QUOTE(oplia5 @ 2016 03 20, 13:08)
Nu tundra, nei mytoyse, nei i Kake make nespejau. Mergytes, jei persigalvotumete del Kakes makes, perpirkciau bilietus, viskas isparduota.
JMD, nustatykite kaina uz rubeliu maisus, nupirksiu savo bernaiciui
JMD, nustatykite kaina uz rubeliu maisus, nupirksiu savo bernaiciui
va va..ir as tokia minti turiu:)...ypac dar kai mano sunus kudena, o kiek pamenu ir JMD panasiai..tai man super tiktu ..Jusu maisui bus daug norinciu ..reiks gabalais skaldyt
P.S. katik gavau is mytoys laiskeli, kad issiunte mano smutkeles..uzsakinejau vakar pirmoje dienos puseje, gal apie 11-12 val ( tiksliai jau nepasakysiu, nes buvau ekstazes busenoj )
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 20, 12:14)
Į Kakę visada išmeta bilietus 20 d., 11 val., užsistatykit priminimus. Aš aną mėn. negavau, nors online sėdėjau, bet tik 2 spektakliai buvo per visą mėn., dabar daugiau paleido. Aš niekad nebuvus Jaunimo teatre, bet kaip keistai bilietai - nėra nei vietų nurodyta, nieko , įdomu kaip ten tas susodinimas vyks.
Kake Make jau pamatėm, tai galiu papasakoti:
salėje 1-3 eilės skirtos tik vaikams. TIe vaikai, kurie jau pakankamai drąsūs sėdėti be tėvų - jose ir susėda. Tėvai, arba kurie vaikučiai nenori sėdėti atskirai - tie užsiima bet kurias vietas likusiose eilėse. Užtat ir nėra nurodytų vietų.
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 20, 13:27)
Kake Make jau pamatėm, tai galiu papasakoti:
salėje 1-3 eilės skirtos tik vaikams. TIe vaikai, kurie jau pakankamai drąsūs sėdėti be tėvų - jose ir susėda. Tėvai, arba kurie vaikučiai nenori sėdėti atskirai - tie užsiima bet kurias vietas likusiose eilėse. Užtat ir nėra nurodytų vietų.
o gaila, kad tu vieteliu tiek mazai..nes norinciu tikrai labai daug..
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 20, 12:29)
o gaila, kad tu vieteliu tiek mazai..nes norinciu tikrai labai daug..
Jo, galėtų gi jie ir iš komercinės pusės didesnėj salė rodyti, gi pririnktų manau , tiek norinčių
Smagus spektaklis, gražios ryškios dekoracijos, labai artima viskas knygutėms - mano panoms Kakė Makė labai limpa, tai žiūrėjo akis išpūtę, 4-metei išvis pats tas, bet ir jaunėlė (kuriai tik suėjo 2 metai) - labai susikaupusi žiūrėjo. Mums patiko! Dabar žiūriu ir kitas spektaklis yra, "Kakė Makė ir pavogtas laikas", bet gaila tą dieną jau turim kitų planų, tai bilietų nepirkau... Bet ta proga paėmiau į kitą spektaklį, apie pelytę
Renku uzsakyma is http://www.cocooncenter.co.uk/
Uzsakyma darysiu kovo 31 d. TIK VILNIUS, Pasilaiciai.
Krepsiukus siusti: olgaaltuchova@gmail.com
Uzsakyma darysiu kovo 31 d. TIK VILNIUS, Pasilaiciai.
Krepsiukus siusti: olgaaltuchova@gmail.com
QUOTE(anna86 @ 2016 03 20, 11:22)
Elastic shoes lace. O lietuviškai nežinau
mamų muqėse jų dauq būna rudenį prisipirkau kalną naujų po 50ct (čia šeštadienį su 50proc nuolaida)
kriiste, is ali tas gumytes į batus perki kad kids būtų ar tinka ir man/woman?
Papildyta:
Kadangi čia renkasi visų galų ekspertės, gal galite parekomenduoti basutes berniukiškas siauros pėdos savininkui (27 dydis), iki šiol draugavome su ecco, bet tokio modelio didesnių dydžių jau nebėra
Papildyta:
Kadangi čia renkasi visų galų ekspertės, gal galite parekomenduoti basutes berniukiškas siauros pėdos savininkui (27 dydis), iki šiol draugavome su ecco, bet tokio modelio didesnių dydžių jau nebėra
QUOTE(Wika 111 @ 2016 03 20, 12:04)
Čia Micro Maxi paspirtukas + lagaminas. Pačio paspirtuko kaina nėra geriausia, bet šiaip daiktas įdomus, kam aktualu:
http://www.nakiki.de...icro_4in1_Blau/
QUOTE(zz_aiza @ 2016 03 20, 12:51)
zinok kai pirkau (pries kokius 5 metus) - ju tebuvo tik"gumytes" - jokiu rusiavimu pagal kids ar women... Tiko Turiu uzsipirkus per akis, nes kaip visad, nezinojau kurios spalvos reik - emiau visas - o jos nenunesiojamos - isemei is vienu batu, perdejai i kitus - cia ne batraisciai Tad nepatarsiu... Gal yra mergaiciu pirkusiu neseniai ir pakomentuos del dydziu...
o gal kur matėte micro paspirtukams laikiklius gertuvems ir gertuves, mačiau spirkis žada turėti, tik kaina dar neaiški