Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2016 03 20, 12:45)
Mes tuos pirmus naudojam, mums patogu, tik perkam Ali ir kaina iki 2 eurų už 14 vnt rinkinį...

tai imčiau ir aš ali g.gif bet ar ateis iki kol nešioti reiks g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 20, 12:45)
Mes tuos pirmus naudojam, mums patogu, tik perkam Ali ir kaina iki 2 eurų už 14 vnt rinkinį...

būtent tokių nematau ali...gal galit pasidalinti nuoroda. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 20, 11:36)
O man visiškai dzyn biggrin.gif gal tik striukės gaila. Bet jau nupirko kitą. O daugiau aš tų stebuklinių kainų nemačiau. Batų pripirkau iš usa. O toyse kokius bežiūrėjau 34 dydžio kaina iš karto pasikeisdavo. Į priekį aš neturiu mados pirkt biggrin.gif tie škudurai ir batai pardėse niekada nesibaigs biggrin.gif

O kokia pirkot? As saviskiui ieskau pavasariui su kapisonu, aukstesniu kaklu.
Atsakyti
tokie lyg ali yra
http://www.aliexpres...08.0.180.NtcHCa
Atsakyti
QUOTE(Adra @ 2016 03 20, 12:38)
Ačiū, spėjom nusipirkti  4u.gif

Nebeliko bilietu i kake make:(
Atsakyti
Nu tundra, nei mytoyse, nei i Kake make nespejau. Mergytes, jei persigalvotumete del Kakes makes, perpirkciau bilietus, viskas isparduota.

JMD, nustatykite kaina uz rubeliu maisus, nupirksiu savo bernaiciui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 20 kovo 2016 - 12:08
kas naudojatės PirkDE.lt:

mano siunta rodo kad yra sistemoje, VOkietijoje, bet pažymėti jos neleidžia (kad galėčiau nurodyti kad atsiimsiu VIlniuje). Čia kažkada vėliau atsiras ta galimybė?
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 20, 13:09)

mano siunta rodo kad yra sistemoje, VOkietijoje, bet pažymėti jos neleidžia (kad galėčiau nurodyti kad atsiimsiu VIlniuje). Čia kažkada vėliau atsiras ta galimybė?

paprastai bet kurio vežėjo sisitemoje formuoti siuntas galima tik tada, kai jos jau būna Lietuvoje sandėliuose
Atsakyti
Į Kakę visada išmeta bilietus 20 d., 11 val., užsistatykit priminimus. Aš aną mėn. negavau, nors online sėdėjau, bet tik 2 spektakliai buvo per visą mėn., dabar daugiau paleido. Aš niekad nebuvus Jaunimo teatre, bet kaip keistai bilietai - nėra nei vietų nurodyta, nieko g.gif , įdomu kaip ten tas susodinimas vyks.
Atsakyti
Gavau -35% mytoys rubams, galiu perleisti Klaipedietei, jeigu bereikia kuriai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 20, 12:09)

manau jums reikia palaukti , kai bus parasyta , kad siunta yra Vilniuje, tada galesite zymeti, kad norite ja atsiimti.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 20, 12:15)
manau jums reikia palaukti , kai bus parasyta , kad siunta yra Vilniuje, tada galesite zymeti, kad norite ja atsiimti.

bet ten rašo "... Norintiems atsiimti siuntas šiame siuntų atsiėmimo punkte (Vilniuje) rekomenduojame suformuoti užsakymus kaip įmanoma anksčiau (Siuntoms keliaujant į Lietuvą).". O nieko formuot neleidžia. Na parašysiu jiems .
Atsakyti