qal kas žino lenkų puslapių, kur būtų qalima ieškoti kokios parduotuvės tam tikras prekes parduoda piqiausia?
QUOTE(Loram @ 2016 03 20, 01:27)
qal kas žino lenkų puslapių, kur būtų qalima ieškoti kokios parduotuvės tam tikras prekes parduoda piqiausia?
http://www.ceneo.pl/
Napanaodoti, netikrinti ar veikia.
AMNKKLXAK7XH -30%
AMIKKC7W4AHL- 20%
OMBWKKRFPX9C - 15% berods žaislam
MKBKXRJYEWH3 -15%
Gal kam pravers.
Pati ateityje dukrai pirksiu hudora, sūnus turi, noriu abiems vienodų
AMNKKLXAK7XH -30%
AMIKKC7W4AHL- 20%
OMBWKKRFPX9C - 15% berods žaislam
MKBKXRJYEWH3 -15%
Gal kam pravers.
Pati ateityje dukrai pirksiu hudora, sūnus turi, noriu abiems vienodų
QUOTE(*Taja* @ 2016 03 19, 23:48)
Nespėjau pažiūrėt kokia kaina buvo?
Nakti tas Mytoys kainas sapnavau tas Esprit striukes po 8 ir Nexto dzinsus po 3,kuriu nepagavau
Klausykit,o is kur jus suzinot apie tokio masto seilus? man mytoys siuncia i pasta visoki s...,aisku ne nuolaidu kodus,bet apie tokiaa kainas tai netycia suzinojau,islendancioj reklamoj uzmacius columbios kombi uz 9,99 paskui vasaros gale dar buna toks grand seilas?pamenu koki rugpjuti Ecco basutes sienavom po 17
Klausykit,o is kur jus suzinot apie tokio masto seilus? man mytoys siuncia i pasta visoki s...,aisku ne nuolaidu kodus,bet apie tokiaa kainas tai netycia suzinojau,islendancioj reklamoj uzmacius columbios kombi uz 9,99 paskui vasaros gale dar buna toks grand seilas?pamenu koki rugpjuti Ecco basutes sienavom po 17
mamukai, atsikvėpimui nuo mytoyso buitinis klausimas . sūnus sugebėjo micro mini rato varžtą išlaužt. gal kas patars kur kreiptis? į dviračių kokį servisą? vilniuj lyg turi savo, kažin kaip su klaipėda.suaidūrėt kas?
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 20, 09:59)
Nespėjau pažiūrėt kokia kaina buvo?
Pradine kaina buvo 149, su nuolaida 89, bet kaip supratau jau ispirkta
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 20, 09:10)
Nakti tas Mytoys kainas sapnavau tas Esprit striukes po 8 ir Nexto dzinsus po 3,kuriu nepagavau
Klausykit,o is kur jus suzinot apie tokio masto seilus? man mytoys siuncia i pasta visoki s...,aisku ne nuolaidu kodus,bet apie tokiaa kainas tai netycia suzinojau,islendancioj reklamoj uzmacius columbios kombi uz 9,99 paskui vasaros gale dar buna toks grand seilas?pamenu koki rugpjuti Ecco basutes sienavon po 17
Klausykit,o is kur jus suzinot apie tokio masto seilus? man mytoys siuncia i pasta visoki s...,aisku ne nuolaidu kodus,bet apie tokiaa kainas tai netycia suzinojau,islendancioj reklamoj uzmacius columbios kombi uz 9,99 paskui vasaros gale dar buna toks grand seilas?pamenu koki rugpjuti Ecco basutes sienavon po 17
Tokiu ispardavimu jie tikriausiai net neskelbia... tiesiog uztenka ir netycia uzklydusiu, jau sistema buna streikuoja... as tiesiog ilindau pasiziureti netycia
Aš gavau 35% mytoys, bet šįkart tik į vieną paštą. Reik laukt nuolaidų . Kodo neatiduodu
Per kiek dienu paprastai MyToys pristato?
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 20, 09:36)
Aš gavau 35% mytoys, bet šįkart tik į vieną paštą. Reik laukt nuolaidų . Kodo neatiduodu
as taip pat daryciau ))))) ir jau si karta ne pulciau skambinti visoms draugems , o deciau deciau I krepsi )))))))) bet dabar vel, ziuri I tas kains su 60 procentu, ir galvoji ne , reikia laukti geresniu ))) saukite garsiai jei dar bus as jei turesite I koki kita pasta koduka , tai as nori uzrezervuoti ))))
Papildyta:
Na ka as galiu pasakyti ir as ir as )))))))))))) gavau 35 koda )))) va cia tai bent )) iki kada jis galioja ?
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 20, 10:58)
Na ka as galiu pasakyti ir as ir as )))))))))))) gavau 35 koda )))) va cia tai bent )) iki kada jis galioja ?
Jūs pasitenkit paskaityti VISĄ gautą informaciją . Laiške, kur yra kodas, mažomis raidėmis laiško apačioje parašyta ir kiek galioja kodas, ir kokios dydžio maksimaliam krepšeliui