Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 20, 18:26)
o jus I LT ar DE ? siuntetes ?

į LT
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 20, 18:23)
o jie tokie geri, kad visi taip domisi? turejau rysku, spalvota su zaisliukais ir muzikelem, dar seses vaikas damuse ji. vaikui nors idomu. o cia g.gif

na BB naudoti gali nuo labai anksti,nes yra 3 padėtys smile.gif vibrokedutes turi tik vieną padėtį ir naudojama jau kazkiek vyresniem. BB nesunku vaikui save linguoti, tos kitos kedutės ne taip lengvai siūbuojasi...bet jos turi asvo pliusų-ryškios, su žaisliukais, su muzikom smile.gif

man tiek BB patiko ir patinka tiek ir pvz FP kedutės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 20, 17:31)
na BB naudoti gali nuo labai anksti,nes yra 3 padėtys smile.gif vibrokedutes turi tik vieną padėtį ir naudojama jau kazkiek vyresniem. BB nesunku vaikui save linguoti, tos kitos kedutės ne taip lengvai siūbuojasi...bet jos turi asvo pliusų-ryškios, su žaisliukais, su muzikom smile.gif

man ko gero esminis privalumas - tai kompaktiškumas, lengvumas, tas gultukas keliaudavo su mumis ir pas senelius, ir prie jūros, ir jei namie reikia kur į dušą nueiti ar pan - nusineši vaiką ir pasidedi šalia.

O dar ir labai paklausus dėvėtas - pardaviau už tą pačią kainą ką ir pirkau (pirkau naują su nuolaida), panaudojus 2 vaikams. Tai sakyčiau nerealiai pasiteisinęs pirkinys!
Atsakyti
Uzsakinesiu sportsdirect si vakara, galiu prijungti kelias norincias. Kaunas.
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 20, 18:33)
man ko gero esminis privalumas - tai kompaktiškumas, lengvumas, tas gultukas keliaudavo su mumis ir pas senelius, ir prie jūros, ir jei namie reikia kur į dušą nueiti ar pan - nusineši vaiką ir pasidedi šalia.

O dar ir labai paklausus dėvėtas - pardaviau už tą pačią kainą ką ir pirkau (pirkau naują su nuolaida), panaudojus 2 vaikams. Tai sakyčiau nerealiai pasiteisinęs pirkinys!

tai tiek BB tiek FP galima visur nešiotis su savim wink.gif as kai pirkau amazon epr akcijas FP tai irgi už tiek pat pardaviau smile.gif bet va dabar nebėr akcijų, tai bus brolis tik su BB..mažoji turėjo BB ir FP, o vyresnioji tik FP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 20, 18:31)

mes tokia turejom http://www.parduotuv...0389856552.html , faina, sodinau nuo menesiuko. gal iki kokiu max 6 men., paskui buvo pavojinga, kelis kartus vos neapsiverte kartu su kede, atidaviau sesei.

tu man saskaitos neatsiuntei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 20, 17:15)
As irgi trecia. Neberkit druskos ant zaizdos  cray.gif

QUOTE(zz_aiza @ 2016 03 20, 17:24)
as 9 ryto pirkau ir šūūūdooo

Nenervuokit unsure.gif Šitiek adrenalino vakar turėjau: susikroviau kašiką, einu pirkt, o man meta "užregistruokit kortelę". (Iki šiol nereikėjo niekada jokių saugių pirkimų) doh.gif Nu ok... drebenčiom rankom susirandu kur kaip ką registruot. Sutvarkau. Einu pirkt - kašikas tuščias. blink.gif Dabar jau ir drebančia širdim kraunu iš to kas liko striukių ir lekiu pirkt. O jie man: 2 nextwinterjacke negalima, 2 stuefel nehalima doh.gif nesvarbu kad skirtingi daiktai, bet vienodai vadinasi ir neleidžia... kol pravaliau kašiką. Užsakiau šiaip ne taip.
Einu antro kraut. Įlendu į batus. Vos aparpalio negavau pamačius tokiom gerom kainom. Karaunu kraunu. Įšoku dar tų pakartot, kurių pirmiau neleido... pyst užlūžo. Kai atstrigo kašikas ištuštėjo, o kas jame liko tai viskas po 50-60€... bash.gif

Jezusmarija. O dabar vėl adrenalinas užkilo. Lendu kas 20 min į mytoisą ir tikrinu ar tik neatšaukė.
Jaučiuosi kaip studentė vis betikrindama info išlaikyta ar ne. O jei taip tai kokiu balu.

QUOTE(MAMA7411 @ 2016 03 20, 17:28)
Mano užsakymas kaži praėjo g.gif ? prisijungusi matau
Status  Bestellung wird bearbeitet
Ihre Sendung wird voraussichtlich am 06.04.2016 zugestellt.

Kol kas ir pas mane taio rašo. Kol kas...
Atsakyti
Man atrodo dėl mytoys.de , kad kurios pirko visai giminei, tai ir užskaitė kaip komerciją - aš pirkau 13daiktelių keletą berniukui, keletą mergytei, vieni batukai ir gan vėlai pirkau apie 17val ir viską išsiuntė 4u.gif
Atsakyti
valyt žinau doh.gif doh.gif doh.gif
o BB gultuke mažoji nuo 5mėn sėdosi biggrin.gif ir viskas..baigėsi jai tūsas jame..nebeidomu..sėdi ir žiūri biggrin.gif teko parduoti...bet būna,kad ilgiau naudojasi juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 20, 18:51)
valyt žinau  doh.gif  doh.gif  doh.gif 
o BB gultuke mažoji nuo 5mėn sėdosi biggrin.gif ir viskas..baigėsi jai tūsas jame..nebeidomu..sėdi ir žiūri biggrin.gif  teko parduoti...bet būna,kad ilgiau naudojasi juo smile.gif

niu man tai kas, as gi pinigu skolinga, laukiu kol pagimdysi, is liginines iseisi, atsigausi.... dar ne visus pinigus toyse istaskei, jei skolos neprasai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 20, 18:56)
niu man tai kas, as gi pinigu skolinga, laukiu kol pagimdysi, is liginines iseisi, atsigausi.... dar ne visus pinigus toyse istaskei, jei skolos neprasai biggrin.gif

neištaškiau, fotosesijoj buvom su šeimyna, viską praleidau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 20, 18:47)
Man atrodo dėl mytoys.de , kad kurios pirko visai giminei, tai ir užskaitė kaip komerciją - aš pirkau 13daiktelių keletą berniukui, keletą mergytei, vieni batukai ir gan vėlai pirkau apie 17val ir viską išsiuntė  4u.gif

As tai galvoju, kad viskas priklauso nuo paciu prekiu..jei griebete tas prekes, kurias griebe visi pirmu numeriu (visokie crocs batai, columbia kombiai ir kitos ypac populiarios prekes), tai jos buvo isdalintos pirmiems laimingiesiems, kuriu uzsakymus apdorojo..kitiems gi neliko..mano buvo 35 prekes, bet visos man..ne giminei 4u.gif ..ir lyg ir visas issiunte, bet tfu tfu tfu..tikiuosi neklystu ax.gif ..mano prekes nebuvo tooos superpopuliarios, nes jos jau bekraunant krepsi dingo..liko paprastesnes..bet dziaugiuosi, kad jas gausiu..na o po Velyku laukiam visi isparduotuves, kas ka gavot ir netiko..liks gal ir "nelaimingosioms" sio bei to lotuliukas.gif
Atsakyti