Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(bbiitute @ 2016 03 18, 09:12)
padaryta  4u.gif

Ačiū thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 17, 22:06)
Merginos, reik pagalbos - visai netikėtai pakvietė į vestuves, nei vienose neteko dar dalyvauti  blush2.gif
Reikia alyvinės suknelės - kur ieškoti?  doh.gif

Tik Jcrew wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, jei mano windeln pasiekė LT šiąnakt 3 val., turbūt be šansų šiandien tikėtis gaut g.gif ?
Atsakyti
Jrew suknutės vestuvėms, reikia aišku pažaisti su papildymais, kurie būna per pietus, tačiau galima tikrai gražią pagauti vestuvėms. Puslapyje jos, kaip taisyklė, neatrodo taip gražiai, kaip realiai.
https://www.jcrew.co...itResults=false
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2016 03 17, 22:06)
Merginos, reik pagalbos - visai netikėtai pakvietė į vestuves, nei vienose neteko dar dalyvauti  blush2.gif
Reikia alyvinės suknelės - kur ieškoti?  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 17, 22:18)
Žinoma! Puikios kainos ir greit pristato. Viskas tvarkinga. As kalbu apie kvepalusala ir kvepalupasaulis dar originaluskvepalai.

Prekėms brangesnems nei 14 eurų, yra nuolaida 1.45 euro kodukas pavasaris.... Čia kvepalusala.... Aš iš jų kitos internetinės parduotuvės pirkau omron kraujospūdžio matuokli, kaina tikrai gera gavosi,pristatymas greitas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigitela: 18 kovo 2016 - 07:50
QUOTE(jonas_k @ 2016 03 17, 12:02)
Gal patarsite kur isigyti teniso kamuoliukua ar kazak panasau, nes noriu isskalbti pukini palta kai jau atsils. 2 metus non stop nesioju, tai jau matosi spalva ne tokia jau ir grazi. Gal kokiam thomas Philipse, nesinori labai brangiu. cia kaip suprantu reikia imti tuos lauko teniso ir kiek ju deti i skalbimo mashina?

Kadangi negavau patarimo, kartoju klausima blush2.gif
Atsakyti
http://www.pumpkinpatch.co.uk/

FREE DELIVERY WITH £45 SPEND ENTER CODE UKLUK2
ENDS MIDNIGHT GMT SUNDAY, 20TH OF MARCH 2016
50% off full price
Plus extra 20% off sale
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 03 18, 08:00)
Kadangi negavau patarimo, kartoju klausima  blush2.gif

esu maximoj macius
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 18, 09:35)
Merginos, jei mano windeln pasiekė LT šiąnakt 3 val., turbūt be šansų šiandien tikėtis gaut  g.gif ?

Manau, kad be sansu cool.gif nes pas mane vakar ryte buvo tokia situacija, kimarinau visa diena namie, ir nieko verysad.gif pristatymas siandien
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 03 18, 10:00)

Sportdirecto pardej mirksiukas.gif ir maximose irgi yra
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 03 18, 09:00)

Skalbiu be kamuoliukų, viskas liuks. Džiovinu džiovyklėje, būna kaip nauji, purūs.
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 03 18, 08:05)
Manau, kad be sansu  cool.gif nes pas mane vakar ryte buvo tokia situacija, kimarinau visa diena namie, ir nieko  verysad.gif pristatymas siandien

Ačiū, kaip blogai sad.gif
Atsakyti