Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2016 03 20, 13:10)
bet cia mazasis (trumpiau islaiko siluma)  4u.gif

Kam kokio reikia mirksiukas.gif . Šis turi superinę užsidarymo funkciją ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 20, 14:14)
Į Kakę visada išmeta bilietus 20 d., 11 val., užsistatykit priminimus. Aš aną mėn. negavau, nors online sėdėjau, bet tik 2 spektakliai buvo per visą mėn., dabar daugiau paleido. Aš niekad nebuvus Jaunimo teatre, bet kaip keistai bilietai - nėra nei vietų nurodyta, nieko  g.gif , įdomu kaip ten tas susodinimas vyks.

Balandi jau bus tik 1 Kake make ir pavogtas laikas spektaklis,didziojoj salej,tad bus jau su vietom.

QUOTE(taskiukas @ 2016 03 20, 14:52)
Uzrodykite tinkancias kudam(25kg) 132cm ugio berniukui kelnes? Ziuriu praktiskai visu kelenai jau tuoj suplys doh.gif

Gal kas esate isauge? Mielai Vilniuje(arba per velykas Klaipedoje) priglaustumeme ax.gif

Next siauresnes kelnes, merginos sake Vertbaudet irgi.

QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 03 20, 16:17)
Tikrai, panos, kas netiks iš vakarykščių pirkinių, darykit čia turgelį smile.gif Atsiras norinčių.
Aš iš tų, kur dūsauja iki šiandien sad.gif  lotuliukas.gif

As irgi priglausiu jei kam ko nereiks mergaitisko 86-92 dydzio ir berniukiski 134 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 03 20, 14:17)
Tikrai, panos, kas netiks iš vakarykščių pirkinių, darykit čia turgelį smile.gif Atsiras norinčių.
Aš iš tų, kur dūsauja iki šiandien sad.gif  lotuliukas.gif

ir as sad.gif(((kaip taip gaima buvo nespeti. bandau save guosti, kad jei buciau spejusi buciau daug nereikalingu daiktu pripirkusi , bet kiek reikalingu sad.gif(( ir tokia kaina sad.gif(( ilgai dar lauksiu panasiu
Atsakyti
As vakar kuri laika jauciausi apsigavusi, kad siunciau mytoys prekes tiesiai i Lt uz 14 eur siuntimo mokesti..bet veliau ilindusi pastudijuoti eshopwedrop kainu, supratau,kad gal ir neapsigavau, nes mano prekiu 35 vnt, is ju 2 zieminiai batai, keletas striukiu ir.t.t...apytiksliai paskaiciavau, kad turetu sverti siunta plius minus 10 kg..o 10 kg kaina per eshopwedrop yra virs 15 eur..na tai kaip ir tas pats...ar as dar kazko nezinau ar nepastebejau?..padariau isvadas, kad per Vokietijos adresa is mytoys apsimoka siusti tik jei yra nedaug prekiu ir jos lengvos..
p.s.o jei nori gauti prekes namo, pasirodo, net 22 eur/10 kg doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane*: 20 kovo 2016 - 14:37
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 20, 15:33)
Balandi jau bus tik 1 Kake make ir pavogtas laikas spektaklis,didziojoj salej,tad bus jau su vietom.

As tai ant greicio pirkau, tai tik dabar suvokiau, kad skirtingi tie spektakliai doh.gif lotuliukas.gif Mes eisim i ta didziojoj thumbup.gif Bet tai suplojau uz 4 bilietus 40 eur verysad.gif

QUOTE(Garbane* @ 2016 03 20, 15:34)
As vakar kuri laika jauciausi apsigavusi, kad siunciau mytoys prekes tiesiai i Lt uz 14 eur siuntimo mokesti..bet veliau ilindusi pastudijuoti eshopwedrop kainu, supratau,kad gal ir neapsigavau, nes mano prekiu 35 vnt, is ju 2 zieminiai batai, keletas striukiu ir.t.t..

Butent drinks_cheers.gif As ta pati primeciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 20, 14:34)
As vakar kuri laika jauciausi apsigavusi, kad siunciau mytoys prekes tiesiai i Lt uz 14 eur siuntimo mokesti..bet veliau ilindusi pastudijuoti eshopwedrop kainu, supratau,kad gal ir neapsigavau, nes mano prekiu 35 vnt, is ju 2 zieminiai batai, keletas striukiu ir.t.t...apytiksliai paskaiciavau, kad turetu sverti siunta plius minus 10 kg..o 10 kg kaina per eshopwedrop yra virs 15 eur..na tai kaip ir tas pats...ar as dar kazko nezinau ar nepastebejau?..padariau isvadas, kad per Vokietijos adresa is mytoys apsimoka siusti tik jei yra nedaug prekiu ir jos lengvos..

as ta pati siandien pagalvojau , Viktorija minejo , kad jai taike 75 ar 70 proc nuolaida, tada taip, visai logiska, taciau tos kainos kurios yra ju puslapyje, tai perkant daugiau daiktu , gaunasi pigiau tiesiai I lt
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2016 03 20, 14:31)
Kam kokio reikia  mirksiukas.gif . Šis turi superinę užsidarymo funkciją  ax.gif .

Be abejo mirksiukas.gif ir tikrai nesigincyju - tik atkreipiau demesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 03 20, 15:15)
ir yra visi papigeiski pirkiniai???  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 20, 15:34)
..padariau isvadas, kad per Vokietijos adresa is mytoys apsimoka siusti tik jei yra nedaug prekiu ir jos lengvos..

Mano daiktai lengvi, plius nebuvo kelių proc. PVM, kurie prisideda siunčiant į LT. Man asmeniškai mažiau kainuos per DE, nei būčiau mokėjus 13,95 eur už siuntimą į LT plius PVM skirtumą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 20 kovo 2016 - 14:41
Merginos,issifruokit eilini karta Mytoys patalyne-Crettono,biber,kas yra kas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 20, 15:45)
Merginos,issifruokit eilini karta Mytoys patalyne-Crettono,biber,kas yra kas? blush2.gif

http://lt.texsite.info/Kretonas
http://www.zodziai.l...nonas&wid=11603
Atsakyti
Merginos, gal galit patart kur ieskot - baltos, dvigules satino patalynes (paklodes, cecholo ir 2 uzvalkaliuku). Reiktu kazko grazaus, su nerinukais...
Atsakyti