Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 20, 18:33)
man ko gero esminis privalumas - tai kompaktiškumas, lengvumas, tas gultukas keliaudavo su mumis ir pas senelius, ir prie jūros, ir jei namie reikia kur į dušą nueiti ar pan - nusineši vaiką ir pasidedi šalia.

O dar ir labai paklausus dėvėtas - pardaviau už tą pačią kainą ką ir pirkau (pirkau naują su nuolaida), panaudojus 2 vaikams. Tai sakyčiau nerealiai pasiteisinęs pirkinys!

Labai noriu nusipirkt as ta BB gultuka, tad jeigu uzmatysit vel akciju, pasakykit, buciau laaaabai dekinga! ☺
Atsakyti
Sveikos,
noreciau pakvietimo i windeln.de smile.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2016 03 20, 18:13)
Sveikos,
noreciau pakvietimo i windeln.de smile.gif aciu!

paraziau az
Atsakyti
o BB naudojom iki 1,4m ir supakavau tik dėl to, kad jau qalva rėmėsi į viršutinį lanką smile.gif na ir kas kad atsisėda? atsisėda, pasėdi, atsilošia, pasisupa biggrin.gif
qaila, kad viena siūlė prairo, tai nebeparduosiu už tokią kainą kaip pirkau, bet pirkinys numeris vienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 20, 17:12)
Gavau MT laiska, kad gali buti ne visos prekes, bet netikrinau, kas tam sarase, kai gausiu, tada ziuresiu. O sekimo nuorodos nera g.gif

O man ta jų atsiųsta sekimo nuoroda neveikia, paspaudus linką, suka suka kapie penkias minutes ir išmeta baltą langą.
Kur dar galima patikrinti siuntos eigą, ar nelabai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linceka: 20 kovo 2016 - 18:43
QUOTE(Loram @ 2016 03 20, 19:33)
o BB naudojom iki 1,4m ir supakavau tik dėl to, kad jau qalva rėmėsi į viršutinį lanką smile.gif na ir kas kad atsisėda? atsisėda, pasėdi, atsilošia, pasisupa biggrin.gif
qaila, kad viena siūlė prairo, tai nebeparduosiu už tokią kainą kaip pirkau, bet pirkinys numeris vienas biggrin.gif

tai kad neidomus jai pasidarė smile.gif sėdėdavo ir teisdavo rankas,kad išimti smile.gif visai nesisupo smile.gif sakau,kad skirtingi vaikai wink.gif tikiuos dabar ilgiau naudos biggrin.gif
Atsakyti
Dar klausimukas iš Mytoys siuntinių temos. Kai parašo, kad viena prekė keliaus atskirai ir apie jos laiką pristatymo nerašo. Turėčiau gauti du pakus tą pačią dieną ar kaip jiems gausis? Ar tas pats siuntos Nr. bus? Kaip būdavo kitoms? Gaila, kad negaliu pažiūrėt eigos...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 03 20, 19:34)
O man ta jų atsiųsta sekimo nuoroda neveikia, paspaudus linką, suka suka kapie penkias minutes ir išmeta baltą langą.
Kur dar galima patikrinti siuntos eigą, ar nelabai?

rytoj paziurekit ta sekimo nuoroda - man atrodo, jie kazkaip raso, kad aktyvuosis nuoroda po kazkurio laiko tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 03 20, 20:06)
rytoj paziurekit ta sekimo nuoroda - man atrodo, jie kazkaip raso, kad aktyvuosis nuoroda po kazkurio laiko tik  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 20, 18:05)
Dabar ir as perskaiciau, kad mano irgi  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Va , va mano is triju uzsakymu vienas issiustas thumbup.gif vienas atsauktas unsure.gif ( pinigus grazino tik uz siuntima pasiliko g.gif ), trecio viena dalis issiusta , kita dalis apdorojama g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 20, 20:17)
Va , va mano is triju uzsakymu vienas issiustas  thumbup.gif  vienas atsauktas  unsure.gif ( pinigus grazino tik uz siuntima pasiliko  g.gif ), trecio viena dalis issiusta , kita dalis apdorojama  g.gif

o kaip pinigus grąžina mytoys jeigu jų net nenuskaičiuoja, o tik rezervuoja? g.gif kokiam cia banke? nes man visad po kazkokiu atšaukimų tenka pačiai rašyti į banka smile.gif
Atsakyti
rimtai gal pasiimti pinigus uzsiuntima, o visa uzsakyma atsaukti??
Atsakyti