niekada nesukau smegenu. pakabinu lauke, kad vejas gerai prapustu ir isdziovintu. tada ispurtau ir niekas tiem rubam per tuos 12-13 metu nera nutike. kamuoliuku irgi neperku, nemetau as ju ir nevetau. patikekit, viskas jiems gerai. nebent yra medziagu, kurios padengtos spec dangom, kuriu tikrai negalima skalbti, nes jos gali buti pazeistos, pvz buna tokios waterrepellent ar panasios, tada taip, reik nest spec i valykla. bet tokius vaiko rubus ir striukes grudu ir grudu.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 18, 10:30)
Aš mokėjau 7 eur Paulini už Columbia lėliukišką.

Ačiū wink.gif

QUOTE(JMD @ 2016 03 18, 10:32)
as neturiu namie jokiu dziovykliu, o mano skalbimo masinai geru 12-13metu jei ne daugiau. skalbiu visas pukines striukes ir kitus rubus ir niekada nesukau smegenu. pakabinu lauke, kad vejas gerai prapustu ir isdziovintu. tada ispurtau ir niekas tiem rubam per tuos 12-13 metu nera nutike. kamuoliuku irgi neperku, nemetau as ju ir nevetau. patikekit, viskas jiems gerai. nebent yra medziagu, kurios padengtos spec dangom, kuriu tikrai negalima skalbti, nes jos gali buti pazeistos, pvz buna tokios waterrepellent ar panasios, tada taip, reik nest spec i valykla. bet tokius vaiko rubus ir striukes grudu ir grudu.

O kokia programa skalbiat?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 03 18, 11:38)
Ačiū wink.gif
O kokia programa skalbiat?

mano mašina teturi kelias programas, tai skalbiu elementaria programa 40 laipsnių skirta spalvotiem rūbam ir gręžiu 1000 apsukų.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 03 18, 09:52)
aš išvis neįsivaizduoju, kaip galėjau tiek laiko be jos gyventi ir džiaustyti tuos skalbinius  doh.gif
ir patogumas, ir rūbai visai kitokie išdžiovinti džiovyklėje.

o kokia dziovykle turit?as masciau apie dziovykle bet drauge kaskaip sukritikavo kad daug greiciau drabuziai nusidevi ir nublunka g.gif
o gal kuri turit kur buna skalbimo masina ir dziovykle viename?kazi verta demesio ar geriau atskirai?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 03 18, 10:18)

Man viena pardavėja patarė jokių būdu nepilti minkštiklių, atseit tada galima skalbt įprastinėmis sąlygomis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 18 kovo 2016 - 10:43