O man visiškai dzyn gal tik striukės gaila. Bet jau nupirko kitą. O daugiau aš tų stebuklinių kainų nemačiau. Batų pripirkau iš usa. O toyse kokius bežiūrėjau 34 dydžio kaina iš karto pasikeisdavo. Į priekį aš neturiu mados pirkt tie škudurai ir batai pardėse niekada nesibaigs
mano siunta rodo kad yra sistemoje, VOkietijoje, bet pažymėti jos neleidžia (kad galėčiau nurodyti kad atsiimsiu VIlniuje). Čia kažkada vėliau atsiras ta galimybė?
mano siunta rodo kad yra sistemoje, VOkietijoje, bet pažymėti jos neleidžia (kad galėčiau nurodyti kad atsiimsiu VIlniuje). Čia kažkada vėliau atsiras ta galimybė?
Į Kakę visada išmeta bilietus 20 d., 11 val., užsistatykit priminimus. Aš aną mėn. negavau, nors online sėdėjau, bet tik 2 spektakliai buvo per visą mėn., dabar daugiau paleido. Aš niekad nebuvus Jaunimo teatre, bet kaip keistai bilietai - nėra nei vietų nurodyta, nieko , įdomu kaip ten tas susodinimas vyks.
bet ten rašo "... Norintiems atsiimti siuntas šiame siuntų atsiėmimo punkte (Vilniuje) rekomenduojame suformuoti užsakymus kaip įmanoma anksčiau (Siuntoms keliaujant į Lietuvą).". O nieko formuot neleidžia. Na parašysiu jiems .