Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 03 20, 21:37)
jeigu bent dali issiunte mytoys, tai zinoma, kad nuskaitys uz siuntima. kodel uz ji turetu grazinti

Neatidziai skaitet smile.gif kad liko tik nenurasyta siuntimo suma o uzsakymas atsauktas. Bent as taip supratau
Atsakyti
Jei kam aktualu FLOKATI:
Kovo 21-23 dienomis, visiems patalams -40%

Nuolaidos kodas: miegas

Nuolaida netaikoma akcijos prekėms

Atsakyti
As vel su tom kuprinem doh.gif Vyra jauciu greiciau issirinkciau lotuliukas.gif Abieju turinys vienodas - sukrautos visos turimos knygos, pratybos, sasiuviniai, penalas...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 20, 21:48)
As vel su tom kuprinem doh.gif  Vyra jauciu greiciau issirinkciau lotuliukas.gif Abieju turinys vienodas - sukrautos visos turimos knygos, pratybos, sasiuviniai, penalas...

S tai tikrai kaip išaugtinė atrodo smile.gif
Atsakyti
Jei planuojat nesioti dar bent pora metu pasilikciau pirma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 03 20, 21:55)
S tai tikrai kaip išaugtinė atrodo  smile.gif

drinks_cheers.gif tokia pat mintis pamacius blush2.gif 4u.gif o dar iki rudens paaugs mergina juk 4u.gif
Atsakyti
aš iri už didesnę smile.gif be to man atrodo, kad tą S yra nepatou nešt smile.gif
Atsakyti
Idealu būtų M smile.gif ta didesnė per didelė atrodo.. bent man širdį spaustų, kad mano vaikas eina užgriozdintas biggrin.gif aišku, turinys tas pats, bet vistiek atrodo kaip kupranugaris. Pasilikčiau visgi didesnę, nes o kas belieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 03 20, 20:56)
Jei planuojat nesioti dar bent pora metu pasilikciau pirma  4u.gif

tai mes planuojam nesiot tik po 1,5 metu lotuliukas.gif Bet realiai i ja sudejus VISKA ka turim - ji tuscia - nu reik matyt doh.gif O ta S atrodo padoriai, virs knygu dar kokie 5 cm erdves... Nu aisku... Su S dydziu ko gero mums ne pakeliui - vien del vaizdo blush2.gif O del L - galvosiu ka daryt, dukra bliauna - vidus ju labai fainas - skyreliai pinigeliams, raktams, moksleivio pazymejimui, tai del ju "alpsta" (nes 5 klasei dar turiu Herlitz ir Nike kuprines doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2016 03 20, 20:59)
aš iri už didesnę smile.gif be to man atrodo, kad tą S yra nepatou nešt smile.gif

patogumu patogu - petnesu nesureguliavau truputi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 20, 20:59)
Idealu būtų M smile.gif ta didesnė per didelė atrodo.. bent man širdį spaustų, kad mano vaikas eina užgriozdintas biggrin.gif aišku, turinys tas pats, bet vistiek atrodo kaip kupranugaris. Pasilikčiau visgi didesnę, nes o kas belieka smile.gif

Jo, jau pries kelias dienas rasiau - kad M butu idealiausias variantas 4u.gif O foto keliu - mazu kam pades apsisprest kuria pirkt, tik kad as penktokei ziuriu (nors tera trecioke - ligonis mamka, ne kitaip...)
Atsakyti
Jei teisingai supratau, mano MyToys issiustas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti