Gal kam is AMAZON.FR dar ko reikia. Siusiu per PA
Crocs GUST gera kaina dar yra , tik reikia dydzius ziuret...
apie 16-19 eur +siuntimas
http://www.amazon.fr...=A1X6FK5RDHNB96
iloiva26@gmail.com
kaunas
QUOTE(zz_aiza @ 2016 03 19, 22:43)
Kazkaip man nesitiki, kad gausim mytoys uzsakymus
Gausim, gausim - galvokim pozityviai...
Skubomis pirkau, ir pamaciau, kad nupirkau ne ta batu dydi - planavau dukrai, o liks sunui po keliu metu... Gerai, kad spalva neutrali....
Bet labiausiai laukiu pizamu po 2.99 ir 3.99 - net litais tokiu kainu nebuvo niekur ir niekada. Jei atsauktu, butu gaila laiko perkant...
Dabar gaila, kad nenupirkau kito krepsiuko... Kita vertus - sutaupiau pinigu... ... Isties juk nereikia... Esu tikra, kad puikiai visos apseitumem ir be tu pirkiniu...
Jei ir atsauks - liudeti neverta.... Tai tik daiktai...
Labai aciu pasidalinusioms informacija apie nuolaidas...
Mytoys po truputį atsiranda nuolaidų ir tiems, kurių nebuvo šią stebuklų naktį ir dieną. Palapinės, kurios kainavo virš 20 eur, dabar kainuoja 17 eur. Žodžiu, jei kam ko tikrai reikia, reikia stebėt ir gaudyt - prieš šventes dar paleis, manau, naktinių džiaugsmų
Papildyta:
Gal veikt neturit ką?
Jei jau taip, ne VElykas, o šv.Velykas - tiesiog, skubėjimo klaida, kai ne vieną šimtą žinučių rašai .
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 19, 22:59)
Kodėl žmonės VElykas vadina Vėlykom
Gal veikt neturit ką?
Jei jau taip, ne VElykas, o šv.Velykas - tiesiog, skubėjimo klaida, kai ne vieną šimtą žinučių rašai .
As irgi gavau potery kuprine L dydzio. Tai mano dukrai ji gerokai didele,bandysiu ja pardavinet. O jei nepasiseks parduot,tai ateiciai paliksiu. Ir bandysiu S dydzio kuprine pagaut. Labai smagi pasirode,tik gaila kad dugnas minkstas,galetu but pakietintas
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 19, 22:58)
butent musu nebera, bet ji tokia, tik raudona, pasirinkit L dydi ir paspauskit no patch - parodys konkrecia kuprine. Ikeliau nuoroda nes daug uzklausimu ir per AZ
http://www.potteryba...p-all-backpacks
pabandysiu per savaitgali apsispresti
http://www.potteryba...p-all-backpacks
pabandysiu per savaitgali apsispresti
Supratau, šitas modelis neturi susegimo per krūtinę, o aš faktiškai vien dėl to ir noriu jų kuprinės, tada netis O kiek jums išėjo su visomis išlaidomis?
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 19, 22:39)
Supratau, šitas modelis neturi susegimo per krūtinę, o aš faktiškai vien dėl to ir noriu jų kuprinės, tada netis O kiek jums išėjo su visomis išlaidomis?
Mažoji apie 23, didžioji apie 32 eurus su visais siuntimais... O kam reikia tų susegimu? Kazkaip nesusimąsčiau apie juos, nepasigedau ir dabar turimoje... Man labiausiai krito į akį kad yra tie metaliniai žiedeliai kokiam baibokui prisegt
Nepanaudotas -20 mytoy.de
AMIKP43AF9RY
AMIKP43AF9RY
QUOTE(zz_aiza @ 2016 03 19, 22:43)
Kazkaip man nesitiki, kad gausim mytoys uzsakymus
Eee, negadinkite sventines nuotaikos
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 19, 22:59)
Kodėl žmonės VElykas vadina Vėlykom
Nuo zodzio vėlu
Ir trise raso 80 proc tryse .
____
Tai sakot MyToys dar meta nuolaidu. Gi reikia namelio Pracekinau - pabrange gerokai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 19, 23:57)
o kur jus matot ? nieko nerandu
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 19, 23:58)
o kur jus matot ? nieko nerandu
Papildziau zinute, kad mano norima preke pabrangus.
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 19, 23:47)
Mažoji apie 23, didžioji apie 32 eurus su visais siuntimais... O kam reikia tų susegimu? Kazkaip nesusimąsčiau apie juos, nepasigedau ir dabar turimoje... Man labiausiai krito į akį kad yra tie metaliniai žiedeliai kokiam baibokui prisegt
ko tep pigiai man L dydis 39.58eu
šita :
http://www.potteryba...ks-luggage-sale
QUOTE(Kriiste @ 2016 03 19, 23:47)
Geras kaip pigiai. Aš noriu keturmetei kelionei, o jai ji būtų gan didoka, kad nekristų. O kiek kuprinių turim, tai labai gerai tas susegimas, nekrenta, nekyla noras nusiiminėt.. Tik kad turima su susegimu mažutė visai, niekur nerandu pirkti..