Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Jo, kaip matau, kiek visos vargo su Mytoys, supratau, kad labai laiku užbėgau ir laiku išbėgau smile.gif) Vaikas kažkaip sugebėjo išaugti rūbus staigiai, tai vakar ir šiaip planavau sėstis jį apipirkti.
Radau temoje kelis postus, kad Mytoys prekės pigios, įlindau, susimečiau susimečiau ir apmokėjau. Jėga, o pasirodo, kiek laiko sugaišo kitos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 20, 10:36)
O man visiškai dzyn biggrin.gif gal tik striukės gaila. Bet jau nupirko kitą. O daugiau aš tų stebuklinių kainų nemačiau. Batų pripirkau iš usa. O toyse kokius bežiūrėjau 34 dydžio kaina iš karto pasikeisdavo. Į priekį aš neturiu mados pirkt biggrin.gif tie škudurai ir batai pardėse niekada nesibaigs biggrin.gif

O aš prisimenu tamstos pasisakymą, kad s.Oliverio firma labai gera - tai prisigrobiau 2 striukes vyresnėliui, 1stiriukę mažei ir bliuskių ilgom rankovėm abiem ir tik šios firmos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 03 19, 23:03)
ko tep pigiai  g.gif  man L dydis 39.58eu  g.gif
šita :
http://www.potteryba...ks-luggage-sale

Man isvis L dydis su siuntimu per laiva gavosi 55 €. Nors paciai kuprinei buvo 20% ir dar papildoma tiek pat. Esu nusivylus uz tokia kaina
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 20, 11:36)
O man visiškai dzyn biggrin.gif gal tik striukės gaila. Bet jau nupirko kitą. O daugiau aš tų stebuklinių kainų nemačiau. Batų pripirkau iš usa. O toyse kokius bežiūrėjau 34 dydžio kaina iš karto pasikeisdavo. Į priekį aš neturiu mados pirkt biggrin.gif tie škudurai ir batai pardėse niekada nesibaigs biggrin.gif

O as kaip tik mastau, kad veltui dabar is USA pirkau, jei cia pavyktu.

O kainu buvo NEREALIU, nekalbekite netiesos tongue.gif Nexto dzinsai po 3-5 eur. Didesniu berniuku rubai (next, oliveris, tom taylor) gavosi po 3-5 eur. Ir ne maikes (jos gavosi po 75 cnt), o grazus megztukai, dzempai. Nekalbu apie zieminius batus, kurie 8 eur (keenai, sorreliai, north face - 34, 35, 36 dydziai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 kovo 2016 - 10:45
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 19, 21:55)
Aš pirmokui L ėmiau, 130 cm ūgio, man super pasirodė pasimatavus.

Mano dabar 122 mazdaug. Aisku, dar pasugs, bet visvien gigantiska bus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 20, 11:43)
O kainu buvo NEREALU, nekalbekite netiesos tongue.gif  Nexto dzinsai po 3-5 eur. Didesniu berniuku rubai (next, oliveris, tom taylor) gavosi po 3-5 eur. Ir ne maikes (jos gavosi po 75 cnt), o grazus megztukai, dzempai. Nekalbu apie zieminius batus, kurie 8 eur (keenai, sorreliai, north face - 34, 35, 36 dydziai).

Tikrai teip thumbup.gif , prigriebiau: Next 4 vnt maikių ilgom rankovėm rinkinys 2,99 EUR, Next megztukas 1,49 EUR, S.Oliver striukė 7,24 EUR ir 5,29 EUR, maikučių po 0,74 EUR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 20 kovo 2016 - 10:47
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 20, 11:46)
Tikrai teip  thumbup.gif , prigriebiau: Next 4 vnt maikių ilgom rankovėm rinkinys 2,99 EUR, Next megztukas 1,49 EUR, S.Oliver striukė 7,24 EUR ir 5,29 EUR, maikučių po 0,74 EUR

