Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 03 19, 23:03)
ko tep pigiai  g.gif  man L dydis 39.58eu  g.gif
šita :
http://www.potteryba...ks-luggage-sale

Galiu ir už brangiau perleist g.gif
Papildyta:
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 19, 23:10)
Geras kaip pigiai. Aš noriu keturmetei kelionei, o jai ji būtų gan didoka, kad nekristų. O kiek kuprinių turim, tai labai gerai tas susegimas, nekrenta, nekyla noras nusiiminėt.. Tik kad turima su susegimu mažutė visai, niekur nerandu pirkti..

Keturmetei jaučiu ir S didoka gerai būtų..
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 20, 00:19)
Galiu ir už brangiau perleist g.gif
Papildyta:

Aš tikiu, nors pagal jų ūgio lenteles tiktų. Man reikia, kad jos rankinis bagažas ten būtų ir nereiktų tąsyt, arba prie savo kuprinės galėčiau prisisegti, o pas pas pottery tie segtukai yra. Žodžiu netąsyčiau nuolat jos su ta kuprine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extraordinary: 19 kovo 2016 - 23:23
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 20, 00:19)

As pries 2metus pottery pirkau kuprine su rankena. Ir vest galinir ant peciu. Tai super kelionem. 2metu veziojo. O dabar nesioja. Ircsusegimas ties krutine patogu

Siemet sesei ziurejau,bet nemaciau su rankena pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 20, 00:22)
As pries 2metus pottery pirkau kuprine su rankena. Ir vest galinir ant peciu. Tai super kelionem. 2metu veziojo. O dabar nesioja. Ircsusegimas ties krutine patogu

Siemet sesei ziurejau,bet nemaciau su rankena pigiau...

Maniškė turi lagaminą, bet visai nevežioja, tenka patiems tampyt, labai nepatogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 20, 00:10)
Geras kaip pigiai. Aš noriu keturmetei kelionei, o jai ji būtų gan didoka, kad nekristų. O kiek kuprinių turim, tai labai gerai tas susegimas, nekrenta, nekyla noras nusiiminėt.. Tik kad turima su susegimu mažutė visai, niekur nerandu pirkti..

Dvimetinukei laukiu sios wub.gif https://i.ytimg.com/...xresdefault.jpg
Atsakyti
o jūs savo iniciatyva 2-4m vaikams kelionėse kuprinytes dedat, ar jie patys prašo? AŠ tai galvoju man būtų papildomas rūpestis, jei ne tik vaikus ganyt, bet dar ir jų daiktus g.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 20, 00:27)
o jūs savo iniciatyva 2-4m vaikams kelionėse kuprinytes dedat, ar jie patys prašo? AŠ tai galvoju man būtų papildomas rūpestis, jei ne tik vaikus ganyt, bet dar ir jų daiktus  g.gif

Buna, kad nori koki zaisla pasiimti, vandenuko. Tai, kad rankose nelaikyti savo tu rakandu - patogiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 20, 00:25)

Gražuolė

QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 20, 00:27)
o jūs savo iniciatyva 2-4m vaikams kelionėse kuprinytes dedat, ar jie patys prašo? AŠ tai galvoju man būtų papildomas rūpestis, jei ne tik vaikus ganyt, bet dar ir jų daiktus  g.gif

Maniškė visur nori eiti su kuprine, prisikrovusi žaislų, nereikia prašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 20, 00:31)
Gražuolė
Maniškė visur nori eiti su kuprine, prisikrovusi žaislų, nereikia prašyti  biggrin.gif

Musu tas lagaminukas irgi kuprines dydzio

Susideda knygutes. Zaislus. Pati nesioja noriai smile.gif nes cia jos. O ir po ranka visad smile.gif
Atsakyti
http://www.nakiki.de..._braunchestnut/
Kam reikia baby bjoern gal nebloga kaina
Atsakyti
gal kas mytoys Vilniuje renkate?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 20, 00:33)
Musu tas lagaminukas irgi kuprines dydzio

Susideda knygutes. Zaislus. Pati nesioja noriai smile.gif nes cia jos. O ir po ranka visad smile.gif

Pagal išmatavimus tai su ratukais atitinka L dydi kuprinės g.gif
Atsakyti