Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2016 03 20, 10:42)
Man isvis L dydis su siuntimu per laiva gavosi 55 €. Nors paciai kuprinei buvo 20% ir dar papildoma tiek pat. Esu nusivylus uz tokia kaina

Man irfi L dydis,bet lektuvu gavosi 50€. Sakyciau daug,nes kiek kas pakomentuoja kainas,tai visu pigiau. Ir kas labiausia nuliudino,kad ji labai didele mano mergaitei sad.gif tikiuos pries rugseji pavyks parduot biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 20 kovo 2016 - 11:06
Kur pigiau ziureti Micro Maxi paspirktuku? Kokia ju gera kaina?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš net kartais pavydžiu toms, kurių vaikai taip išauga rūbus, kad nėra kuom rengt:)
Gyvenime taip man nebuvo biggrin.gif Nors dabar jau išmokau nebepirkt į ateitį biggrin.gif Tiksliau perku tik batus ir striukes. O visa kita, tikrai tie skudurai niekada nesibaigs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2016 03 20, 12:05)
Aš net kartais pavydžiu toms, kurių vaikai taip išauga rūbus, kad nėra kuom rengt:)
Gyvenime taip man nebuvo biggrin.gif Nors dabar jau išmokau nebepirkt į ateitį biggrin.gif Tiksliau perku tik batus ir striukes. O visa kita, tikrai tie skudurai niekada nesibaigs lotuliukas.gif

as turiu kita problema - neturiu kur det tu isaugtu rubu. drauges visos turi panas, o kitu draugiu vaikam jau po 20 metu. vargstu as su tom striukem megztiniais kelnem. Visa kruva maikiu, pirktu rudeni. Rankoves visos 3/4. kur jas kist? Mest gaila. Pardavinet po 1€ ? kas jas pirks biggrin.gif kiek laiko reikia jas islygint, nufotkint i neta sukist. doh.gif
Atsakyti
Va pottery kupriniukė su rankena..nežinau ar Large dydis..sakau pires 2 metus pirkta nes kainavo 10-12 usd biggrin.gif čia 2metai maniškei..dabar tai ir ant pečių užsideda...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 03 20, 11:02)
Man irfi L dydis,bet lektuvu gavosi 50€. Sakyciau daug,nes kiek kas pakomentuoja kainas,tai visu pigiau. Ir kas labiausia nuliudino,kad ji labai didele mano mergaitei sad.gif tikiuos pries rugseji pavyks parduot biggrin.gif

Man L dydzio kuprine kainavo 38 eur. Doleriais su 20% nuolaida kuprines kaina gavosi apie 25 dol. Kai tos pacios akcijos metu, kita kuprine L dydzio kainavo 17.99 dol. Taciau ji mums netiko del paveiksleliu. Pottery daznai keicia kainas skirtingiems modeliams, todel visos skirtingai mokejome wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 20, 11:57)
Kodėl aš kalbu netiesą?

Jus raset, kad nebuvo geru kainu. Tai cia gal Jusu atveju, nes keduku ir as nespejau. Zinoma, kad per seila nebuna visu dydziu, tai ir pardese nebuna.
O pirkti bele pirkti, kad pigu - tikrai ne schmoll.gif Dar en kartu persvarsciau ir pravaliau kasika biggrin.gif Man buna gaila, jei rubo nesunesiojam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 20, 12:09)
Jus raset, kad nebuvo geru kainu. Tai cia gal Jusu atveju, nes keduku ir as nespejau. Zinoma, kad per seila nebuna visu dydziu, tai ir pardese nebuna.
O pirkti bele pirkti, kad pigu - tikrai ne schmoll.gif Dar en kartu persvarsciau ir pravaliau kasika biggrin.gif Man buna gaila, jei rubo nesunesiojam lotuliukas.gif

taip, man aktualiu prekiu aktualiu dydziu kainos buvo tokios, kokios beveik yra dabar. o koda as jau buvau atidavus kitai merginai. todel dar karta sakau, kad stebuklu as nemaciau biggrin.gif sorelius, timberlandus po 10,99 as maciau. bet man ju nereikia. ka as zinau kiek to vaiko koja paaugs. pernai nuo pavasario iki ziemos 3 dydziais. o kiek siemet? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 20, 12:12)
pernai nuo pavasario iki ziemos 3 dydziais. o kiek siemet?  biggrin.gif

Todel emiau dvejus dydzius biggrin.gif Nes po 8 eur tikrai parduosiu.
Arba sportbaciai, ju gi reikes jei ne vasara kieme, tai mokykloj. Tai vos ne bele koks didesnis dydis tinka..

Viskas, tyliu biggrin.gif Dar gal is viso nieko neatsius lotuliukas.gif
Atsakyti
Eikit geriau į kakę makę bilietų pirkt, paleido jaunimoteatras.lt kątik. Tuoj neliks.
Atsakyti
merginos kaip vadinasi tokios gumytės batam vietoj raištukų? g.gif žinau,akd assorti mačiau,bet gal uk būtų g.gif nupirkau kedukus saviškei baltus, bet su raištukais, reikia kad nereiktų raišiotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 20, 12:16)
Eikit geriau į kakę makę bilietų pirkt, paleido jaunimoteatras.lt kątik. Tuoj neliks.

Nusipirkau, ačiū thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 20 kovo 2016 - 11:21