Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kam is AMAZON.FR dar ko reikia. Siusiu per PA

Crocs GUST gera kaina dar yra , tik reikia dydzius ziuret...

apie 16-19 eur +siuntimas

http://www.amazon.fr...=A1X6FK5RDHNB96

iloiva26@gmail.com

kaunas
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 03 19, 22:43)
Kazkaip man nesitiki, kad gausim mytoys uzsakymus  lotuliukas.gif

Gausim, gausim - galvokim pozityviai...
Skubomis pirkau, ir pamaciau, kad nupirkau ne ta batu dydi - planavau dukrai, o liks sunui po keliu metu... lotuliukas.gif Gerai, kad spalva neutrali....
Bet labiausiai laukiu pizamu po 2.99 ir 3.99 - net litais tokiu kainu nebuvo niekur ir niekada. Jei atsauktu, butu gaila laiko perkant...
Dabar gaila, kad nenupirkau kito krepsiuko... Kita vertus - sutaupiau pinigu... thumbup.gif ... Isties juk nereikia... Esu tikra, kad puikiai visos apseitumem ir be tu pirkiniu...
Jei ir atsauks - liudeti neverta.... Tai tik daiktai...

Labai aciu pasidalinusioms informacija apie nuolaidas... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 19 kovo 2016 - 22:15
Mytoys po truputį atsiranda nuolaidų ir tiems, kurių nebuvo šią stebuklų naktį ir dieną. Palapinės, kurios kainavo virš 20 eur, dabar kainuoja 17 eur. Žodžiu, jei kam ko tikrai reikia, reikia stebėt ir gaudyt - prieš šventes dar paleis, manau, naktinių džiaugsmų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 19, 22:59)
Kodėl žmonės VElykas vadina Vėlykom  g.gif  biggrin.gif

Gal veikt neturit ką? lotuliukas.gif
Jei jau taip, ne VElykas, o šv.Velykas - tiesiog, skubėjimo klaida, kai ne vieną šimtą žinučių rašai smile.gif.
Atsakyti
As irgi gavau potery kuprine L dydzio. Tai mano dukrai ji gerokai didele,bandysiu ja pardavinet. O jei nepasiseks parduot,tai ateiciai paliksiu. Ir bandysiu S dydzio kuprine pagaut. Labai smagi pasirode,tik gaila kad dugnas minkstas,galetu but pakietintas
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 19, 22:58)
butent musu nebera, bet ji tokia, tik raudona, pasirinkit L dydi ir paspauskit no patch - parodys konkrecia kuprine. Ikeliau nuoroda nes daug uzklausimu ir per AZ 4u.gif

http://www.potteryba...p-all-backpacks

pabandysiu per savaitgali apsispresti blush2.gif

Supratau, šitas modelis neturi susegimo per krūtinę, o aš faktiškai vien dėl to ir noriu jų kuprinės, tada netis verysad.gif O kiek jums išėjo su visomis išlaidomis?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 19, 22:39)
Supratau, šitas modelis neturi susegimo per krūtinę, o aš faktiškai vien dėl to ir noriu jų kuprinės, tada netis  verysad.gif O kiek jums išėjo su visomis išlaidomis?

Mažoji apie 23, didžioji apie 32 eurus su visais siuntimais... O kam reikia tų susegimu? Kazkaip nesusimąsčiau apie juos, nepasigedau ir dabar turimoje... Man labiausiai krito į akį kad yra tie metaliniai žiedeliai kokiam baibokui prisegt smile.gif
Atsakyti
Nepanaudotas -20 mytoy.de

AMIKP43AF9RY
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 03 19, 22:43)
Kazkaip man nesitiki, kad gausim mytoys uzsakymus  lotuliukas.gif

Eee, negadinkite sventines nuotaikos lotuliukas.gif

QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 19, 22:59)
Kodėl žmonės VElykas vadina Vėlykom  g.gif  biggrin.gif

Nuo zodzio vėlu biggrin.gif
Ir trise raso 80 proc tryse .

____

Tai sakot MyToys dar meta nuolaidu. Gi reikia namelio doh.gif lotuliukas.gif Pracekinau - pabrange gerokai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 19 kovo 2016 - 22:59
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 19, 23:57)

___
Tai sakot MyToys dar meta nuolaidu. Gi reikia namelio doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kur jus matot ? g.gif nieko nerandu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 19 kovo 2016 - 22:59
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 19, 23:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o kur jus matot ? g.gif  nieko nerandu  blink.gif

Papildziau zinute, kad mano norima preke pabrangus.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 19, 23:47)
Mažoji apie 23, didžioji apie 32 eurus su visais siuntimais... O kam reikia tų susegimu? Kazkaip nesusimąsčiau apie juos, nepasigedau ir dabar turimoje... Man labiausiai krito į akį kad yra tie metaliniai žiedeliai kokiam baibokui prisegt smile.gif

ko tep pigiai g.gif man L dydis 39.58eu g.gif
šita :
http://www.potteryba...ks-luggage-sale
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 19, 23:47)

Geras kaip pigiai. Aš noriu keturmetei kelionei, o jai ji būtų gan didoka, kad nekristų. O kiek kuprinių turim, tai labai gerai tas susegimas, nekrenta, nekyla noras nusiiminėt.. Tik kad turima su susegimu mažutė visai, niekur nerandu pirkti..
Atsakyti