Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 03 18, 09:10)
Skalbiu be kamuoliukų, viskas liuks. Džiovinu džiovyklėje, būna kaip nauji, purūs.

Kokia programa džiovinate?
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 03 18, 08:00)
Kadangi negavau patarimo, kartoju klausima  blush2.gif

teniso kamuoliukų rasite bet kuriame prekybcentryje sporto prekių skyriuje. Bet aš nenaudoju jų skalbdama pūkinius rūbus.

QUOTE(FRAU @ 2016 03 18, 08:40)

aš džiovinu sintetikos programa, tik visada jungiu dar pakartotinį papildomą džiovinimą, nes iškart ištraukus pūkai nebūna dar gerai iškedenti ir vietomis sušokę į gabalus. Todėl džiovinu tol, kol viskas puikiai išsipurena.
Atsakyti
Gal kas nenaudosit mytoys koduko -25 kad galiotu sporto prekem ? ir perleistumet
Atsakyti
Noriu jungtis Vilniuje prie Mytoys su riedučiais. Gal kas renkate su gera nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 03 18, 10:10)
Skalbiu be kamuoliukų, viskas liuks. Džiovinu džiovyklėje, būna kaip nauji, purūs.

As tai kazkaip meciau skalbt pukinius rubus pati...na gal dziovykle daro stebuklus,bet as jos neturiu. Nesu i valykla savo ir vyro pukines striukes,vaikam kazkaip nebeperku,kaip nesuk prasteja tas uzpildas nuo daznesnio skalbimo. Cia suaugusiam pakanka sezono gale isvalyt 1 kart ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 18 kovo 2016 - 09:18
gal kas pasidalintu gera 25 proc nuolaida viskam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2016 03 18, 09:40)

Paskutinį kartą džiovinau vyro striukę ant ,,Cotton standart'', išsidžiovino puikiai iš karto, pūkai purūs.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 18, 10:17)
As tai kazkaip meciau skalbt pukinius rubus pati...na gal dziovykle daro stebuklus,bet as jos neturiu. Nesu i valykla savo ir vyro pukines striukes,vaikam kazkaip nebeperku,kaip nesuk prasteja tas uzpildas nuo daznesnio skalbimo. Cia suaugusiam pakanka sezono gale isvalyt 1 kart ir viskas biggrin.gif

as per menesi vos ne du kartus plaunu savo sviesia striuke, idomu, kas is jos liktu, jei sezono gale nesciau valyti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukros toks paltukas, tik violetinis, tai kažkaip puikiai kolkas džiovinasi ir skalbiasi. O dėl džiovyklės tai taip, ji nuostabi pūkinių rūbų džiovinimo atžvilgiu
http://www.landsend....-443508_WA.html
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 03 18, 09:48)
aš džiovinu sintetikos programa, tik visada jungiu dar pakartotinį papildomą džiovinimą, nes iškart ištraukus pūkai nebūna dar gerai iškedenti ir vietomis sušokę į gabalus. Todėl džiovinu tol, kol viskas puikiai išsipurena.

O kokia programa skalbiat? Irgi galvoju, gal pasirįžt naminėm sąlygom išsivalyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 03 18, 09:48)
teniso kamuoliukų rasite bet kuriame prekybcentryje sporto prekių skyriuje. Bet aš nenaudoju jų skalbdama pūkinius rūbus.

QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 03 18, 10:19)
Paskutinį kartą džiovinau vyro striukę ant ,,Cotton standart'', išsidžiovino puikiai iš karto, pūkai purūs.

Ačiū už patarimus😊
Atsakyti
Gal kas norėtų prisijungti prie siuntimo per Tukį? trūksta svorio iki minimalaus.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 18 kovo 2016 - 09:40