Jusu, Viktorija, dar berniukas mazas, bet vaiku nuo kokiu 6 metu kainos, jau beveik kaip suaugusiu tampa. Va tada is viso lobis buna rast kazka gera kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 kovo 2016 - 10:50
QUOTE(oplia5 @ 2016 03 20, 11:22)
Tai kas is tu mytoys kodų... ir aš gavau, bet kad nėra ka pirkti, viskas išluota sad.gif

gerai isluota biggrin.gif nupirktu prekiu net nuotrauku nerodo lotuliukas.gif dar taip nebuvo biggrin.gif

As is laiminguju blush2.gif biggrin.gif spejau pagauti keleta geru daikciuku ax.gif reik tik sulaukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 20 kovo 2016 - 10:54
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 19, 23:47)
Mažoji apie 23, didžioji apie 32 eurus su visais siuntimais... O kam reikia tų susegimu? Kazkaip nesusimąsčiau apie juos, nepasigedau ir dabar turimoje... Man labiausiai krito į akį kad yra tie metaliniai žiedeliai kokiam baibokui prisegt smile.gif

Siaip tikrai patogu tie susegimai, ypac jei vaikas smulkesniu kaulu, kai petukai smulkesni, su jais patogiau thumbup.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 20, 10:36)
Aš gavau 35% mytoys, bet šįkart tik į vieną paštą. Reik laukt nuolaidų biggrin.gif. Kodo neatiduodu biggrin.gif

Ir vel negavau, bet ir nereikia, jau ir taip sakiau visko per daug turi, bandau atsilaikyt ir nepirkt biggrin.gif

QUOTE(padraika22 @ 2016 03 20, 11:42)
Man isvis L dydis su siuntimu per laiva gavosi 55 €. Nors paciai kuprinei buvo 20% ir dar papildoma tiek pat. Esu nusivylus uz tokia kaina

Galbut pradine kaina buvo didesne? Nes ten juk visokiu kainu buvo. As pirkau is paaugliuku skyriaus, tai ten ir nuolaidas kitaip taike, pritaike 20%, o dasidejo shipas, kai kitur turbut jis nemokamas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 20, 11:51)
gerai isluota  biggrin.gif  nupirktu prekiu net nuotrauku nerodo  lotuliukas.gif  dar taip nebuvo  biggrin.gif

Jo jo, sitas tai geras, ateina drauge, sakau va, ziek, ka priegriebiau. Ir dvi foto terodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Nelabai aščia į temą, bet čia verda gyvenimas biggrin.gif
Gal kas turit besibaigiantį Seesam draudimo koduką, vakare grąžinčiau šviežią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 20, 11:43)
O as kaip tik mastau, kad veltui dabar is USA pirkau, jei cia pavyktu.

O kainu buvo NEREALIU, nekalbekite netiesos tongue.gif  Nexto dzinsai po 3-5 eur. Didesniu berniuku rubai (next, oliveris, tom taylor) gavosi po 3-5 eur. Ir ne maikes (jos gavosi po 75 cnt), o grazus megztukai, dzempai. Nekalbu apie zieminius batus, kurie 8 eur (keenai, sorreliai, north face - 34, 35, 36 dydziai).

Kodėl aš kalbu netiesą? Aš žiūrėjau tik tą kas buvo aktualu man. Pvz kedai vaikui. Tie kur jum čia rodė po 9.99 34 dydžio jie kainavo 40€. Aš panašių iš RL žiemą vaikui po 18€ pripirkau. Vienintelę buvau radus esprito striukę už 9.99. Bet jos neliko ir dzyn. O kitų rūbų jis turi. Niekada gyvenime nepirkau bele pigu o tik todėl kad tuo metu tikrai reikia. Su kelnėm yra tik problema dėl jo kūdumo. Visos per plačios. Tai irgi bele pigu aš negriebiu.

Elizieja oliveris tikrai liuksinis. Pamatysi.
Atsakyti