Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 20, 10:02)
Jūs pasitenkit paskaityti VISĄ gautą informaciją  4u.gif . Laiške, kur yra kodas, mažomis raidėmis laiško apačioje parašyta ir kiek galioja kodas, ir kokios dydžio maksimaliam krepšeliui

*Bis zum 25.03.2016 für Bestellungen und bis zu einem Bestellwert von 1000 € nur mit Kundenkonto einlösbar. Nur online einsetzbar, keine Barauszahlung oder nachträgliche Anrechnung. Nur anrechenbar auf das Mode- und Schuh-Sortiment bei myToys.de. Pro Haushalt und Bestellung nur ein Rabatt. Kombination mit Gutschein oder Gratisartikel ausgeschlossen. Nicht auf Geschenkgutscheine anrechenbar. einu versti smile.gif
Papildyta:
idomiai vercia sad.gif bet supratau kad iki 25 dienos smile.gif tas svarbiausia smile.gif
Atsakyti
o man nustojo siust kodus, visada gerus gaudavau

kom nusidejau verysad.gif

gera kaina? http://www.boots.com...ra-Set_1727176/
o tusas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valyte_7: 20 kovo 2016 - 10:13
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 20, 10:10)
Nakti tas Mytoys kainas sapnavau doh.gif  lotuliukas.gif tas Esprit striukes po 8€ ir Nexto dzinsus po 3€,kuriu nepagavau lotuliukas.gif
Klausykit,o is kur jus suzinot apie tokio masto seilus? g.gif man mytoys siuncia i pasta visoki s...,aisku ne nuolaidu kodus,bet apie tokiaa kainas tai netycia suzinojau,islendancioj reklamoj uzmacius columbios kombi uz 9,99€ blink.gif paskui vasaros gale dar buna toks grand seilas?pamenu koki rugpjuti Ecco basutes sienavom po 17€ biggrin.gif

As irgi dar iki dabar dusauju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 20, 11:11)
o man nustojo siust kodus, visada gerus gaudavau

kom nusidejau verysad.gif

gera kaina? http://www.boots.com...ra-Set_1727176/
o tusas?

Gal apsipirkai?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 20, 11:18)
Gal apsipirkai?

ne kodus visad atiduodu.

bet paskubejau, si karta ir manes nepraleido, atsiunte

o kaip suprast, apsipirkai? nori pasakyti, kas perka, tiems nesiuncia blink.gif ?

as cia uzprasiau de vokieciu nuomos adresa, buvau nusiteikusi zengt pitma zingsni ir toyse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valyte_7: 20 kovo 2016 - 10:21
Tai kas is tu mytoys kodų... ir aš gavau, bet kad nėra ka pirkti, viskas išluota sad.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 20, 10:19)

bet paskubejau, si karta ir manes nepraleido, atsiunte
o kaip suprast, apsipirkai? nori pasakyti, kas perka, tiems nesiuncia  blink.gif  ?

as cia uzprasiau de vokieciu nuomos adresa, buvau nusiteikusi zengt pitma zingsni ir toyse biggrin.gif

taip, jei apsipirksi - į ta accountą greičiausiai nustos siųst smile.gif aš į tą nuolatinį, iš kurio perku - niekad negaunu, tik į tokį 'tuščią'...
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 20, 09:10)
Nakti tas Mytoys kainas sapnavau doh.gif  lotuliukas.gif tas Esprit striukes po 8€ ir Nexto dzinsus po 3€,kuriu nepagavau lotuliukas.gif
Klausykit,o is kur jus suzinot apie tokio masto seilus? g.gif man mytoys siuncia i pasta visoki s...,aisku ne nuolaidu kodus,bet apie tokiaa kainas tai netycia suzinojau,islendancioj reklamoj uzmacius columbios kombi uz 9,99€ blink.gif paskui vasaros gale dar buna toks grand seilas?pamenu koki rugpjuti Ecco basutes sienavom po 17€ biggrin.gif

man irgi ilgai iš galvos neišėjo, nors net apsipirkti nespėjau , užteko pamatyti biggrin.gif
bet pirmą kartą supratau, kodėl kyla tos masinės psichozės išpardavimų metu, nes adrenalinas tai buvo kaip reikiant sukilęs doh.gif O aš savęs 'ligone' tai dar neskaitau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

as irgi gavau koduka 25 off rubams batams, bet galioja tik iki 22 d.
Itariu, kad nebebus stebuklu, bet ir prekiu nebelike, viskas issluota.

Man irgi iki siol apmaudu, kad ne nespejau paciu pigiausiu (bet geru) prekiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 kovo 2016 - 10:26
QUOTE(oplia5 @ 2016 03 20, 11:22)
Tai kas is tu mytoys kodų... ir aš gavau, bet kad nėra ka pirkti, viskas išluota sad.gif

po vakarikscio apsipirkimo i tokias kainas net ziuret nesinori biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 20, 11:28)
po vakarikscio apsipirkimo i tokias kainas net ziuret nesinori  biggrin.gif

O man visiškai dzyn biggrin.gif gal tik striukės gaila. Bet jau nupirko kitą. O daugiau aš tų stebuklinių kainų nemačiau. Batų pripirkau iš usa. O toyse kokius bežiūrėjau 34 dydžio kaina iš karto pasikeisdavo. Į priekį aš neturiu mados pirkt biggrin.gif tie škudurai ir batai pardėse niekada nesibaigs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 20, 10:25)
Labas rytas,

as irgi gavau koduka 25 off rubams batams, bet galioja tik iki 22 d.
Itariu, kad nebebus stebuklu, bet ir prekiu nebelike, viskas issluota.

Man irgi iki siol apmaudu, kad ne nespejau paciu pigiausiu (bet geru) prekiu lotuliukas.gif

Man irgi labai apmaudu, nes pamaciau i vakara tik, kad viskas tokiom gerom kainom, susidejau krepsiuka ir begau iki bankomato isidet pinigu i kortele. Griztu, o viskas jau pabrange krepsiuke, rubai visai dinge verysad.gif
Atsakyti
O naujas mytoys.de kodas galioja paspirtukams? biggrin.gif
Aš gavau tik 25% ir aišku ne į tą paštą iš kurio pirkau, ten iš viso nieko nėra doh.gif
Gal kas Klaipėdoje pirktų mytoys.de su 35 - norėčiau paspirtuko suaugusiems blush2.gif
Atsakyti